انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هنگام نصب اوبونتو کنار ویندوز پارتیشن ها شناسایی نمی شوند  (دفعات بازدید: 3123 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Farhad7373

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
هنگام نصب اوبونتو کنار ویندوز پارتیشن ها شناسایی نمی شوند حتی انتخاب پارتیشن ها به صورت دستی مشکل را حل نکرد ولی من می خواهم این دو را کنار هم داشته باشم.

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
پارتیشن لینوکسو نمیبینی یا ویندوز؟
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1392، 04:26 ب‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین Farhad7373

• Newbie
  • *
هنگام نصب ابونتو میگه شما 750 گیگ فضای خالی دارید درحالی که اشتباه است 300 گیگ آن ویندوز است .فضای که ویندوز اشغال کرده را نمی شناسد

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
هنگام نصب ابونتو میگه شما 750 گیگ فضای خالی دارید درحالی که اشتباه است 300 گیگ آن ویندوز است .فضای که ویندوز اشغال کرده را نمی شناسد
هارد شما ۷۵۰ giga byte هست؟

آفلاین Farhad7373

• Newbie
  • *

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
زمانی که میخوای نصب کنی یک صفحه میاد که سه تا انتخاب داره:
‫انتخاب اول‪ :‬نصب اوبونتو در کنار سیستم عامل فعلی‬
‫انتخاب دوم‪ :‬پاک کردن سیستم عامل فعلی و نصب اوبونتو به جای آن‬
‫انتخاب سوم‪ :‬تنظیمات دستی )‪(Something Else‬‬

درسته ؟
شما کدومش رو میزنی؟

آفلاین Farhad7373

• Newbie
  • *

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
از ۷۵۰ تا چقدرش رو برای اوبونتو free space گذاشتی؟

(free space : یعنی هیچ پارتیشنی روش نباشه.)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من هم همچین مشکلی داشتم تاپیک هم زدم ولی به جایی نرسید این نصب کننده ی اوبونتو با پارتیشن ها خیلی مشکل داره بعضی وقت ها چند تاشون را شناسایی می کنه بقیه را یکی در نظر میگیره بعضی وقت ها هم مثل الآن اصلا شناسایی نمی کنه
من امتحان کردم نه از گزینه ی اول میشه نصبش کرد و نه از گزینه ی آخر
اگه بشه فایل هاتون را بریزید یکجایی که براشون مشکلی پیش نیاد و همونجا فضای خالیتون را پارتیشن بندی بکنید ونصب کنید خیلی خوب میشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
من هم همچین مشکلی داشتم تاپیک هم زدم ولی به جایی نرسید این نصب کننده ی اوبونتو با پارتیشن ها خیلی مشکل داره بعضی وقت ها چند تاشون را شناسایی می کنه بقیه را یکی در نظر میگیره بعضی وقت ها هم مثل الآن اصلا شناسایی نمی کنه
اگه بشه فایل هاتون را بریزید یکجایی که براشون مشکلی پیش نیاد و همونجا فضای خالیتون را پارتیشن بندی بکنید ونصب کنید خیلی خوب میشه
عزیزم لقمه رو دور سرش نچرخون من چنتا ورژن fedora و ۳ تا ورژن ubuntu نصب کردم . به این مشکل بر نخوردم.
ولی یک زمان یک هارد ۱۶۰ داشتم که از ورژن ۱۵ fedora و ۱۲.۰۴ ubuntu به بعد روش نصب نمیشد. تا وقتی که یک هارد ۱ ترا خریدم. بعد روی اون تونستم ورژنهای جدید رو نصب کنم.اون موقع نمیدونم مشکلم از چی بود.
نکته: ی جا خوندم که لینوکس بالای ۸۰ نوع پارتیشن بندی یا بهتره بگیم فرمت رو میشناسه.

آفلاین M0h@mm@d

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
عزیزم لقمه رو دور سرش نچرخون من چنتا ورژن fedora و ۳ تا ورژن ubuntu نصب کردم . به این مشکل بر نخوردم.
ولی یک زمان یک هارد ۱۶۰ داشتم که از ورژن ۱۵ fedora و ۱۲.۰۴ ubuntu به بعد روش نصب نمیشد. تا وقتی که یک هارد ۱ ترا خریدم. بعد روی اون تونستم ورژنهای جدید رو نصب کنم.اون موقع نمیدونم مشکلم از چی بود.
نکته: ی جا خوندم که لینوکس بالای ۸۰ نوع پارتیشن بندی یا بهتره بگیم فرمت رو میشناسه.

منم همین مشکل رو داشتم و البته هاردم 640 بود و نهایتا مجبور شدم همون کاری که MHA152 گفت بکنم!!!البته ویندوز من 8 بود که کلا فکر کنم گیر داره...!!!