انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف ویندوز و ابونتو در کنار هم - هر دو  (دفعات بازدید: 12710 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
پاسخ : حذف ویندوز و ابونتو در کنار هم - هر دو
« پاسخ #15 : 17 اسفند 1391، 11:34 ب‌ظ »
هیچ فرقی نمیکنه :)

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #16 : 18 اسفند 1391، 12:39 ق‌ظ »
سلام دوستان واقعا دمتون گرم تو چند دقیقه راهنمایی کردید همه چی حل شد رفتم ویندوزم اینگار یه کوله بار از دوشم برداشته شد. ;D دوستان نرم افزار شید رو چطور میبینید برای سرچ اون درایوی که الان اطلاعاتم هستش !؟ شید یه آنتی ویروس ایرانی و دو موتوره هستش از موتور های ند32 و آویرا استفاده میکنه و سالیانه لایسنسش 10 تومن هستش که روزانه آپدیت داره و خیلی از ویروس هارو میشناخت ولی نمیدونم این ویروسه خیلی قوی بودش که هی پاک میکردم و داشت همه نرم افزار هارو خراب میکرد یه سرچی تو گوگل بکنید سایتشم هستش برای شید سازنده آرمان نیری خب از اون استفاده کنم برای درایوی که مونده یا همین نسخه های کرک شده ای که در اینترنت وجود داره و پسورد داره !؟ نظرتون چیه در مورد شید ؟! و آنتی ویروس قوی !؟ راستی دارم اوبونتو جدید رو دان میکنم  \\:D/
انجمن سرگرمی و تفریحی ایلیاد :‌ wWw.ilyad.iR

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 18 اسفند 1391، 12:50 ق‌ظ »
خواهش میکنم :)
من که تا حالا نداشتمش !
از نود۳۲ که به شدت بی زارم ! خیلی گیجه ! ویروس جلو چشم منه ، میاد ولش میکنه میره کرک و کیجن رو پاک میکنه !!!!!!!
آویرا هم که ماشالا کم مونده بگه خودمم هم ویروسم ! به زمین و زمان شک داره میگه همه ویروس تشریف دارن ، حالا بیا قسمش بده بگو به جون بچچچچم این فایل واسه خودته !!! :دی !

من توی ویندوز بیت دفندر رو خیلی قبول دارم ، فک کنم نسخه ی رایگان هم داشته باشه ، مک کافی هم خوبه ، خود ماکروسافت هم یه آنتی ویروس داره ، microsoft essentials اونم خوبه ، هم سبکه هم به قولی ماکروسافت خودش بهتر میدونه چه گندی زده ، خودشم بهتر باید بدونه چه جوری درستش کنه !

لینک بیت دفندر رایگان :
http://www.filehippo.com/download_bitdefender
اگه کرک شده ی ورژن های خوبش رو هم نیاز داشتین توی سایت های ایرانی به وفور یافت میشه !

ایم لینک کلی آنتی ویروس رایگان و بعضا خفن !
http://www.filehippo.com/software/antimalware
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1391، 01:32 ق‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #18 : 18 اسفند 1391، 09:46 ب‌ظ »
داداش دمت گرم از پی سی دانلود بیت دفندر 64 بیت دانلود کردم ولی این چرا خیلی ویروس شناسایی میکنه انگار همه چیو ویروس میشناسه :| داداش Patch فتوشاپ رو میخوام انجام بدم ویروس میشناسه یا اخطار امنیتی میده و نمیذاره کپی کنم کپی هم میکنم فایل رو اتوماتیک حذف میکنه ولی بیت دفندر خداییش بسیار سرعت مناسب و خوبی داره و هر روز داره آپدیت میشه دمتون گرم حالا اگه میشه بگید چطوری میشه یه لحظه غیر فعال کرد یا به برنامه فهموند که اینو فعلا ویروس شناسایی نکنه و کاری باش نداشته باشه تا کرک رو انجام بدم دفندر من 64 بیت Pluse 2013 تشکر  :oops:

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 18 اسفند 1391، 09:51 ب‌ظ »
خواهش میکنم‌ ! :)
خودمم یه مدت همینو داشتم !
واسه پچ کردن میتونین سیف مود بالا بیارین و اونجا انجام بدین و اگه میخواین پاکش نکنه فشرده کنین و پسورد بزارین و وقتی واسه اسکن کردن ازتون پسورد خواست بهش ندین :دی
یادمه یه جایی توی تنظیماتش داشت که میشد تنظیم کرد که اول پیغام بده که فایل مخرب پیدا کردم و سوال کنه که پاکش کنه یا نه ، یادم نیس کجاش بود ولی یه همچین چیزی داشت !

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #20 : 19 اسفند 1391، 12:50 ق‌ظ »
حله داداش مرسی اینو ج میدید ؟!
داداش من اوبونتو جدید رو دارم دانلود میکنم با مجازی ساز بیارم بالا حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدید !؟ 64 بیت ؟! 32 بیت !؟ سیستم من لپ تاپ : Hp Pavilion DV5 1234 هستش !؟ چه فرقی با هم دارند !؟ رم من 4 گیگ هستش و گرافیک 256

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #21 : 19 اسفند 1391، 12:57 ق‌ظ »

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 19 اسفند 1391، 01:00 ق‌ظ »
حله داداش مرسی اینو ج میدید ؟!
داداش من اوبونتو جدید رو دارم دانلود میکنم با مجازی ساز بیارم بالا حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدید !؟ 64 بیت ؟! 32 بیت !؟ سیستم من لپ تاپ : Hp Pavilion DV5 1234 هستش !؟ چه فرقی با هم دارند !؟ رم من 4 گیگ هستش و گرافیک 256
خواهش میکنم :)
من تا حالا روی مجازی ساز اوبونتو رو نصب نکردم ولی خودم همیشه ۶۴ بیت داشتم و هیچ مشکلی هم نداشتم ، تا اونجا که اطلاعات من قد میده ! ۶۴ بیت سرعت بالاتری داره ، برنامه هایی که واسه ۳۲ بیت نوشته شده باشن رو اجرا میکنه و اونایی هم که واسه ۶۴ بیت نوشته شده باشن رو هم اجرا میکنه
در مقابل یکم حجم بیشتری از دیسک رو اشغال میکنه (که نوش جونش !)
ولی ۳۲ بیت سرعتش یکم کمتره و برنامه هایی که واسه ۶۴ بیتی ها نوشته شده باشن رو اجرا نمی کنه !
رم شما که خیلی خوبه ، به نظر من ۶۴ بیت بهتره :)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 19 اسفند 1391، 01:06 ق‌ظ »

اوبونتو ۲ مدل پشتیبانی ارائه میده یکی کوتاه مدت و یکی هم بلند مدت
پشتیبانی بلند مدت یا همون Long-Term Support که واسه سیستم های دسکتاپ ۳ سال و واسه سرور ۵ سال خدمات پشتیبانی و به روز رسانی و ... از طرف کنونیکال ارائه میشه
و پشتیبانی کوتاه مدت که فک کنم واسه دسکتاپ ۱/۵ سال باشه
همونطور که میدونین کنونیکال هر ۶ ماه ۱ ورژن جدید میده که نام گذاریشون هم بر اساس سال و ماه ارائه ی اونهاس
و هر ۲ سال ۱ نسخه ی LTS میده و بقیه کوتاه مدت هستن
تا همینجا فک کنم جواب سوالتو گرفته باشی :)
برای اطلاعات بیشتر سرچ کن دادا :)

اینکه کدوم رو دانلود کنین به خودتون بستگی داره ، اگه دوس دارین کمتر باهاش سر و کله بزنین بهتره پشتیبانی طولانی مدت رو انتخاب کنین :)
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1391، 01:09 ق‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #24 : 19 اسفند 1391، 01:24 ق‌ظ »
سلام محسن جان  اگه تونستی منو خفه کنی  ;D ;D ](*,) ;D ;D
خوب یه چیزایی رو جا انداختی که من بیام و بگم    توضیحاتت خوب و به نظرم کامل بود

نسخه LTS  از دبیان استیبل مشتق میشه و برای همین پایدار تر از نسخه معمولی هست چون معمولی از تستینگ دیبان مشتق میشه!

