انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک CD یا ده CD ؟  (دفعات بازدید: 14636 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajjad.eb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
یک CD یا ده CD ؟
« : 08 آبان 1385، 03:23 ب‌ظ »
سلام
من می خوام یه نسخه از  اوبونتو رو بگیرم . از کجا باید بگیرم ؟ یه نسخه بود که لینک داده بودید و فارسی بود . ولی فقط یه CD بود . سایت اصلی  اوبونتو 10 تا cd بود . چرا اینقدر تفاوت ؟ کسی 10 cd داره ؟

اگه به همون سایت رسمی  اوبونتو بگیم جدی مجانی می فرسته یا سر کاریه ؟

خدا کنه کسی باشه جواب بده  ::)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: یک CD یا ده CD ؟
« پاسخ #1 : 08 آبان 1385، 04:18 ب‌ظ »
سلام

اوبونتو روی یک سی‌دی منتشر میشه و میزکار Gnome رو داره. کوبونتو هم روی یک سی‌دی منتشر میشه و میزکار KDE رو داره. زوبونتو هم روی یک سی‌دی منتشر میشه و میزکار Xfce رو داره، ادوبونتو هم روی یک سی‌دی منتشر میشه و میزکار Gnome رو داره...
من نمیدونم شما کجای سایت اوبونتو رو دیدید که ۱۰ تا سی‌دی داشته. شاید صفحه دانلود رو دیده باشید که اونجا هم همون یک سی‌دی رو mirror کردن...

ما برای تهیه اوبونتو در ایران به فروشگاه سایت تکنوتاکس لینک دادیم، که میتونید اون صفحه رو ببینید و درخواستتون رو به آدرس گفته شده ایمیل کنید تا براتون ارسال کنند...

در مورد ارسال رایگان هم بله! شما میتونید در آدرس http://shipit.ubuntu.com تک سی‌دی اوبونتو رو کاملا رایگان سفارش بدید تا براتون بفرستن و حتما هم این کار رو انجام خواهند داد... فقط یادتون باشه که نسخه 6.06 رو براتون میفرستن و نسخه 6.10 به صورت رایگان عرضه نخواهد شد...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین irix

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
    • FreeMind.ir
« پاسخ #2 : 09 آبان 1385، 12:58 ق‌ظ »
موقعی که می‌خواهید سفارش cd بدهید تا براتون فرستاده بشه، یه سری پیشنهاد برای تعداد cd ها اونجا هست که فکر می‌کنم پیش‌فرضش ۱۰ تا هست. منظور اینه که ۱۰ تا کپی از cd رو براتون بفرسته. وگرنه همون‌طور که مهدی عزیز گفتش تعداد cdهای اوبونتو یکی است. یعنی این توزیع در یک cd عرضه میشه.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 23 آبان 1385، 02:09 ب‌ظ »
من DVD اوبونتو رو دارم کسی خواست بگه !!

آفلاین irix

• Jr. Member
  • *
    • FreeMind.ir
« پاسخ #4 : 25 آبان 1385، 09:15 ق‌ظ »
من DVD اوبونتو رو دارم کسی خواست بگه !!
6.10 رو؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 آبان 1385، 04:31 ب‌ظ »
سلام نه 6.6 رو دارم

آفلاین arman_reybod

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #6 : 08 آذر 1385، 12:06 ب‌ظ »
ببخشید من می خواهم .. البته دی وی دی رو هم... نمدونم کد اصلیش هم توش هست یا نه ؟؟؟
منظورم همان source code است..
راستی این لینوکس با لینوکس کلاه قرمزی چه فرقهایی داره ... نمی دونم چرا فکر می کنم بیشتر از ابونتو خوشم خواهد آمد تا کلاه قرمزی... لطفا من را راهنمایی کنید.
دوست دارم همه در این انجمن فعال باشند...
من چند وقتی است به کلاس لینوکس می روم...
چند مقاله هم در مورد تقابل لینوکس و ویندوز نوشته ام ... می توانید به آدرس
www.armancomputer.persianblog.com مراجعه کنید یا به آدرس
www.armancomputer.com سری بزنید.

