انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ارور هارد در Disk Utility ( حل شد )  (دفعات بازدید: 2655 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
ارور هارد در Disk Utility ( حل شد )
« : 11 اسفند 1391، 06:41 ب‌ظ »
سلام دوستان
من قبلا یک پست راجع به این موضوع گذاشته بودم ولی متاسفانه جواب سوالم نگرفتم
پارتیشن بندی هارد من به این صورت 70GB برای پارتیشن اصلی 6GB برای swap و 200GBبرای home
دوستان در نرم افزار Disk Utility وقتی میرم روی Extended 200GB این ارور نوشته

the partition is misaligned by 1024 bytes.this may result in very poor performance.repartitioning is suggested
خواهشا اگه اطلاعاتی دارین کمک کنین
آیا خطری داره برای سیستمم ؟
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1392، 06:23 ب‌ظ توسط rezamasiria »

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
پاسخ : ارور هارد در Disk Utility
« پاسخ #1 : 12 اسفند 1391، 09:38 ب‌ظ »
واقعا از بین لینوکس کارای حرفه ای این انجمن کسی نمیتونه راهنماییم کنه ؟؟؟

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #2 : 12 اسفند 1391، 11:02 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
تا آنجایی که من یادمه دوستان تو پست قبلی هم جواب شما رو دادن (شما متوجه نشدین)برای همین فکر کنم چون سوال تکراری بوده بهتون جواب ندادن
با توجه به این که شما دوباره این سوال رو تکرار کردین یعنی این که سطح اطلاعاتیتون در مورد پارتیشن ها کمه!! و گرنه اینجوری پارتیشن بندی نمی کردین!

خوب من یه توضیحی راجع به این ارور به شما میدم شاید براتون جا بیفته!!!
شما پارتیشنی که در موردش دارین صحبت میکنین رو به قطاع یا نمیدونم قسمت یا سلول یا هر چیزی که معادلش بشه گفت(که شما متوجه بشین)1024 بیت تقسیم کردین (128 بایت) واین یعنی این که اگه شما یه فایل 1 کیلو بایتی داشته باشین برای شما روی 8 سلول یا قطاعی که شما براش تعریف کردین قرار میگیره حالا در حالت پیش فرض این روی 4096 بیته (512 بایت)و همون فایل 1 کیلو بایتی روی 2 سلول ذخیره میشه  خوب ربطش به این ارور رو بهت بگم تا دقیق تر متوجه ارور و کلیت ارور بشی خوب شما فرض کن یه فایل 1 میگی (1024 کیلو بایته)رو میخوای دخیره کنی این در نوع پارتیشنی که شما درست کردین میشه 1024*8=8192 قطاع از هارد و اگه به حالت پیش فرض بخوای ذخیره کنی میشه 1024*2=2048 قطاع از هارد

خوب فکر کنم با مثال هایی که برات زدم تا ته قضیه رو خوندی که چیکار کردی!!!!!!!! شما فکر کن یه فایل 1 گیگ رو داری توی هارد ذخیره میکنی اون وقت هد هارد و هارد باید کلی بخودش قشار بیاره تا فایل شما رو روی قطاع های خودش ذخیره کنه این باعث میشه که سرعت ذخیره فایل در هارد شما 4 برابر کمتر از هارد های هم رده خودش بشه و این در حالیه که همین اتفاق برای خواندن فایل هم داره اتفاق می افته !!!!!!! البته چهار برابر عددی است که از طریق محاسبات بدست میاد و ممکنه این عدد کم و زیاد بشه و این بستگی به شرایط هارد شما داره

خوب پس باید متوجه متن ارور شده باشی که داره چیو با زبون بی زبونی بهت میگه !!!!
سیستم به شما پیشنهاد داده که بیاین و هارد خودتون رو فرمت کنین و از اول پارتیشن بندی کنین تا مشکلی که خودتون بوجود آوردین برطرف بشه (این جوری عمر هاردتون هم نسبت به پارتیشن بندی کنونی تون 4 برابر از نظر محاسباتی افزایش میابد!!!)

