انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطوري با سايت و اوبونتو آشنا شديد ؟  (دفعات بازدید: 9345 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: چطوري با سايت و اوبونتو آشنا شديد ؟
« پاسخ #15 : 03 خرداد 1386، 11:14 ق‌ظ »
منم اول همون عکس پنگوئن و آبمیوه رو دیدم! دنبال مک میگشتم که با لینوکس آشنا شدم و چون یکی از آدمهایی که ازش بدم میومد بم گفت لینوکس به دردت نمیخوره من هم رفتم و تحقیق کردمو مندریک رو انتخاب کردم! (رو سی-دیش همون عکسه بود!)
بعدها با ابنکه لینوکس چندیدن بار زندگیمو پاک کرد اما حرص من از اون پسره نمیذاشت منصرف شم! بعدا واقعا ازش خوشم اومد! (از لینوکس و نه از پسره)
دو تا هارد داشتم که یکیشو گذاشتم واسه لینوکس. بهد هم که اوبونتو اومد با کلی سر و صدا و من هم توش گشتم و این فرومو پیدا کردم و خواستم چند تا سوال بپرسم که دیدم فقط یه تاپیک سلام داره! به خودم گفتم اینجا عمرا بهترین فروم میشه! (که داره میشه!)
جالبه که من توی این 6 سالی که میگزره ار رمان همون مندریک، جز چند تا دستور ساذه دیگه چیزی استفاذه نکردم! اونم واسه نصب مودم و توی اوبونتو هم قبل از هما برای نصب kde. همین هم کار منو که اغلب دسکتاپه راه انداخته!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
« پاسخ #16 : 17 خرداد 1386، 11:28 ق‌ظ »
اولین بار 2 ماه پیش توسط دوستم آشنا شدم. اون تو لپ تاپش داشتش و beryl رانصب کرده بود.خیلی باهاش حال کردم و یه یک هفته ای است که شروع به یادگیریش کردم.  با انجمن هم از همان یک هفته پیش آشنا شدم . یه کم داخل ubuntu.com گشت زدم و بعد از 15 دقیقه تونستم پیدا کنم.
بنی آدم اعضای یکدیگرند        که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار     دگر عضو ها را نماند قرار

آفلاین hashem_wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
    • گروه کاربران لینوکس گیلان
« پاسخ #17 : 25 خرداد 1386، 12:41 ق‌ظ »
من از تکنو تاکس با اوبونتو  و سایت اصلیش اشنا شدم! و از شاپش 20 تا  اوبنتو گرفتم   ;D
بعد تو سایت اصلی لینک ایجا رو پیذا کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
 جای خوبیه!  حفظش کنیم!
گروه کاربران لینوکس گیلان  در  http://www.gullug.org

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #18 : 19 شهریور 1386، 02:51 ب‌ظ »
سلام،
مثل بسیاری از دوستان اولین بار با shipit با اوبونتو آشنا شدم!
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1386، 02:54 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
« پاسخ #19 : 19 شهریور 1386، 03:24 ب‌ظ »
بهار ۸۵ در حال وبگردی با خبر انتشار SuSE 10.1 مواجه شدم!
خوب توی دانشگاه سرعت خوب داشتیم برای دانلود ولی نه برای دانلود ۵ تا cd با یکی از بچه ها که مدیر سایت بود هماهنگ کردم و یه شب تا صبح گذاشتیم دانلود شد!
فرداش در عین حال که یکی از دوستام خاطره ی از دست دادن هارد رو داشت ولی من تصمیم داشتم نصب کنم!
بدون هیچ اطلاع قبلی یا خوندن هیچ مقاله و اینکه اصلا بدونم چی هست! (فقط می دونستم دارم یه سیستم عامل غیر از ویندوز نصب می کنم!)
خوب نصب کردم بدون مشکل!!!!!!!!!!!!!!!!!
که اینم ممنون توضیحات خوبه نصاب سوزه بودم.

بعد ، توی اتاق همه ی هم اتاقی هام که کامپیوتری هم بودن! و یکی شون قبلا فدورا نصب کرده بود! بوت کردم!
اولین حرکت رفتم یه فایل mp3 اجرا کنم ولی!!!! نشد!!!!!!!!!!!!
بعد کلی رفیقام مسخره کردن من و سوزه رو!

خوب یه خورده گشتم برای مشکلم ولی هیچ نیافتم!
همون موقع پسر خالم (مجید) اوبونتوی ۶.۰۶ رو سفارش داد و تابستون اونو دیدم!
ولی اونم برای من همون مشکل رو داشت!

خوب اول مهر اومدیم دانشگاه و من هنوز دنبال رفع بزرگترین مشکلم توی لینوکس بودم! پخش یه فایل صوتی!!!
جالب بود که توی مهر و آبان دیگه بی خیال شدم و از توی ویندوز یه سری فایل رو به فرمت ogg تبدیل کردم و فعلا مشکل حل شد.
ولی هنوز هیچ کار خاصی غیر از ور رفتن به اینو اون توی لینوکس انجام نمی دادم!
آبان ماه سمینار لینوکس توی یزد تاثیر زیادی روی من گذاشت!
پشت بند اون مشکل فایل های صوتی و تصویری حل شد.
و من شروع به یادگیری و استفاده از این سیستم کردم.
از اول ترم ۲ من کاملا مهاجرت کردم به سوزه.. . من توی سوزه اکثر برنامه ها رو از سورس نصب می کردم! (هنوز با مفهومی به نام مخزن و ریپوزیتوری آشنا نشده بودم ;) )
و اواخر ترم(خرداد) بود که با دیسک هما آشنا شدم!!!
و از اون پس به همه اوبونتو رو پیشنهاد می کردم.
و از اول تابستون سوزه رو پاک کردم و اوبونتو رو نصب کردم!
اون روز یکی از مهمترین دلایلم برای اوبونتو Synaptic Package Manager و دسکتاپ سه بعدی بود که توی سوزه خیلی بد کار می کرد! ولی اینجا نه!

با این فروم هم نمی دونم کی آشنا شدم!

عجب داستانی تعریف کردم :))
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین melomane

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
    • Code Corona Forums
« پاسخ #20 : 20 شهریور 1386، 11:30 ق‌ظ »
من مدت زمان زیادی هست که با کامپیوتر کار می کنم. از وقتی کوچیک بودم. خب اون موقع ها واسم خیلی اهمیتی نداشت که دارم با چیکار می کنم. بزرگتر که شدمو همینقدر فهمیدم چی به چیه همیشه ازین ویندوز می نالیدم و ازی گیرهاش. نمی دونستم لینوکسی هست. همیشه با خودم می گفتم یعنی یه  سیستم عامل دیگه نیست که آدم بتونه درست و حسابی باهاش کار کنه. باز چند وقت بعدش فهمیدم یه سیستم عاملی به اسم لینوکس هم هست. اما در همین حد که فقط اسمشو شنیده باشم. کم کم بیشتر آشنا شدم اما بازم در حد خوندن بود. تا اینکه دو سال پیش تو دانشگاه از یکی از دوستام سی دی فکر کنم فدورا ۲ بود گرفتم و منم بدون اینکه بشینم مطلبی بخونم نصبش کردم (البته هنوز جرات نکرده بودم رو هارد خودم نصب کنم  :D ) بعد هم که فدورا ۴ اومد و رفتم یه کتاب واسش گرفتم و کارم در حد این بود که بیام ببینم این لینوکسه چیه. البته راستشو بخواین از رو کتابه هم چیز زیادی نخوندم بیشتر نشستم با این لینوکسه به ور رفتم تا یه چیزایی دستگیرم بود. دیگه بعدش با فلسفه اینجور نرم افزارا آشنا شدم و توزیع های مختلف و با توزیع های زیادی در حد همین ور رفتن کار کردم تا اینکه کم کم بیشتر کارام رو تو لینوکس انجام می دادم. کی یازین توزیع هایی هم که به دستم رسید و یعدش هم فهمیدم میشه سفارش داد و سفارش دام اوبونتو بود. البته چون کار با هر دو تا محیط دو امتحان کردم کار با کا دی ای واسم لذت بخش تر بود.
دیگه به جایی رسید که همه کارام رو با لینوکس انجام می دادم جز اینترنت چون یه مودم داغون دارم. چون تو لینوکس اینترنت نداشتم مجبور بورم بیشتر از توزیع هایی استفاده کنم که کاملتر هستن و بیشتر از فدورا و اوپن زوزه استفاده می کردم با اینکه کوبونتو رو خیلی دوست داشتم اما چون خییل از چیزایی که لازم دشاتم و نداشت به کارم نیومد. با چند تا سرچ هم در مورد اوبنتو با این فروم آشنا شدم. وولی خب توش پستی نزاشته بودم و در حد این بود که بیام مطالبشو بخونم. بعد که ای دی اس الم راه افتاد اولین توزیعی که مدت ها بود دوست داشتم سیستم عامل اصلیم بشه چیزی نبود جز ...... کوبونتو  ;)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #21 : 20 شهریور 1386، 01:53 ب‌ظ »
چیزی نبود جز ...... کوبونتو  ;)
اینو خوب اومدی...  =D>
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #22 : 20 شهریور 1386، 08:05 ب‌ظ »
یکی از لینک های foss.ir بود منم یکی از cdرو به واسطه یکی از دوستام داشتم اون لینک رو شناختم!!!!
یا علی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #23 : 21 شهریور 1386، 09:32 ب‌ظ »
مدت زیادی بود که تصمیم داشتم ویندوز رو بذارم کنار. خیلی در مورد لینوکس تحقیق کردم تا اینکه رسیدم به www.ubuntu.com و وقتی اون رو دیدم در گوگل فارسی هم سرچ کردم و سایت فارسی رو دیدم و با کامل کردن تحقیقات UBUNTU  انتخاب کردم و الانم خیلی خیلی راضی هستم از این بابت. ممنون از همه بر و بچه های سایت با اطلاعاتی که می دن  ;)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین احمد