با تشکر
آرمان ری بد

آفلاین nimax

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
« پاسخ #7 : 08 آذر 1385، 04:13 ب‌ظ »
دوست عزیز خوش امدی
ایشا.. بیشتر با این فرهنگ و سیسم عامل آشنا میشی .

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 08 آذر 1385، 04:51 ب‌ظ »
سلام دی وی دی که من دارم 6.6 هستش

آفلاین irix

• Jr. Member
  • *
    • FreeMind.ir
« پاسخ #9 : 11 آذر 1385، 11:54 ق‌ظ »
من پیشنهاد می‌کنم همین cd نسخه جدید رو بگیرید و کمی بسته‌های اضافی رو از اینترنت دانلود کنید.

آفلاین irix

• Jr. Member
  • *
    • FreeMind.ir
« پاسخ #10 : 11 آذر 1385، 12:00 ب‌ظ »
نمدونم کد اصلیش هم توش هست یا نه ؟؟؟
منظورم همان source code است..
نه، توی CD اصلی برنامه کدهای منبع برنامه‌ها وجود ندارند. باید اونها رو بصورت جدا دریافت کنید. می‌تونید مخازن تکمیلی رو اضافه کنید و با استفاده از apt ، سورس کد هر برنامه‌ای که خواستید رو بگیرید.

anonym

• مهمان
« پاسخ #11 : 06 بهمن 1385، 04:42 ب‌ظ »
با درود ...
يه سوال داشتم ...

راستش رو بخوايد من سالهاست كه دارم از محصولات redhat استفاده ميكنم ( از Redhat 7 تا فدرا و .... ) ..
ولي به دليل اينكه اينقدر از اوبونتو شنيدم < وسوسه شدم كه نسخه لينوكسم رو تغيير بدم ...
واسه همين شروع كردم به تحقيق در مورد اوبونتو ...

فقط يه سوال ...
اوبونتو فقط يه سي دي هست ؟
مگه ميشه /.... ؟
و اينكه چرا ... ؟
اين ده عدد سي دي رو هم كه در shipit نوشته < به گفته اين دوستمون همشون مثل هم ان ؟ يعني يه clone از همديگه ان ؟
اگه اينطوره چرا ده تا سي دي رو بفرسته ؟ خوب همون يه سي دي بفرسته ؟ و اينكه آيا اوبونتو ورزن ها ي ديگه اي داره كه كامل تر باشن و ابزار هاي برنامه نويسي و .... را در خود سي دي به همراه داشته باشه ... ؟

ممنون و موفق باشيد ...

آفلاین Bayazee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
    • آموزش زبان برنامه نویسی پایتون
« پاسخ #12 : 06 بهمن 1385، 05:33 ب‌ظ »
سلام
منم تقریبا شرایط شما رو داستم . ابونتو و مشتقاتش خیلی پایدار ، نسبتا سریع ، برروز و ... هستند . تقریبا شامل هر چیزی که از یک سیستم عامل دسکتاپ و یا حتی سرور انتظار دارید . دلیل ارسال ۱۰ سیدی اینکه که بجز خودت به دوستات هم بدی ...
خوب ابونتو مجمعه کاملی هست . دیدی هم داره که تقریبا به اندازه همون ۵ سیدی فدورا می شه ... ولی در کل خودش و مخازن اصلیش فکر می کنم بالای ۸ گیگ هست . که از اینترنت در دسترس هست .
از ورژن های مختلفش می شه به کابونتو ، ایکسوبونتو و ادیوبونتو اشاره کرد ...
صفحه اصلی همین سایت رو ببینی یک توضیحی در مورد هر کدوم داده .....
آموزش زبان برنامه نویسی پایتون (Python) در وب سایت ! www.pythoni.ca

آفلاین ریاضی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 409
« پاسخ #13 : 06 بهمن 1385، 05:43 ب‌ظ »
من DVD نسخه ۶/۱۰ را دارم.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #14 : 06 بهمن 1385، 05:54 ب‌ظ »
سلام قربان و خیر مقدم  :)