حال که متوجه تمام قضایا شدی برو هارد رو از اول پارتیشن بندی کن قبل از اینکه خراب بشه و یا مشکلی پیش بیاد (البته به همین سادگی خراب نمیشه ولی داره به هاردتون خیلی حیلی فشار میاد و فکر کنم تا حالا هد هاردتون چشش در آمده باشه ;D)

دوستان اگه اشتباهی رخ داده بگین و یا توضیحات تکمیلی رو بدین

موفق باشی
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 اسفند 1391، 05:07 ب‌ظ »
دوست عزیز amin7r ممنون از راهنماییت ولی من متوجه شدم ارور مفهومش چیه فقط متوجه نشدم اشکال پارتیشن بندیم از کجاست  ???
آخه دقیقا طبق راهنمایی سایت wikipedia عمل کردم

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 اسفند 1391، 05:39 ب‌ظ »
دوست عزیز amin7r ممنون از راهنماییت ولی من متوجه شدم ارور مفهومش چیه فقط متوجه نشدم اشکال پارتیشن بندیم از کجاست  ???
چطور هنوز متوجه نشدی شما 1024 بیت گذاشتی !!!! سیستم خودش 4096 میزاره
خوب بدبخت داره میگه با این حالت سرعت هارد شما خیلی ضعیفه (کم هست)شما بهتره بیای و 4096 بزاری!!!!!!!!
همه قظایا برسر سرعت خواندن و نوشتن هارد شماست

ببخشیدا شاید ویکی پدیا آموزشش مال هارد های قدیمی بوده (منظور نویسنده ویکی) !!!  دلیل نمیشه شما پیشفرض سیستم رو تغییر بدی؟؟؟!!! و باعث بوجود آمدن این مشکل بشی!!!

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #5 : 13 اسفند 1391، 05:54 ب‌ظ »
گزینه ی دیفالت بهترین گزینه ی ممکنه وقتی که عمدا قصد خراب کاری نداریم :دی

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 14 اسفند 1391، 10:33 ق‌ظ »
چطور هنوز متوجه نشدی شما 1024 بیت گذاشتی !!!! سیستم خودش 4096 میزاره
خوب بدبخت داره میگه با این حالت سرعت هارد شما خیلی ضعیفه (کم هست)شما بهتره بیای و 4096 بزاری!!!!!!!!
همه قظایا برسر سرعت خواندن و نوشتن هارد شماست

ببخشیدا شاید ویکی پدیا آموزشش مال هارد های قدیمی بوده (منظور نویسنده ویکی) !!!  دلیل نمیشه شما پیشفرض سیستم رو تغییر بدی؟؟؟!!! و باعث بوجود آمدن این مشکل بشی!!!
amin7r عزیز من متوجه منظور شما و ارور هستم فقط نمیدونم مشکل پارتیشن بندیم کجاست متوجه میشی ؟؟؟؟

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 14 اسفند 1391، 10:36 ق‌ظ »
محسن جان دلبندم من باید متوجه شم مشکل کار من یا سیستم کجاست یا نه ؟؟؟

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 14 اسفند 1391، 10:51 ق‌ظ »
amin7r عزیز من متوجه منظور شما و ارور هستم فقط نمیدونم مشکل پارتیشن بندیم کجاست متوجه میشی ؟؟؟؟
متوجه ام  ببین سیستم داره تشخیص میده که مشکلی وجود داره نه من
بزار این جوری بگم  من میگم سیستم داره میگه پارتیشن مشکل داره! خوب شما بیا و پارتیشن رو فرمت کن!! و بزار روی 4096 این جوری ارور حل میشه  (در واقع نوع پارتیشن بندی مشکلی نداره(مگه این که چیزی باشه که من متوجه نشده باشم یا بهتر بگم چیزی دیگه ای هم این وسط دخیل باشه که ارور رو این طوری نوشته!)  فقط با فرمت کردن خالی ممکنه به 4096 تبدیل نشه (البته میشه)فقط ممکنه سیستم بهش گیر بده)همین
فکر کنم با فرمت کردن خالی کارت بشه و نیازی به پارتیشن بندی مجدد نداشته باشی