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
« پاسخ #24 : 21 شهریور 1386، 10:04 ب‌ظ »
من اولین بار با لینوکس وقتی آشنا شدم که دانشگاهمون اینرنت پر سرعت رو راه اندازی کرد و ما دسترسی خوبی به نت داشتیم . یکی از دوستام که تا حدودی از لینوکس سرش میشد همه جور توزیعی دانلود کرد . من خودم تبلیغ توزیع پارسیکس رو  توی سایت تکنوتاکس دیدم و خیلی دلم می خواست ببینم چجوریه ولی این رفقیم همیشه مسخره می کرد و میگفت مزخرفه . آخرش هم به اصرار من دانلودش کردیم . حتی یه بار می خواستیم دبیان رو هم دانلود کنیم که یه DVD  رو هم دانلود کردیم ولی چون درست دانلود نشد از ادامش منصرف شدیم .
اولین باری که تصمیم گرفتم لینوکس رو نصب کنم از همین دوستم کمک خواستم . اون به من گفت ext3  می دونی یعنی چی ؟ گفتم نه . گفت فلان چیز می دونی یعنی چی ؟ گفتم نه . گفت ای بابا تو که هیچ چی نمی دونی . من کلی بهم برخورد اومدم خونه و دیسک Live پارسیکس رو گذاشتم و از روی راهنمای فارسی که داشت اونو نصب کردم . در واقع من همه چیز رو از پارسیکس شروع کردم و یه جورایی مدیون اونم . هنوزم دوسش دارم . بعد از اون توی همون روز نوبت اوبونتو ، suse و centOS رسید . یه جورایی می خواستم حال اون دوستم گرفته بشه . همه اینا رو چند بار دیگه هم نصب کردم ، البیته ناگفته نمونه یکی دو بار هم مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم چون ناشی بودم ولی خب به زحمتش می ارزید .
اوبونتو رو هم اولین بار همون دوستم توی وب گردیهاش پیدا کرد .
الان دیگه همه اون توزیع ها رو گذاشتم کنار و فقط با اوبونتو حال می کنم . کلا یه چیز دیگست . البته شاید در آیندبرای کارهای شبکه و برنامه نویسی  سراغ دبیان هم رفتم ، ولی بعنوان دسکتاپ ، فقط اوبونتو . در کل خیلی حال می کنم وقتی میبینم ردهت بازها روز به روز بیشتر افول می کنن . یه جورایی نسبت به خانواده .deb تعصب پیدا کردم .
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش ....

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #25 : 22 شهریور 1386، 12:39 ق‌ظ »
منم اولین بار شبدیکس رو دیدم و بواسطه اون به این محیط علاقه مند شدم!!
یا علی