خب حالا لازم شد که یک خورده بیشتر وارد جزییات بشیم.
یه فایل هست به اسم sources.list که توی دیرکتوری زیر هست،
/etc/apt/
توی این فایل، آدرس مخازن رسمی اوبونتو (چه فعال شده، چه فعال نشده) وجود داره. اگه فعال نشده باشه، جلوش # هست ولی اگه فعال شده باشه، دیگه اون علامت نیست. شما نگاه کن ببین که جلوی آدرس مربوط به partner (پاراتنر) علامت # هست یا نه. مثلن مال من (اوبونتو ۱۲٫۱۰) قسمت مربوط به پارتنر اینجوری هست.
## Uncomment the following two lines to add software from Canonical's
## 'partner' repository.
## This software is not part of Ubuntu, but is offered by Canonical and the
## respective vendors as a service to Ubuntu users.
deb http://archive.canonical.com/ubuntu quantal partner
deb-src http://archive.canonical.com/ubuntu quantal partner
اگه مخزنی که گفتم فعال شده باشه، سه تا فایل به آدرس زیر اضافه میشه:
/var/lib/apt/lists/
به اسمهای (برای اوبونتو ۱۲٫۱۰):
archive.canonical.com_ubuntu_dists_quantal_partner_binary-amd64_Packages
archive.canonical.com_ubuntu_dists_quantal_partner_binary-i386_Packages
archive.canonical.com_ubuntu_dists_quantal_partner_source_Sources
خب، این سه تا فایل چی هستن؟ توی هر کدوم از فایلهای بالا که گفتم، اسم، مشخصات، وابستگیها و ... بستههای تو مخازن و همچنین آدرسی که مثلن apt-get باید بره و بستههای موجود رو دانلود کنه، نوشته شده. توی فایل دومی که گفتم شما باز کن و ببین که بستهی skype-bin موجود هست یا نه.
به جز روشهای بالا، با استفاده از ترمینال هم میشه کار کرد، که سریعتر میشه. ولی اگه همینجوری کار کنی، بنظر من دید بهتری پیدا میکنی.
مشکل از ریپوز ها نیست اصلا، میدونم خودم :-"
من یه کم جستجو کردم و گویا مشکل کلی هست که برای خیلیها پیش اومده. دلیلش هم در تنظیمات کتابخانههای ۳۲ بیت برای ۶۴ بیت هست. عدهای تونستن مشکل رو از روش این برگه حل کنن. شما هم یه آزمایشی کن.
خب با این روش حل شد :د مثل این که یه داون گرید لازم بود برای بعضی از پکیج ها! روش کار رو توضیح میدم تا اگه کس دیگه ای هم در آینده به این مشکل خورد بتونه استفاده کنه:
یه فایل به اسم preferences توی مسیر زیر ساختم و با نانو بازش کردم
sudo nano /etc/apt/preferences
این ها رو توی این فایل نوشتم:
Package: *
Pin: release a=quantal*
Pin-Priority: 2012
و سیو کردم. حالا این دستور:
sudo apt-get dist-upgrade
حدود ۵۰۰ مگ دانلود شد! و بعد نصب اسکایپ، البته من از روی پیکجی که دانلود کردم نصب میکنم: ( آخرین نسخه ای یه که توی سایت اسکابپ قابل دانلود هست و اونی هم که توی مخازن پارتنره همینه )
sudo dpkg -i skype-ubuntu-precise_4.1.0.20-1_i386.deb
نصب شد، البته نه به طور کامل. حالا برای کامل شدن پروسه نصب:
sudo apt-get -f install
اینجا لایبرری ها مورد نیاز برای اجرای اسکایپ دانلود و نصب میشه. + skype-bin
اسکایپ اجرا شد
در پایان اون فایلی که اول ساختیم رو پاک کنید، چون باعث میشه apt-get آپدیت های جدید رو پیدا نکنه.
sudo rm /etc/apt/preferences
ممنون از همگی، به خصوص جناب omidtavana.
ظاهرا یه باگه این قضیه، واقعا چرا باید نرم افزاری که توی مخازن رسمی هست روی یه ابونتو ۱۲.۱۰ خالص نصب نشه؟! من که نمیدونم.