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #9 : 14 اسفند 1391، 11:26 ق‌ظ »

خب عزیز امین جان که اینهمه توضیح داد که چشه !
وقتی داری هارد (یا فلش !) رو فرمت میکنی یه لیست انتخابی داره که توش چند تا حجم نوشته ، اونو شما روی ۱۰۲۴ گذاشتی که سیستم میگه با این حساب سرعت رید و رایتت خیلی میاد پایین !
شما هم اطلاعات رو یه بک آپ بگیر و اون پارتیشن رو کلا فرمت کن و این سری از دیفالت استفاده کن ! :)

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 14 اسفند 1391، 11:26 ق‌ظ »
متوجه ام  ببین سیستم داره تشخیص میده که مشکلی وجود داره نه من
بزار این جوری بگم  من میگم سیستم داره میگه پارتیشن مشکل داره! خوب شما بیا و پارتیشن رو فرمت کن!! و بزار روی 4096 این جوری ارور حل میشه  (در واقع نوع پارتیشن بندی مشکلی نداره(مگه این که چیزی باشه که من متوجه نشده باشم یا بهتر بگم چیزی دیگه ای هم این وسط دخیل باشه که ارور رو این طوری نوشته!)  فقط با فرمت کردن خالی ممکنه به 4096 تبدیل نشه (البته میشه)فقط ممکنه سیستم بهش گیر بده)همین
فکر کنم با فرمت کردن خالی کارت بشه و نیازی به پارتیشن بندی مجدد نداشته باشی
دوست گلم amin7r چون اون پارتیشنم روی home مونت(mount) بود فرمت کردنش داستان داشت با این حال فرمت کردم ولی بازم همین پیغام پا برجا بود
الان من اوبونتو رو دوباره نصب کردم منتها موقع نصب پارتیشنیو رو home مونت نکردم ولی بارم همون پیغام دیدم ، نکته جالب اینجاس که وقتی با Disk Utility پارتیشن میسازم همون اررور میده ولی با Gparted میسازم مشکل اروری دیده نمیشه  ???
به هر حال الان تنها کاری که باید بکنم اینه که پارتیشن ساخته شده رو روی home مونت کنم تا مشکل حل شه  ;) 

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 14 اسفند 1391، 11:30 ق‌ظ »

خب عزیز امین جان که اینهمه توضیح داد که چشه !
وقتی داری هارد (یا فلش !) رو فرمت میکنی یه لیست انتخابی داره که توش چند تا حجم نوشته ، اونو شما روی ۱۰۲۴ گذاشتی که سیستم میگه با این حساب سرعت رید و رایتت خیلی میاد پایین !
شما هم اطلاعات رو یه بک آپ بگیر و اون پارتیشن رو کلا فرمت کن و این سری از دیفالت استفاده کن ! :)
محسن جان اگه یادت باشه موقع نصب اوبونتو باید پارتیشنت بر حسب 1000 بایت بسازی نه 1024 بایت حتی خودشم گفته 1MB برابر 1000000 بایته

