دوستان به نظر می یاد ما به طور کلی ۲ نوع ویروس نویس داریم ، اول اون دسته ای که هدفشون توده کامپیوتر هاست ، دوم دسته ای که هدفشون یک محدوده خاص کاربر هست ، بیشتر ویروس نویس ها دسته اول هستند نه دسته دوم ،پس منطقی هست که ویندوز بیشتر ویروس داشته باشه ، ویروس نویس های دسته دوم خیلی کم هستن و بیشتر باید گروهی عمل کنن مثل استاکنس ، و کم و نادر هم هستند ، بیشتر ویروس نویس های در حال حاضر هدف اصلی شون دسترسی به اطلاعات کسی نیست فقط می خوان اسم در کنن.
اما بحث دوم که دائما می بینم تکرار می شه ، گفته می شه دلیل اینکه لینوکس کمتر ویروس می گیره اینه که کاربر ها شعور بیشتری دارن و نمی یان هر چیزی رو باز کنن ، این ربطی به خود لینوکس نداره بلکه به کاربر ها مربوط هست پس اساسا گفتن اینکه لینوکس (طبق این مبنا) امنیت بیشتری داره اشتباه هست.
اما یک چیزی هم بگم دلیل اصلی امنیت لینوکس خود ، ویروس ساز ها و هکر ها هستن ، خیلی از اینها از ویندوز بدشون می یاد ، چون ماکروسافت رو انحصار طلب می دونن ، پس جمع می شن و هر کدوم یک نظر واسه بالا بردن امنیت تو لینوکس ارئه می دن و این می شه که حفره ها به حداقل می رسن ، در کل لینوکس جای امنیه ، چون هکر ها و ویروس نویس ها خودشون لینوکس کارن ، پس منطقی به نظر نمی یاد بیان ضد سیستم عاملی که خودشون دارن باهاش کار می کنن ویروس بسازن.
اما در مورد ویندوز تنها چیزی که باید بگم ، اینه که واقعا سیستم عامل غیر امن و خطرناکیه ، در کل می شه گفت لینوکس امنیت بهتری نسبت به ویندوز داره ،ولی دلیلش لزوما عالی بودن بودن لینوکس نیست ، دلیلش نبود رقیب هست رقیبی که جامعه ی کاربری اش دنبال بالابردن امنیتش باشن !
حالا لابد می پرسین نظر خودت چیه ! خوب من تمام ابعاد رو سعی کردم بگم ! شما آخرش خودتون باید به نتیجه برسید ! من که نباید نظرم رو رک و راست بگم.