انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ultimate-edition-2.9-x86_ubuntuدر کنار windows 64 bit  (دفعات بازدید: 903 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heidar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
نصب ultimate-edition-2.9-x86_ubuntuدر کنار windows 64 bit
« : 23 اسفند 1391، 11:32 ب‌ظ »
سلام من windows 64bit دارم می خوام ultimate-edition-2.9-x86_ubuntu کنارش نصب کنم یه درایو برای linux یه درایو هم برای swap دارم سوالم اینه که آیا میشه این نسخه رو کنار windows 64 گذاشت یا نه  ممنون میشم جواب بدین ;)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : نصب ultimate-edition-2.9-x86_ubuntuدر کنار windows 64 bit
« پاسخ #1 : 24 اسفند 1391، 12:27 ق‌ظ »
سلام
آره برای چی نشه؟؟ فقط باید پارتیشنی که برای نصب اوبونتو انتخاب میکنی بدون هیچ نوع قالب و فرمت خاصی باشه یعنی unllocated باشه بعدش راحت نصب میشه از آلان هم سواپ رو جدا نکن همون موقع نصب جدا کن (خودش جدا میکنه شما فقط بگو بهش چقدر میخوای بهش فضا بدی)

حالا چرا این نوع خاص از اوبونتو رو انتخاب کردی؟؟ دلیل خاصی داره؟؟؟ خوب اگه میخوای همه چی رو داشته باشی و موقع نصب فقط آماده به کار باشه چرا از وطنی ها استفاده نمیکنی   رفقتی چسبیدی به یکی که مال روسیه هست !!!  واقعا دلیل خاصی داره یا نه همینجوری رسیده دستت (دیسکش دستته و ازش خوشت آمده)و دوست داره امتحانش کنی

در ضمن برای آموزش نصب اوبونتو بارها در این سایت توضیح داده شده کافیه قبل از نصب یه جستجوی با ابزار بالای انجمن انجام بدی (قبل از نصب حتما اطلاعات کامل تری جمع کن(البته اگه تازه کاری ;)) )

در ضمن به انجمن فارسی اوبونتو ایران خوش آمدی  ;D  سال نو هم پیشاپیش تبریک میگم
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین heidar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 24 اسفند 1391، 05:54 ق‌ظ »
سلام ممنون از راهنماییت اوبونتو رو به طور لایو بالا اوردم و نصب کردم ولی پس از پایان نصب که ریست شد گراب نتونست بالا بیادو رفت تو گراب رسکیو منم مجبور شدم بوت ائ بی آر وینوزو از دوباره راه اندازی کنم آخه قبل اینکه بخوام اوبونتو رو نصب کنم تو فدورا 16 هم همین مشکلو به گراب 2 برخورده بودم این نسخه رو هم واسه اینکه نرم افزارا روش هستن انتخاب کردم چون جایی میرفتم که اینترنتم سرعت چندانی نداشت
بازم ممنون  ;)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #3 : 24 اسفند 1391، 11:00 ق‌ظ »
خوب از حرفاتون این برداشت کنم که گراپ رو درست کردین و مشکلی ندارین؟؟
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .