انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایا میشه فایل هایی رو تو اوبونتو ریخت و تو ویندوز نشه دید؟(حل شد )  (دفعات بازدید: 2910 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
    • nadaram
سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان گل
یه سوال برام پیش اومد اونم اینه که مثلا میتونم عکس یا فیلم هایی رو بریزم تو اوبونتو که تو ویندوز به  هیچ وجه نشه اون ها رو دید؟ مثلا بریزم تو درایو ها ولی وقتی کسی رفت تو ویندوز نتونه اون ها رو ببینه به هیچ وجه
ایا میشه؟

و راستی من با دستور سنسور امار پی سیم رو دادم اما اوبونتو کمی دیر تر از قبل میاد بالا . دستوری هست که بشه سنسور رو حذف کرد؟
مرسی
« آخرین ویرایش: 08 اسفند 1391، 12:24 ب‌ظ توسط ITl »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان گل
یه سوال برام پیش اومد اونم اینه که مثلا میتونم عکس یا فیلم هایی رو بریزم تو اوبونتو که تو ویندوز به  هیچ وجه نشه اون ها رو دید؟ مثلا بریزم تو درایو ها ولی وقتی کسی رفت تو ویندوز نتونه اون ها رو ببینه به هیچ وجه
ایا میشه؟

و راستی من با دستور سنسور امار پی سیم رو دادم اما اوبونتو کمی دیر تر از قبل میاد بالا . دستوری هست که بشه سنسور رو حذف کرد؟
مرسی
اگه منظورت اینه که از تو اوبونتو داخل درایوهای ویندوزی بریزی که میشه دید! اما اگه در پارتیشن لینوکسی بریزی در محیط ویندوز دیده نمیشه! البته اینم راه داره میشه برنامه ای رو در ویندوز نصب کرد و فایلهای لینوکسی را مشاهده کرد! برای مخفی کردن فایل و پوشه ها در لینوکس یه نقطه اول پوشه یا فایل بزار مخفی میشه! مثل زیر:
.hiddendirبرای دیدن فایلهای مخفی هم cntrl+h رو فشار تا فایلهای مخفی رو ببینی و بالعکس
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1391، 01:06 ب‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
خیلی ممنون
یه سوال دیگه
من تو یه مقاله دارم میخونم که میگه جلوه های گرافیکی رو فعال کنیم و از این حرفا حالا میگه از قسمت system گزینه ی prefrences رو کلیک کنید و از اونجا گزینه ی appearances  اما من هر چی میگردم پیدا نمیکنم کجاست این؟

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
یه راه هست اونم اینکه بزاریشون توی یه فولدر بعد اون فولدر رو تغییر نام بدی ، توی اسمی که میذاری از - استفاده کنی ، دیگه توی ویندوز اون پوشه نشون داده نمیشه !!!
(البته دقیق یادم نیس که - بود یا = جفتشو میخوای تست کن ، خبرشو بده  :) )

ویرایش !
تست کردم ظاهرا جواب نمیده ! :دی
ولی اگه توی اسم فولدر از کاراکتر : یا " استفاده کنین توی ویندوز اصلا بازش نمیکنه ، پاکش هم نمیتونه بکنه اینو الان تست کردم !
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1391، 01:37 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
right click----change desktop background
or
System setting----Appearance

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
نه
این که خیلی کار انجام بده عکس دسکتاپ رو فعال میکنه
من میخوام جلوه های گرافیکی بشه مثلا تو عکسی که زده اوبونتو رو گرد کرده
چجوری باید این کار رو بکنم؟

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
نه
این که خیلی کار انجام بده عکس دسکتاپ رو فعال میکنه
من میخوام جلوه های گرافیکی بشه مثلا تو عکسی که زده اوبونتو رو گرد کرده
چجوری باید این کار رو بکنم؟
خوب شما گفتی دنبال Appearance هستی! منم آدرسش رو دادم. برای جلوه های گرافیکی باید کامپیز compiz رو نصب کنی اگه نصب نیست. در سافتویر سنتر compizconfig رو سرچ کن

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
مرسی داداش من اینو نصب کردم چیز باحالی نبود کار کردن هم باهاش کم سخت بود اخرشم نفهمیدم چی بود
حالا میخوام پاکش کنم چطور باید این کار رو کنم؟ طوری میخوام پاگ گنم که ا\ه تنظیمی ناخواسته روش انجام دادم اون ها هم بپره
چکار باید بکنم ؟
آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
;D ;D ;D بازم تفکرات ویندوزی؟!!!!!!!!  ;D ;D ;D
بیخیالش شو تو رو جون جدت :)
با اجاز ه اساتید محترم منم یه چند کلامی یه پستی بدم (چند وقتیه کم پست میدم :()خوب شما همیشه بزرگوارین و به من رخصت میدین خیلی میخوامتون ;D قد یه دنیا ;) :P
خوب اگه شما میخوایین تولینوکس فایلی رو بزارین تو درایو ویندوزی (حالا اینم شد کار)که کسی نتونه ببینتشون باید بریزین تو فولدی که سطح دسترسی های معمولی تو ویندوز نتونه بهش دسترسی داشته باشه (O.K)خوب لابد میخوای بدونی سطح دسترسی یعنی چه؟؟ اونم تو ویندوز ؟؟ مگه داره ؟!! (من تازه چند تا منفی بخاطر آموزش همین تو فروم گرفتم دوباره باید منفی بگیرم ](*,) ](*,) اینه که میگم بیخیال شو جون جدت ;D)یادم نیست که کجا بود بگردین میابین من خودم یادم رفته کجا آموزشش رو دادم :( چون مستقیم ننوشتم و یه پستو آف تایپیک کردم و نوشتم بهم کلی منفی دادن جاتون سبز ;D ;D ;D
البته با یه سوپر اکسپلورر قدرتمند همه ترفنداتون نقش بر آب میشه (زیادی خوشحال نشین)البته باید طرفتون این کاره باشه تا بتونه فایل ها رو بیابه ;) ;)
خوب اگه اون آموزش رو پیدا نکردین کلک رشتی بزنین (قصد توهین به قومی رو ندارم یه ضرب المثله)لابد اینم یعنی چه؟؟
خوب شما بیاین به جای اینکه خودتون یه فولدر با سطح دسترسی پیشرفته درست کنین و فایل هاتون رو توش ذخیره کنین بیاین(هم از تو ویندوز میتونین تو روش قبلی یا همون سطح دسترسی توش فایل ذخیره کنین و خودتون ببینین و هم از تو لینوکس) و از فولدر های خود سیستم عامل ویندوز استفاده کنین (لابد میگین مگه میشه؟)مثلا فولدر سیستم ولوم اینفورمیشن (توی اون ذخیره کنین)چون این فولدر بصورت پیش فرض سطح دسترسی پیشرفته داره(ولی در این روش فقط از طریق لینوکس و یا یه سوپر اکسپلورر قدرتمند میتونین بهش تو ویندوز دسترسی داشته باشین)
خوب تا اینجا رو میدونم خوشتون آمده  ;D ;D ;D
در مورد حذف برنامه بازم جمله اولم رو بگم :
نقل‌قول
بازم تفکرات ویندوزی؟!!!!!!!!
شما نیازی ندارین که اون برنامه رو حذف کنین چون اون از سیستم شما سرعتی نمیگیره از طرفی شما یه بار اون رو نصب کردین و بازم ممکنه بهش نیاز پیدا کنین (اگه علاقه به شخصی سازی سیستم دارین حتما بهش نیاز پیدا میکنین)و یه نکته این که شما ترافیکتون رو بخاطرش دادین اگه حذف کنین بازم بخاطرش میخوایین ترافیک بدین؟؟؟؟؟!!!!!! این منطقی نیست   اصلا
در ضمن برای کار با کامپیز بهتون پیشنهاد میکنم خیلی مواظب باشین چون با سطح اطلاعات فعلی شما ممکنه دست گل (شایدم یه باغ گل ;D)به آب بدین(این یه نصیت دوستانه بود)

آموزش هم اگه دیدین لینکش کنین همین جا من یادم نیست کجا دیدمش
به هر حال موفق باشید
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
مرسی داداش
من چون خودم همین اموزش کامپیز رو جایی ندیدم گفتم پاکش کنم چون معلوم نیست چی به چیه
تو یه پی دی اف اموزشش رو دیدم ولی انگار کامپیز قدیمی بود چون با اونی که من دانلود کردم کمی فرق داشت
اموزشه کاملش فکر نکنم باشه
راستی کی بهت امتیاز منفی میده؟ من که به همه امتیاز مثبت میدم  8)
اگه کسی اموزشش رو داره بزاره اینجا لطفا
دوست دار همگی فدا...