و اما در مورد 12.04 و LTS هم نسخه 12.04 برای اولین بار با پشتیبانی سرور یکی شده یعنی 5 سال ساپورت میشه!!! قبلی ها 3 سال برای دسکتاپ بود و 5 سال برای سرور ولی در 12.04 پشتیبانی 5 سال شده و فرقی نزاشتن ;D ;D

من خودم 12.04 دارم و داره نفس های آخرش رو میکشه (تا نفس داره باید برای من کار کنه ;D ;D )ولی کلا سر اون قضیه نامیدم کرد !!!!!
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #25 : 22 اسفند 1391، 10:22 ب‌ظ »

موقع نصب اول این صفحه میاد بعد این میاد.

و نصب نمیشه رفتم color لپ تاپ رو 16 بیت کردم بازم نشد کرنل چی آخه !؟ لپ تاپ من Hp-Pavilion DV5 1234Ca

RaM : 4GB , Graphic : 256 , HaRD ; 250

از مجازی سازه آخه ویندوز من 7 و 64 بیت هستش و نسخه اوبونتو ام که 64 بیتی هستش ! تشکر :oops:

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #26 : 22 اسفند 1391، 10:56 ب‌ظ »
خوب ارور اول که بخاطر این هست که شما داری از 16 بیت رنگ استفاده میکنی و میگه مجازی ساز به 32 بیت رنگ نیاز داره

ارور دوم هم میگه که این ورژن کرنل نیاز به CPU X64-X86 داره و مال شما 686 i هست و شما نمیتونی نصب کنی !!!

یعنی این که معماری cpu شما با این که AMD X2 هست 64 نیست و نمیتونی این ورژن رو بنصبی  بهتره بری و نسخه 32 بیت رو نصب کنی
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #27 : 22 اسفند 1391، 11:06 ب‌ظ »
سلام محسن جان  اگه تونستی منو خفه کنی  ;D ;D ](*,) ;D ;D
خوب یه چیزایی رو جا انداختی که من بیام و بگم    توضیحاتت خوب و به نظرم کامل بود

نسخه LTS  از دبیان استیبل مشتق میشه و برای همین پایدار تر از نسخه معمولی هست چون معمولی از تستینگ دیبان مشتق میشه!

و اما در مورد 12.04 و LTS هم نسخه 12.04 برای اولین بار با پشتیبانی سرور یکی شده یعنی 5 سال ساپورت میشه!!! قبلی ها 3 سال برای دسکتاپ بود و 5 سال برای سرور ولی در 12.04 پشتیبانی 5 سال شده و فرقی نزاشتن ;D ;D

من خودم 12.04 دارم و داره نفس های آخرش رو میکشه (تا نفس داره باید برای من کار کنه ;D ;D )ولی کلا سر اون قضیه نامیدم کرد !!!!!

LTS مبتنی بر تستینگ و معمولی مبتنی بر نسخه ناپایدار دبیان هست! امروز پیشونی من به ... رفت بخاطر چند تا پست  ](*,)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #28 : 25 اسفند 1391، 07:28 ق‌ظ »
عزیزان نسخه 32 بیتی رو نیز دانلود کردم :| بعد انجام دادم بازم نشد :| بعد گفتم بیام 7 رو عوض کنم 32 بیتی نصب کردم دوباره 32 بیتی اوبونتو 12.04 رو انداختم رو مجازی ساز Oracle VM VirtualBox که باز همون خطا رو داد ولی اینبار هم رنگ استفاده ویندوز من 32 بیت هستش و حتی خود ویندوز نیز 32 بیتی و اوبونتو نمیدونم چرا این اخطار میاد و نمیذاره صفحه نصب اجرا بشه :| نکنه از نرم افزار مجازی ساز باشه !؟ نظر اساتید !!! من  ](*,)اوبونتو قبلی رو سیستم اصلی نصب کرده بودم با کلی دردسر و خوندن کتاب الان اون کتابم از هارد پاک شده :| حالا چطور میتونم رو مجازی ساز بیارم :|

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #29 : 25 اسفند 1391، 11:40 ق‌ظ »
شما در رابطه با ۳۲ یا ۶۴بیت بودن ویندوز و اوبونتو مطمئن هستید؟
آخه اون پیغام خطای در رابطه با رنگ زیاد مهم نیست. ولی اون پیغام خطایی که صفحه‌ی سیاه می‌یاد و نمی‌ذاره نصب بکنید داره می‌گه که ویندوز و اوبونتو یکیشون ۳۲ بیت هست و یکی دیگش ۶۴ بیت.