انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شکستن قفل DVD در اوبونتو  (دفعات بازدید: 1416 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
شکستن قفل DVD در اوبونتو
« : 25 اسفند 1391، 11:45 ق‌ظ »
سلام.
شاید عجیب باشه این پست رو گذاشتن ولی مشکل من اینه که برنامه های اینکاره رو در لینوکس نمیشناسم.
من یه DVD رو میخام کپی کنم در هارد که به هیچ سراط مستقیمی راه نیومد. توی ویندوز دوستم با نرم افزارهای Ultra Iso و Alchohol و CdClone و یکی دوتا دیگه امتحان کردم که راه نداد. الانم که علی مونده و حوضش !
من و یه DVD سمج و اوبونتو !
این dvd یه Autorun با فرمت .exe داره و از محتویات dvd هیچ چیز مشخص نیست. از مشخصات دیگه ی dvd اینکه یه قفل ناجور روشه!  ;D
ممنون میشم تجربه های خودتون رو توی این زمینه بگید. حال چه در ویندوز و چه در اوبونتو !
با تشکر

نوروزتان پیشاپیش خجسته باد

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : شکستن قفل DVD در اوبونتو
« پاسخ #1 : 25 اسفند 1391، 11:51 ق‌ظ »
طبق قوانین و خط مشیِ رفتاری در انجمن‌های فارسی اوبونتو، شما تعهّد می‌نمایید که:

نقل‌قول
. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین حقوق مؤلفین و مصنفین (کُپی‌رایت) را زیر پا بگذارد معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش ارسال‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب، تولید Spam (هرزنامه) و موارد مشابه اشاره نمود.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #2 : 25 اسفند 1391، 12:20 ب‌ظ »
جدا از بحث قانونیش، و این‌که ما نمی‌تونیم همچین نرم‌افزاری بهتون معرفی کنیم؛ یک بسته به‌طور پیش‌فرض نصب هست به نام dd که کپی به‌صورت بیت به بیت انجام می‌ده، شاید اون کارت رو راه بندازه!
برای اطلاعات بیشتر و نحوه کار با dd:
man dd

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #3 : 25 اسفند 1391، 12:43 ب‌ظ »
طبق قوانین و خط مشیِ رفتاری در انجمن‌های فارسی اوبونتو، شما تعهّد می‌نمایید که:

نقل‌قول
. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین حقوق مؤلفین و مصنفین (کُپی‌رایت) را زیر پا بگذارد معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش ارسال‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب، تولید Spam (هرزنامه) و موارد مشابه اشاره نمود.

ممنون بابت گوشزد. من نمیدانستم. ولی لطفا نیمه پر لیوان رو نگاه کنید. به جنبه ی آموزشی این بحث توجه کنید.
این dvd هم که من میگم ساخته ی دست کفار، فراماسون های آمریکای جهانخار است :D (شوخی)
ولی جدا، شما بد برداشت کردید. من اینجا فایلی رو به اشتراک نگذاشتم که زیر کپی رایت بوده باشه.
من اینجا فقط خاستم یاد بگیرم. شما فرض کن، من یه dvd با مشخصات بالا خودم ساختم، حالا میخام با بهترین کرکر ها امتحانش کنم، که ببینم مطمئن هست یا نه !
اینجوری به موضوع نگاه کنید.
آقای Matrix.1372، ممنون. لطفا با توصیفاتی که کردم و تغییر صورت مسئله نرم افزارهم معرفی کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 25 اسفند 1391، 05:16 ب‌ظ »
خب ما هم به هیچ عنوان به کسی که روی محتوای محصولش قفل می ذاره کمک نمی‌کنیم :D
ولی خب dd واقعاً پیشنهاد معقولیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن