پیشنهاد میکنم برای هر اکانت جدیدی که ساخته میشه یک پیغام خصوصی از طرف مدیران سایت به صورت خودکار ارسال بشه (فکر انجمن این قابلیت را داشته باشه..) و توی اون علاوه بر یادآوری رعایت قوانین، به موضوعات مهم، اساسی و پرکاربرد برای یک کاربر مبتدی گنو/لینوکس لینک داده بشه (از فروم و یا ویکی).
راستش ایده این کار از یه بازی آنلاین گرفته شده
من توی دوران جاهلیت! بازی آنلاین erepublik را بازی میکردم. اونجا یه رییس جمهور داشت و سیستمش به این شکل بود که به هر اکانت جدیدی که توی کشورش ساخته میشد یه نامه خصوصی به اون اکانت داده میشد. توی اون نامه یه تعداد لینک به موضوعات مهم و اساسی و اولیه مورد نیاز هر بازیکن بود. این لینک ها یه تعدادیش به ویکی بود یه تعدادیش هم به فروم.
۲هفته ای یک تاپیک برای ... باز می شه
یا
هرچی راجع به ... بخواید در انجمن هست
خب من دیدم مواردی مثل موارد بالا زیاد مطرح میشه.
و یا غیر از اون در خیلی موارد تذکراتی آیین نامه ای! مربوط به عدم رعایت قوانین انجمن به خصوص در مورد انتخاب عنوان مناسب داه میشه و یا هر چند وقت یه بار تاپیک های جدید با سوالات و عناوین تکراری مثل
نمونه اینا تو لینوکس چیه
ایجاد میشه. خب از هر جهت که نگاه کنین میبینین که اینا همش باعث هدر رفت منابع (وقت و انرژی) میشه.
خب پس پیشنهاد میکنم اینجا هم برای هر اکانت جدیدی که ساخته میشه یک پیغام خصوصی از طرف مدیران سایت به صورت خودکار ارسال بشه (فکر انجمن این قابلیت را داشته باشه..) و توی اون علاوه بر یادآوری رعایت قوانین، به موضوعات مهم، اساسی و پرکاربرد برای یک کاربر مبتدی گنو/لینوکس لینک داده بشه. این موضوعات طیف وسیعی رو در بر میگیره و مسلما خود اساتید اینجا از من بهتر میدونن که چه چیزایی واجب تره اول کار و خب مسلما ذکر این نکته لازمه که
سرچ یادت نره