تا جايي که در رسانه هاي ايراني از جمله ايسنا مي شنويم که ايران لينوکس را ويندوز ملي خود ميکند.
من فکر می کنم این آقا اینقدر ...... باشه که هنوز فرق سیستم عامل رو با ویندوز نمی فهمه !!!
آقای ir-Win احتمالا منظور شما سیستم عامل ملیه نه ویندوز ملی !!!!
کاشکی به جای ابر پروژه ویندوز ملی که دارید روش کار می کنید کمی سواد انفورماتیک و در قبل از آن سواد فارسی نوشتنتون رو تفویت می کردید .
-از همه مهمتر امنيت و به قول ما فايروال و سيستم هاي امنيتي Linux کجا است.؟
آقایی که اینقدر دم از امنیت ویندوز می زنید تا حالا فکر کردید چرا بیش از ۷۰ درصد سرورهای دنیا بر مبنای لینوکس بنا شده اند ؟ پیشنهاد می کنم یه سری به مشخصات سایت ir-win.net بزنید و ببینید بر روی جه سروری و با چه سیستمی هاست شده اید ؟!
Apache/1.3.41 (Unix) mod_gzip/1.3.26.1a mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/1.8 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.7a
سيستم عاملي که اصلا ضره اي از آن را ايران ننوشته چگون ادعا بر ملي بودن آن ميتوان داشت.
و سیستمی که شما نوشته اید و کرنل آن و حتی آیکن هایی که در آن استفاده کرده اید همگی دزدی و فاقد هیچ گونه مجوز قانونی است و تنها دستکاری در گرافیک آن است چطور می تواند سیستم ملی ما ایرانیان باشد ؟
سيستم عاملي که پروژه يک دانشجو در ايتاليا بوده اصلا چگونه ملي خواهد شد
و سیستمی که کرنل آن محصول یک شرکت آمریکایی است چطور می تواند ملی باشد ؟و ای کاش کمی اطلاعات داشتید و می دانستید لینوس توروالدز یک دانشجوی فنلاندی بود نه ایتالیایی !
شايد شما ميگويد هم جا از امنيت لينوکس ميگويند. بله امنيتي که از OPEn Source بودن و يا همان سرس باز بدست آيد لاي جرز ديوار هم نميخورد. چون هيچ کس وقت خود را باي چيز بي ارزش طلف نميکند . چون همه چيز آناد شده در اختيار شماست و شما ميتوانيد آن را کامل و يا از نواقص آن استفاده و ضد آن عمليات مخربيانه انجام دهيد.
و متاسفانه شما دنیای نرم افزار رو در محدوده بسته نرم افزارهای Close Source می بینید و هیچ اطلاعی از روند تهیه و توسعه نرم افزار های متن باز ندارید . مشکل از شما نیست مشکل از اون تفکر بسته ای است که در سر شما کرده اند !!!
شرکت اپل با اين همه قدرت هيچ گاه نتواسته با شرکت مايکروسافت رقابت و طرحي از سيستم عامل را دهد که قابل قياس با اکس پي و يا ويستا باشد.
و ای کاش کمی هم از این موضوع اطلاع داشتید که شرکت اپل برای رقابت با مایکروسافت سیستم عامل مک را تولید نکرد و تنها جهت استفاده در محصولات خود آنرا ارائه داد . دلیل این حرف هم این است که سیستم عامل مک تنها بر روی PC ها و Notebook های این شرکت قابل نصب است و شما نمی توانید آنرا بر روی دیگر سیستم ها نصب کنید . والا مک با قدرت و جذابیتی که دارد می توانست بازار سیستم عامل ها را قبضه کند . حقیقتی که بر هیچ کس پوشیده نیست !
و متاسفانه به حال خودم تاسف می خورم که در مملکتی زندگی می کنم که در جشنواره های بی اعتباری همچون خوارزمی شما را نخبگان این مرز و بوم معرفی می کنند !
از بچه ها و ناظران این انجمن عذر می خوام که اینقدر تند رفتم . ببخشید ...