راستش رو بخوايد من سالهاست كه دارم از محصولات redhat استفاده ميكنم ( از Redhat 7 تا فدرا و .... ) ..
شما هم راستش رو بخواهید ما هم کاربر Redhat و Fedora بودیم  ;)

ولي به دليل اينكه اينقدر از اوبونتو شنيدم < وسوسه شدم كه نسخه لينوكسم رو تغيير بدم ...
البته ما تعریف Debian رو شنیدیم و از Fedora 1 به بعد رفتیم سراغ Debian

فقط يه سوال ...
اوبونتو فقط يه سي دي هست ؟
بله! اوبونتو روی یک سی‌دی عرضه میشه. نمیدونم شاید اون اوایل فکر میکردن که فقط Gnome رو عرضه میکنند ولی بعدها KDE و Xfce و Server و Edu هم اضافه شد.
بنابراین اوبونتو فقط روی یک سی‌دی هست و فقط ابزارهایی که نسبت به بقیه استفاده بیشتری داشتن رو جمع کرده

اوبونتو یک خانواده توزیع عرضه میکنه:
۱. اوبونتو با میزکار Gnome و ابزارهای این محیط
۲. کوبونتو با میزکار KDE و ابزارهای این محیط
۳. ادوبونتو با میزکار Gnome و ابزارهای آموزشی
۴. زوبونتو با میزکار Xfce و ابزارهای این محیط
۵. نسخه server بدون میزکار و با نصب آسان LAMP و ...

و اينكه چرا ... ؟
راستش من فکر میکنم اون اول که Mark و رفقاش داشتن در مورد این پروژه تصمیم میگرفتن فکر میکردن همون یک سی‌دی جواب کاربراشون رو میده ولی بعدا با بزرگ شدن Community کاربرا پروژه‌های دیگه شکل گرفت. البته به نظر من بد هم نیست. میدونید اگر بخوان کل مخازن رسمی اوبونتو رو رایت کنند میشه ۴ تا dvd به حجم تقریبی ۱۶ گیگ ولی خوب وقتی تک سی‌دی باشه هر کسی فقط نیاز خودش رو انتخاب میکنه و ابزارهای اضافی رو به کمک apt از اینترنت نصب میکنه... ببینم مگه شما از سی‌دی های Fedora بیشتر از ۱ سی‌دی رو نصب میکنید ؟  ;)

اين ده عدد سي دي رو هم كه در shipit نوشته < به گفته اين دوستمون همشون مثل هم ان ؟ يعني يه clone از همديگه ان ؟
اگه اينطوره چرا ده تا سي دي رو بفرسته ؟ خوب همون يه سي دي بفرسته ؟ و اينكه آيا اوبونتو ورزن ها ي ديگه اي داره كه كامل تر باشن و ابزار هاي برنامه نويسي و .... را در خود سي دي به همراه داشته باشه ... ؟
با shipit قبلا ۵۰ تا ۱۰۰ تا میفرستادن ولی برای Ubuntu 6.06 کردنش ۱۰ تا که البته شما میتونید بیشتر هم سفارش بدید. همه این ۱۰ سی‌دی یک کپی هستن و هیچ فرقی هم با هم ندارن.
این سی‌دی ها رو برای این میفرستن که شما اونها رو به دوستانتون هم بدید که استفاده کنند. یعنی به جای اینکه همه یکی یکی سفارش بدن، یک نفر سفارش بده و بین دوستانش تقسیم کنه...

ضمنا یادتون باشه که Ubuntu 6.10 با Shipit فرستاده نمیشه!

ما تو ایران ۲ تا سی‌دی اضافی درست کردیم که تقریبا همه چیز رو دارند. از فونت فارسی گرفته تا انواع کودکها و ... یک نسخه دیگه هم بزودی عرضه میشه که ابزارهای برنامه‌نویسی رو خواهد داشت. توضیحات بیشتر: http://wiki.hezardastan.org/Homa
البته اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید دیگه نیازی به این سی‌دی های اضافی هم نیست  ;)

« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1385، 05:58 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom