انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمايي براي خريد مودم بين Dlink و Acorp  (دفعات بازدید: 24561 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین atavakoli

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
پاسخ به: راهنمايي براي خريد مودم بين Dlink و Acorp
« پاسخ #45 : 14 شهریور 1387، 01:21 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان ارجمند
با تشکر از راهنمایی شما

لطفا یه نرم افزار دانلود منجر خوب معرفی کنید

چطور میتونم اوبونتو رو روی فلش نصب کنم ؟

با تشکر

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #46 : 14 شهریور 1387، 08:55 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان ارجمند
با تشکر از راهنمایی شما

لطفا یه نرم افزار دانلود منجر خوب معرفی کنید

چطور میتونم اوبونتو رو روی فلش نصب کنم ؟

با تشکر

سلام
برای دانلود از downthem all که یک افزودنی به فایرفاکس استفاده کن عالیه
سوال دومتم از negarsoft بپرس (توی همین فروم)

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین atavakoli

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #47 : 15 شهریور 1387، 09:44 ق‌ظ »
سلام

با تشکر از شما

من افزونه های فایر فاکس رو ذخیره کردم و همیشه بعد از نصب ویندوز اونا رو به فایر فاکس اضافه می کنم
به این طریق که آدرس محل ذخیره کردن رو توی آدرس بار فایر فاکس وارد می کنم و تمام افزونه ها میان و هر کدوم رو که خواستم نصب می کنم یا روش دیگر Drog & Drop
این افزونه رو هم از قبل داشتم ولی اول نتونستم آدرس پوشه رو پیدا کنم و به فایر فاکس بدم از Drog & Drop هم که استفاده کردم هیچ افزونه ای رو نپذیرفت .
مگه افزونه ها برای لینوکس و ویندوز فرق داره ؟

راستی در مورد مودم سوال کرده بودم که اکسترنال سریعتره یا اینترنال ؟

الان یه مودم اینترنال دارم  نمیدونم اسمش چیه فقط میدونم چیپست اصلیش کانکستنت نیست و یکی از چیپست هاش کانکستنته ولی توی cd چهار پوشه لینوکس بود اونا رو اینجا آپلود  کردم  لطفا بررسی کنید ببینید چیه :

http://www.megaupload.com/?d=6U34C1FC

خیلی ممنون

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #48 : 15 شهریور 1387، 11:34 ق‌ظ »
سلام

با تشکر از شما

من افزونه های فایر فاکس رو ذخیره کردم و همیشه بعد از نصب ویندوز اونا رو به فایر فاکس اضافه می کنم
به این طریق که آدرس محل ذخیره کردن رو توی آدرس بار فایر فاکس وارد می کنم و تمام افزونه ها میان و هر کدوم رو که خواستم نصب می کنم یا روش دیگر Drog & Drop
این افزونه رو هم از قبل داشتم ولی اول نتونستم آدرس پوشه رو پیدا کنم و به فایر فاکس بدم از Drog & Drop هم که استفاده کردم هیچ افزونه ای رو نپذیرفت .

راستی در مورد مودم سوال کرده بودم که اکسترنال سریعتره یا اینترنال ؟

الان یه مودم اینترنال دارم  نمیدونم اسمش چیه فقط میدونم چیپست اصلیش کانکستنت نیست و یکی از چیپست هاش کانکستنته ولی توی cd چهار پوشه لینوکس بود اونا رو اینجا آپلود  کردم  لطفا بررسی کنید ببینید چیه :

http://www.megaupload.com/?d=6U34C1FC

خیلی ممنون

سلام
اینو قبلا همینجا نوشته بودم.
سرعت مودم معمولا بستگی به خط تماس داره خطوط تما ایران ماکزیمم تا ۹ کیلو بایت بر ثانیه(البته در اصل ۶ کیلو با نویز خط) رو ساپورت می کنن.با توجه به اینکه مودم ها بیشتر ۵۶ کیلو بیت بر ثانیه هستند که می شه ۷ کیلو بایت بر ثانیه پس خیلی هم توفیق ندارن اما معمولا مودم های اکسترنال راحتتر توی ویندوز نصب می شن پس ارجحیت دارند توی لینوکس تقریبا برعکسه چرا که بیشتر درایور های موجود برای مودمهای اینترناله.

موفق باشی

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #49 : 15 شهریور 1387، 06:36 ب‌ظ »
External modems can also be dial-up modems, and if so, will be rated at a transfer rate of 56 kbps (kilobytes per second), like their internal twins. External modems are handy when there are no available internal slots, or if the modem needs to be shared between computers that are not networked. In this case an external modem connected to a desktop system, can easily be disconnected and connected to a different desktop, or even a laptop.

External modems for dial-up service are inexpensive and available everywhere computers are sold. They are easy to setup, come with instructions, and most include fax capability at the software level. Recent versions of most operating systems recognize and load drivers for dial-up modems, which are plug-and-play devices.

[/tt]
مودم‌های اکسترنال با پورت سریال خیلی راحت توی لینوکس قابل استفاده هستند در صورتی که برای نصب مودم‌های اینترنال و اکسترنالی که به پورت USB وصل می‌شوند وقت قابل توجهی باید بگذاریم.
همیشه پیشنهاد برای استفاده از اینترنت در لینوکس استفاده از مودم اکسترنال با پورت سریال بوده و هست

آفلاین atavakoli

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 15 شهریور 1387، 06:56 ب‌ظ »
سلام

با تشکر از شما

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #51 : 15 شهریور 1387، 08:42 ب‌ظ »
تنظیمات فایر‌فاکس در لینوکس در دایرکتوری زیر قرار داره
/home/username khodetoon/.mozillaو برای اینکه این دایرکتوری رو ببینید در home/ از کلید ترکیبی Ctrl+H استفاده کنید

آفلاین atavakoli

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #52 : 15 شهریور 1387، 09:40 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
اینو قبلا همینجا نوشته بودم.
سرعت مودم معمولا بستگی به خط تماس داره خطوط تما ایران ماکزیمم تا ۹ کیلو بایت بر ثانیه(البته در اصل ۶ کیلو با نویز خط) رو ساپورت می کنن.با توجه به اینکه مودم ها بیشتر ۵۶ کیلو بیت بر ثانیه هستند که می شه ۷ کیلو بایت بر ثانیه پس خیلی هم توفیق ندارن اما معمولا مودم های اکسترنال راحتتر توی ویندوز نصب می شن پس ارجحیت دارند توی لینوکس تقریبا برعکسه چرا که بیشتر درایور های موجود برای مودمهای اینترناله.

موفق باشی

سلام

با تشکر از شما
من فراموش کرده بودم
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1387، 09:46 ب‌ظ توسط atavakoli »

آفلاین atavakoli

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #53 : 02 مهر 1387، 12:05 ب‌ظ »
سلام

من می خوام مودم Adsl بخرم توی فروم گشتم ظاهرا مدل tplink 8811 رو میشه تبدیل به روتر کرد و به راحتی شناسایی میشه .
ولی ISP میگه به سرور ما نمیخوره ، چنین چیزی امکان داره یا می خواد جنس خودش رو بفروشه که یه مودمی داره به اسم comtrend  ct56 با یک پورت lanو یک پورت usb به قیمت 45 تومان ولی نمیدونس به لینوکس می خوره یا نه

لطفا منو را هنمایی کنید.
با تشکر

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #54 : 02 مهر 1387، 12:51 ب‌ظ »
سلام

من می خوام مودم Adsl بخرم توی فروم گشتم ظاهرا مدل tplink 8811 رو میشه تبدیل به روتر کرد و به راحتی شناسایی میشه .
ولی ISP میگه به سرور ما نمیخوره ، چنین چیزی امکان داره یا می خواد جنس خودش رو بفروشه که یه مودمی داره به اسم comtrend  ct56 با یک پورت lanو یک پورت usb به قیمت 45 تومان ولی نمیدونس به لینوکس می خوره یا نه

لطفا منو را هنمایی کنید.
با تشکر

سلام
اسم ISP چیه؟
طبق قانون توزیع اینترنت نمی تونن مجبورت کنن به خرید همچینن چیزی.
اگه خواستی مال خودشون رو بخری ازشون تضمین بگیر که با لینوکش کار کنه وگرنه پسش بدی.

موفق باشی

آفلاین atavakoli

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #55 : 02 مهر 1387، 03:48 ب‌ظ »
سلام

شرکت خوبیه سرعتش هم تقریبا بهتر از جا های دیگه اس
یه زمانی تو شهر ما (برازجان - استان بوشهر) سه تا شرکت فروش اینترنت داشتیم که همه با هم توافق کرده بودن به گرون فروشی !!!
ولی این شرکت آیدین سیستم که اومد قیمت ها رو شکست ، سرعت بالا قیمت مناسب.
اولین شرکتی هم بود که ADSL آورده بود ولی چون در برازجان لینوکس کار نیست نمی دونن که مودمشون به لینوکس می خوره یا نه
سایتشون هم اینه ولی ظاهرا حالا غیر فعاله

www.aidinsystem.net

حالا مودم خودشون رو میشه روتر کرد یا نه ؟ 45 تومن گرون نیست ؟
از کجا باید بفهمیم که چه Isp هایی از چه نوع مودم هایی پشتیبانی می کنند ؟
یعنی مثلا فایلی برای تست وجود نداره که مشخص کنه این مودم با این ISP کار میکنه یا نه ؟

با تشکر

آفلاین atavakoli

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #56 : 03 مهر 1387، 04:05 ب‌ظ »

یعنی مثلا فایلی برای تست وجود نداره که مشخص کنه این مودم با این ISP کار میکنه یا نه ؟

با تشکر

پس چرا کسی به من جواب نمیده ؟ ](*,)

یه مقدار که تو شهر سوال گرفتم بعضی ها می گفتند که ISP بلد نیست درست تنظیمات رو اعمال کنه مثلا اونی که این رو گفت قبلا مودم سوزوکی داشته و رفته و اصرار کرده که نه حتما باید مودم خودم رو نصب کنید و بعد از اینکه مهندس های شرکت کلی به کامپیوترش ور رفتن  تونستن براش نصب کنن .

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #57 : 03 مهر 1387، 04:20 ب‌ظ »

با تشکر

پس چرا کسی به من جواب نمیده ؟ ](*,)

یه مقدار که تو شهر سوال گرفتم بعضی ها می گفتند که ISP بلد نیست درست تنظیمات رو اعمال کنه مثلا اونی که این رو گفت قبلا مودم سوزوکی داشته و رفته و اصرار کرده که نه حتما باید مودم خودم رو نصب کنید و بعد از اینکه مهندس های شرکت کلی به کامپیوترش ور رفتن  تونستن براش نصب کنن .

سلام
45 تومان خوبه.البته مي شه با اين قيمت ميشه asus گرفت.
در ضمن مودم هاي adsl‌ روتر هستند.
موفق باشي

آفلاین atavakoli

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #58 : 03 مهر 1387، 09:27 ب‌ظ »
سلام

پس یعنی همین هم به لینوکس می خوره ؟
مودم های ایسوس مزیت خاصی دارند ؟