من که دیدمش. جالب بود ولی خیلی مونده تا بتونه با یک نرم افزار درست و حسابی حسابداری رقابت کنه.
چند تا نکته هست که اینها در نظر نگرفتن:
اول اینکه، نرم افزار حسابداری بیشتر از اینکه یک نرم افزار باشه باید تو دست حسابدار مثل ماشین حساب باشه. یعنی راحت بشه باهاش کار کرد و لازم نباشه یک چشم آدم به مانیتور باشه، یک چشمشش به ماوس (و برای حسابداری ناآشنا به کیبورد یک جشمش هم به صفحه کلید!!). صاف بخوام بگم: با صفحه کلید تنها نمیشه توش گشت. یک جاهایی وقتی با تب نمیشه از فیلد تاریخ که یک فیلد تعیین کننده است خارج بشیم.
امکان معرفی محصول جدید یا شخص جدید موقع ثبت فاکتور خرید/فروش وجود نداره که در آینده باید درج بشه وگرنه واقعا نمیشه روش حساب کرد.
در ضمن، من نمیفهمم چه لزومی داره حتما شماره تلفنی از خریدار یا فروشنده در پروفایلش درج بشه؟ این خوبه که هست ولی اینکه الزامی باشه آزار دهنده میشه.
نقاط ضعفش اونقدر زیاده که نمیشه در موردش نوشت و باید گفت تا یک نرم افزار حسابداری درست و حسابی کلی فاصله داره. پیشنهاد من به توسعه دهندگان این هستش که تا دیر نشده برنامه رو ماژولار کنن.
مثلا بخش مرتبط با اشخاص رو میشه به صورتی شبیه یک برنامه دفترجه تلفن در نظر گرفت که یکم سفارشی شده باشه. (اگه کسی بخواد کمک کنه حاضرم پیشنهادات خوبی در این جهت بدم که بتونه نقطهی قوتی برای برنامه باشه)