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 14 اسفند 1391، 12:59 ب‌ظ »
دوست گلم amin7r چون اون پارتیشنم روی home مونت(mount) بود فرمت کردنش داستان داشت با این حال فرمت کردم ولی بازم همین پیغام پا برجا بود
الان من اوبونتو رو دوباره نصب کردم منتها موقع نصب پارتیشنیو رو home مونت نکردم ولی بارم همون پیغام دیدم ، نکته جالب اینجاس که وقتی با Disk Utility پارتیشن میسازم همون اررور میده ولی با Gparted میسازم مشکل اروری دیده نمیشه  ???
به هر حال الان تنها کاری که باید بکنم اینه که پارتیشن ساخته شده رو روی home مونت کنم تا مشکل حل شه  ;)
ببین دوست عزیز شما اگه ابونتو رو کانفیگ کردین و بقولی همه چی کامله بهتره برین ریمستر بگیرین (تا همه چی رو داشته باشین)اگه حوصله کانفیگ مجدد دارین بهتره از برنامه هاتون بک آپ بگیرین (با آپتون سی دی تو مرکز نرم افزاری هست)این کار رو انجام بدین
به هر حال شما بهتره بیاین و اوبونتو رو از اول نصب کنین (قبلش هارد رو فرمت کنین و یک پارچه کنین و بعدش شروع به پارتیشن بندی و نصب کنین تا این ارور برطرف شه)خوب شما گفتین که یه بار اوبونتو رو از صفر نصب کردین بهتره به روشی که گفتم ار فایلاتون پشتیبان بگیرین بعدش به طریقی که گفتم عمل کنین
با وصل کردن اون پارتیشن به هوم فقط صورت مساله رو از جلوی چشمتون برداشتین (حتی پاک هم نکردین!!!)و سرعت شما همچنان پایین خواهد بود!! پس بهتره یه فکر اساسی براش کنین (یا در صورتی که براتون اصلا مهم نیست به همین حال ولش کنین!! و بزارین مشکلات سر جاش باشه   در اون صورت مشکلات بعدی بر عهده خودتونه)به هر حال از من گفتن بود از شما هم گوش نکردن!!

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 14 اسفند 1391، 03:14 ب‌ظ »
ببین دوست عزیز شما اگه ابونتو رو کانفیگ کردین و بقولی همه چی کامله بهتره برین ریمستر بگیرین (تا همه چی رو داشته باشین)اگه حوصله کانفیگ مجدد دارین بهتره از برنامه هاتون بک آپ بگیرین (با آپتون سی دی تو مرکز نرم افزاری هست)این کار رو انجام بدین
به هر حال شما بهتره بیاین و اوبونتو رو از اول نصب کنین (قبلش هارد رو فرمت کنین و یک پارچه کنین و بعدش شروع به پارتیشن بندی و نصب کنین تا این ارور برطرف شه)خوب شما گفتین که یه بار اوبونتو رو از صفر نصب کردین بهتره به روشی که گفتم ار فایلاتون پشتیبان بگیرین بعدش به طریقی که گفتم عمل کنین
با وصل کردن اون پارتیشن به هوم فقط صورت مساله رو از جلوی چشمتون برداشتین (حتی پاک هم نکردین!!!)و سرعت شما همچنان پایین خواهد بود!! پس بهتره یه فکر اساسی براش کنین (یا در صورتی که براتون اصلا مهم نیست به همین حال ولش کنین!! و بزارین مشکلات سر جاش باشه   در اون صورت مشکلات بعدی بر عهده خودتونه)به هر حال از من گفتن بود از شما هم گوش نکردن!!
amin7r جان دوست عزیز شما چه گیری دادی من به حرفت گوش نمیکنم  >:(
دوست عزیز من متوجه منظور شما هستم ولی خودم خیلی چیزارو امتحان کردم و جواب نداد که حوصله ندارم بنویسم ;D
به هر حال اگه مشکلم حل شد راهش مینویسم
مرسی از راهنمایی همتون دوستان

آفلاین rezamasiria

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 15 اسفند 1391، 01:20 ب‌ظ »
amin7r همه ی کارهایی که شما گفتی انجام دادم
با CD Boot (منظورم Hiren's Boot ) کل پارتیشن های هاردم پاک کردم و دوباره اوبونتو رو نصب کردم ولی بازم همین ارور داد  >:(
دوستان کمممممممممک  :(