انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد virtual box  (دفعات بازدید: 690 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سوال در مورد virtual box
« : 11 اسفند 1391، 11:33 ب‌ظ »
من میخوام ویندوز رو دیگه حذفش کنم(اوبونتو رو کنار لینوکس نصب کردم) ولی میخوام به شکل virtual box ویندوز ۷ رو قبلش نصب کنم ببینم چه طوره؟اگه خوبه بعد حذفش کنم،چون wine خیلی جوابگو همه برنامه هایی که باهاشون کار دارم نیست و حسش هم نیست ری استارت کنم برم تو ویندوز سون ;D
برای همین میخوام virtual box نصب کنم و به امید خدا ویندوز رو پاک کنم
خیلی حرف زدم! سوالم اینه که توی مراحل نصب virtual box میپرسه که میخوای داخل درایو دیگه ای سیستم عاملت رو نصب کنی یا همین درایو نصب بشه
درایو لینوکسیم اینقدرا جا نداره،میخواستم ببینم درایوی که انتخاب میکنم برای نصب میتونه NTFS باشه و اینکه آیا دیگه به اون درایو از طریق اوبونتو دسترسی میتونم داشته باشم؟یا از طریق ویندوز ۷ که الان دارم و هنوز مرحوم نشده قابل دسترسی هست؟!
یه سوال دیگه رفقایی که از virtual box استفاده میکنن راضی هستن؟سرعتش بهتر از wine هست دیگه؟

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1347
پاسخ : سوال در مورد virtual box
« پاسخ #1 : 11 اسفند 1391، 11:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
توی مراحل نصب virtual box میپرسه که میخوای داخل درایو دیگه ای سیستم عاملت رو نصب کنی

بله، مکان ساخت درایو مجازی رو میتونید هنگام نصب هر سیستم عامل در ویرچوال باکس تعیین کنید

نقل‌قول
درایوی که انتخاب میکنم برای نصب میتونه NTFS باشه

امتحان نکردم اما فکر نکنم مشکلی باشه

نقل‌قول
و اینکه آیا دیگه به اون درایو از طریق اوبونتو دسترسی میتونم داشته باشم؟

درایو در ویرچوال باکس مجازی هست، یعنی به شکل یک فایل، اگه مشکل فضا دارید میتونید به صورت دینامیک بسازیدش، مثلا من ویندوز xp دارم و کل حجم فایل درایو کمتر از ۳ گیگ هست

البته از داخل ویرچوال باکس میتونید به داخل هر یک از پارتیشن ها دسترسی داشته باشید اما قبلش باید اون پارتیشن و به اشتراک بذارید و از داخل ویندوز مونت کنیدش

نقل‌قول
یه سوال دیگه رفقایی که از virtual box استفاده میکنن راضی هستن؟سرعتش بهتر از wine هست دیگه؟

من که بیشتر برای اینترنت اکسپلورر ازش استفاده میکنم، در کل اگه سخت افزار قابل قبولی داشته باشید مشکلی ندارید .
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها