انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خبرهای انتشار 13.04 اوبونتو در اینجا دنبال کنین !! منتشر شد سریع دانلود کنین  (دفعات بازدید: 29504 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین V3noM

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
من اوبونتو 13.04 رو با دیسک زنده تست کردم نمیدونم چرا واردمحیط یونیتی میشم سرعت خیلی خیلی کند میشه
طوری که من کلیک راست میکنم به کندی منو باز میشه
نصب هم کردم البته بدونه اینکه هنگام نصب بهاینترنت وصل شم . اما مشکلش حل نشد
اینم بگم فقط زمان نصب مجبورم acpi=off کنم چون فکر کنم رنج فرکانسی مانیتورم نمیکشهتصویر سیاه میشه
البته بعد نصب دیگه نیاز نیست acpi=off کنم.
فکر می کنید من زمان نصب به اینترنت وصل باشم و تمام Update ها رو هم انجام بدم سرعت یونیتی درست شه
من این مشکل و فقط تو 13.04 دارم.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
من اوبونتو 13.04 رو با دیسک زنده تست کردم نمیدونم چرا واردمحیط یونیتی میشم سرعت خیلی خیلی کند میشه
طوری که من کلیک راست میکنم به کندی منو باز میشه
نصب هم کردم البته بدونه اینکه هنگام نصب بهاینترنت وصل شم . اما مشکلش حل نشد
اینم بگم فقط زمان نصب مجبورم acpi=off کنم چون فکر کنم رنج فرکانسی مانیتورم نمیکشهتصویر سیاه میشه
البته بعد نصب دیگه نیاز نیست acpi=off کنم.
CPU RAM Graphic؟

نقل‌قول
فکر می کنید من زمان نصب به اینترنت وصل باشم و تمام Update ها رو هم انجام بدم سرعت یونیتی درست شه
من این مشکل و فقط تو 13.04 دارم.
هنوز آپدیتی برای 13.04 نیومده! وصل شدن به اینترنت در مسیر نصب پروسه نصب رو طولانی میکنه.
سرعت اینترنتت چنده؟

آفلاین V3noM

• Newbie
  • *
Ram : 3GB
CPU : AMD Sempron(tm) Processor 140 Processor 2.69 Ghz
Graphic : Nvidia GeForce 9400 GT 1Gb
اینترنتمم ADSL Shatel 128
قبلی ها رو با ADSL راحت  و سریع نصب می کردم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از system monitor ببین منابع چه مقدار در حال مصرف شدن هستن و کدوم فرایندها دارن استفاده‌شون می‌کنن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
دانیال ساعت چند میخوابی...

دستور top  رو بزن تو ترمینال ببین کدوم برنامه مصرف بالایی داره.

آفلاین V3noM

• Newbie
  • *
درایو گرافیک و که نصب کردم بهتر شده
ولی مشکل جدیدی که پیش اومده اینه که  درایو گرافیک و که نصب کردم Screen Loadin اوبونتو که زمان روشن کردن و خاموش کردن PC میومد پرید یعنی زمانی که PC  رو روشن می کنم اسکرین سیاه تا login خاموش هم که می کنم یه سری نوشته میاد و خاموش میشه . این حرکت چه ربطی به نصب کارت گرافیک داشت ؟ چه جوری باید برش گردونم؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
درایو گرافیک و که نصب کردم بهتر شده
ولی مشکل جدیدی که پیش اومده اینه که  درایو گرافیک و که نصب کردم Screen Loadin اوبونتو که زمان روشن کردن و خاموش کردن PC میومد پرید یعنی زمانی که PC  رو روشن می کنم اسکرین سیاه تا login خاموش هم که می کنم یه سری نوشته میاد و خاموش میشه . این حرکت چه ربطی به نصب کارت گرافیک داشت ؟ چه جوری باید برش گردونم؟
این مشکلا با نصب گرافیک عادیه. برایه منم صفحه سیاهه بعد قبل امدن صفحه لوگین که پسورد رو  بدم یک عکس nvidia میاد و مانیتور شروع به کار میکنه.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
من ۱۳٫۰۴ نسخه‌ی ۳۲ بیت رو نصب کردم تا الان به غیر از سرعت بوت، بقیه‌ی چیزها نرم و روون و خوب بود. فقط با گرافیک یونیتی یه مشکل داشتم (وقتی دش رو باز می‌کردم پس‌زمینه‌ی دش رنگش عجیب و غریب میشد) که اون هم با تویک کردن یونیتی و سبک‌تر کردن تنظیماتش حل شد.

سرعت بوت برای من حدود ۴۰ ثانیه (گاهی کمتر و بیشتر!) طول میکشه و هنگام بوت یه پیغام هم میده که تا حالا ندیده بودم؛ ولی در کل هیچ مشکلی به غیر از سرعت پایین پیش نمیاد. در کل از ۱۲٫۱۰ خیلی بهتره و فقط یک بار پیغام خطا بهم داده. البته هنوز خیلی اذیتش نکردم ببینم چی کار میکنه!

برای شما هم سرعت بوت همینه؟ من احساس می‌کنم نسخه قبلی یوخده سریع‌تر بوت می‌شد. شاید هم اشتباه می‌کنم.

ویرایش:

مشخصات سیستم:

رم ۳ گیگ دی دی آر ۲ که ۲۵۶ مگ بابت گرافیک ازش کم میشه

سی پی یو: AMD Athlon(tm) 7750 Dual-Core Processor × 2

گرافیک آنبورد ATI
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1392، 09:23 ب‌ظ توسط shahrooz68 »