انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو دیگه بالا نمیاد  (دفعات بازدید: 2783 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
پاسخ : اوبونتو دیگه بالا نمیاد
« پاسخ #15 : 17 اسفند 1391، 11:19 ق‌ظ »
الان که گذشت ولی برای دفعه ی بعد ریکاوری مود رو توی گراب پیدا کن و همچنین برای دسترسی   به ترمینال گنو/لینوکسی که نصب شده و زنده اومدید بالا باید کل اون درایو رو در شاخه ی /mnt ماونت کنید.
سلام. چیزی از صحبت‌های شما نفهمیدم. ریکاوری مود رو پیدا کرده بودم ولی محیطش کاملا متنی بود و من به عنوان یک تازه وارد کار خاصی انجام نتونستم بدم.(بالا توضیح دادم). و در مورد دیسک زنده من دقیقا باید چه چیز رو مونت میکردم؟ از کجا؟ لگه میشه یه توضیح بیشتر بدین شاید بدرد خورد.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #16 : 17 اسفند 1391، 01:58 ب‌ظ »
در حالت ریکاوری ، اوبونتو سعی میکنه به شما یک دسترسی به ترمینال بده و اون کاری هم که با حالت زنده(live) انجام میدیم که به ترمینال اوبونتویی که نصب کردیم دسترسی پیدا کنیم دقیقا مشابه همند.
اینو که دوستمون گفتن توی ریکاوری مود امتحان کردید؟

sudo apt-get install -fاون برنامه ای که نصب کردی
دسترسی به ترمینال یک گنو/لینوکس دیگه ، بدون بوت کردنش چند جا کاربرد داره : برای دسترسی به ترمینال یک گنو/لینوکس دیگه که بوت نشده از یک گنو/لینوکس که در حال کار کردن باهاشید (بوت شده) برای نصب نرم افزار مثلا برای فدورا هنگامی که در حال استفاده از اوبونتو هستید و حال ندارید ریستارت کنید و فدورا رو بوت کنید . کاربرد دیگه هم این که گراب خراب شده باشه و دسترسی به ریکاوری مود نداشته باشید که در این صورت از اوبونتو لایو به اوبونتو نصب شده دسترسی پیدا میکنید.
حالا چجوری؟
اول لازمه که بفهمیم که گنو/لینوکس مورد نظر توی کدوم درایو هست (sda1 یا sda2 یا sdb1 یا sdb2 یا sda3 یا....) بدین منظور  این کد رو در ترمینال میزنیم :
sudo fdisk -l
حال مشخصه ی درایو مورد نظر رو به خاطر میسپاریم! مثلا sda4
در انتها اون درایو رو در شاخه ی /mnt ماونت میکنیم ؛ با این دستور :
sudo mount /dev/sda4 /mnt
که فرض ما sda4 بود و شما باید درایو مورد نظر خودتون رو بذارید.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #17 : 17 اسفند 1391، 03:31 ب‌ظ »
به این میگن یه پاسخ کامل. دست شما درد نکنه. این رو یجا مینویسم تا دفعه‌ی بعد اگه خدای نکرده این اتفاق افتاد ازش ایتفاده کنم. ممنون