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
سلام
ببخشید یه نکته یادم رفت که بگم و اونم ذخیره فایل ها از طریق لینوکس بر روی درایو های ویندوزه
مشکل اینجاست که بعضی از مواقع ویندوز با چک دیسک کردن بعضی از فایل ها رو پاک میکنه و داخل یه فولدر به نام found.000 میزاره و این یکم عجیبه برای همین من یه پیشنهاد شیطانی بهتون میدم و اونم استفاده از برنامه ای هست که در لینک زیر معرفی کردم و از طریق اون فایل ها رو بزارین توی درایو ویندوزی http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56092.0.html

علت اینکه پاک میکنه هم اینه که وقتی که شما با لینوکس فایل ها رو روی ویندوز ذخیره میکنن یه با فرمت سیستم فایل لینوکس ذخیره میشه و وقتی که ویندوز میاد بالا اون فرمت رو شناسایی نمیکنه هر چیش که بتونه بشناسه میزاره تو فولدری که گفتم (این فولدر هم سطح دسترسی خاص داره)و بقیه رو پاک میکنه (در واقع روی هارد پاک نمیشه ولی ناشناخته میمونه)و اگه شما اطلاعاتی بعد از ذخیره اون فایل روی اون درایو بریزین ممکنه که اون اطلاعات پاک بشه و اونم بخاطر اینه که هد هارد ها فقط قدرت نوشتن دارن و قدرت پاک کردن رو ندارن

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
نقل‌قول
علت اینکه پاک میکنه هم اینه که وقتی که شما با لینوکس فایل ها رو روی ویندوز ذخیره میکنن یه با فرمت سیستم فایل لینوکس ذخیره میشه و وقتی که ویندوز میاد بالا اون فرمت رو شناسایی نمیکنه
بی خیال !!!
مگه میشه ؟؟؟
 :o ](*,)
یعنی شما میگی روی درایو ntfs با فایل سیستم ext4 فایل میریزه ؟؟؟
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
پاک شدن وقتی چیزی رو از درایو لینوکسی به ویندوز میریزی خیلی خیلی به ندرت ممکنه اتفاق بی افته! برای من تا حالا این اتفاق نیافتاده هر روز هم اینکار رو میکنم! اگه نمیخواهی ریسک کنی نرم افزار زیر رو در ویندوز نصب کن وقتی این نرم افزار رو نصب کنی به پارتیشن های لینوکسی در محیط ویندوز دسترسی داری و از داخل ویندوز برو از پارتیشن لینوکسی به پارتیشن ویندوزی کپی کن!
http://www.webupd8.org/2011/08/access-ext4-ext3-or-ext2-partitions-in.html
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1391، 12:49 ق‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
علت اینکه پاک میکنه هم اینه که وقتی که شما با لینوکس فایل ها رو روی ویندوز ذخیره میکنن یه با فرمت سیستم فایل لینوکس ذخیره میشه و وقتی که ویندوز میاد بالا اون فرمت رو شناسایی نمیکنه
بی خیال !!!
مگه میشه ؟؟؟
بله عزیزم اگه چک دیسک ویندوز روی گزینه اتوماتیک چک باشه میشه برای همین اون تایپیک معرفی نرم افزار مدیریت فایل های لینوکس در ویندوز رو لینک کردم
تا حالا چیزی نزدیک به 1/5 اطلاعات رو نشناخته و نصف این 1/5 توی found.00x هست بقیه متاسفانه پاک کرده
هر چی هم تایپیک زدم فقط منفی گرفتم (مثل همین آلان)و هیچکس هم جوابی نداد بجز ماتریکس که امد و این حرف رو بهم زد و وقتی علت رو فهمیدم گشتم و این نرم افزار رو پیدا کردم :o

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
نقل‌قول
بی خیال !!!
مگه میشه ؟؟؟
بله عزیزم اگه چک دیسک ویندوز روی گزینه اتوماتیک چک باشه میشه برای همین اون تایپیک معرفی نرم افزار مدیریت فایل های لینوکس در ویندوز رو لینک کردم
تا حالا چیزی نزدیک به 1/5 اطلاعات رو نشناخته و نصف این 1/5 توی found.00x هست بقیه متاسفانه پاک کرده
هر چی هم تایپیک زدم فقط منفی گرفتم (مثل همین آلان)و هیچکس هم جوابی نداد بجز ماتریکس که امد و این حرف رو بهم زد و وقتی علت رو فهمیدم گشتم و این نرم افزار رو پیدا کردم :o
همچین چیزی امکان نداره که بشه مثلا روی درایو ntfs با فرمت فایل سیستم ext4 فایل ریخت. اگه اینجوری بود ویندوزم میتونست روی ext4 با همون فرمت ntfs فایل بریزه. درسته درایو لینوکسی رو تشخیص نمیده ولی میفهمه یه درایو توی اون قسمت از هارد هست. این به خاطر اینه که ماکروسافت لعین specification مربوط به ntfs رو منتشر نکرده (یا به روز نیستن) و توزیعهای لینوکس بر اساس مهندسی معکوس تونستن اون فایل فرمت رو بخونن. معمولا مهندسی معکوس همیشه دقیق جواب نمیده.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity