انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل کانکشن lan در opensuse 12.3  (دفعات بازدید: 2326 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PedramH

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
مشکل کانکشن lan در opensuse 12.3
« : 18 فروردین 1392، 09:38 ب‌ظ »
سلام به همگی
دوستان من مودم رو به صورت pppoe کانفیگ کردم تو هر محیطی که امکانش باشه خودش به اینترنت وصل میشه دیگه کانکشن و اینا نمیخواد
حالا opensuse 12.3 رو نصب کردم ولی اصلا اتصالی با مودم نداره . حتی چراغ Lan مودم هم که در حالت عادی و در حال بوت هم روشنه خاموش میشه . کلا هیچ کانکشنی برا اتصال با مودم نتونستم پیدا کنم
ممنون میشم کمک کنید
ادیت : موقع نصب یه قسمت بود که کانکشن رو کانفیگ میکرد ولی اون موقع مودمم خاموش بود اسکیپ کردم اون قسمت رو
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1392، 09:39 ب‌ظ توسط PedramH »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل کانکشن lan در opensuse 12.3
« پاسخ #1 : 21 فروردین 1392، 12:48 ق‌ظ »
اصلاُ اتّصال اترنت رو می‌شناسه؟ نیاز به راه‌انداز نداره؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین صالح

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
  • Copyright © 2006–2013 SUSE LLC and contributors
    • وب سایت شخصی صالح خواجه دلویی
پاسخ : مشکل کانکشن lan در opensuse 12.3
« پاسخ #2 : 09 خرداد 1392، 01:25 ب‌ظ »

سلام به همگی
دوستان من مودم رو به صورت pppoe کانفیگ کردم تو هر محیطی که امکانش باشه خودش به اینترنت وصل میشه دیگه کانکشن و اینا نمیخواد
حالا opensuse 12.3 رو نصب کردم ولی اصلا اتصالی با مودم نداره . حتی چراغ Lan مودم هم که در حالت عادی و در حال بوت هم روشنه خاموش میشه . کلا هیچ کانکشنی برا اتصال با مودم نتونستم پیدا کنم
ممنون میشم کمک کنید
ادیت : موقع نصب یه قسمت بود که کانکشن رو کانفیگ میکرد ولی اون موقع مودمم خاموش بود اسکیپ کردم اون قسمت رو

موقع نصب، تیک اتوماتیک کانفیگ رو بردارتا خودت تنظیمات رو بعد از نصب انجام بدی و در قسمت تنظیمات نتورکت، در گزینه اوّل، بر روی enable network کلیک کن تا شبکه ات فعال بشه. بعد از نصب و ریستارت سیستمت، کافیگ کردن ها شروع میشن که توصیه می کنم هیچ دستی نزنی و تنها وقتی که به نصب آپدیت آنلاین رسیدی، حتما بذار سیستم ات کمل آپدیت بشه و این رو هم حتما به خاطر داشته باش که از همان ابتدا بوت اولیه برای شروع نصب، مودم ات رو با کابل لَن به سیستم ات وصل کن و بذار تا آخر وصل باشه تا در زمان کانفیگ، مودم ات رو بشناسه و شروع به گرفتن آپدیت هات کنه و پس از ریستارتی که در آخر خودش ازت می خواد، سیستم ات بالا میاد و بدون مشکل می تونی تنظیمات لَن و شبکه رو انجام بدی.
سوالی بود در خدمتم...

یا علی
=-=-=-=-=
skhajedalouei.ir
صالح خواجه دلویی