من دوست دارم یه دسکتاپ کوچولو و جمع و جور داشته باشم و به همین دلیل همیشه از میزکارها دوری میکردم و به استفاده از یک مدیر پنجره بسنده میکردم. من مدت زیادی وقت صرف پیدا کردن برنامههای مورد علاقم کردم و بالاخره توی خیلی از زمینه ها برنامههایی پیدا کردم که نه به gtk وابسته باشند و نه به qt. کل سیستم من حدود ۱ گیگابایت حجم داره. من دلیل خیلی منطقی برای مینیمال بودن ندارم اما این کار یه جور سرگرمی و ماجرا جویی هست برام
در ضمن من واقعا متنفرم از اینکه یه برنامهای که ازش استفاده نمیکنم روی سیستمم نصب باشه
حالا هدف من از این تاپیک اینه که برنامه هایی که استفاده میکنم رو با بقیه به اشتراک بگذارم و اگه از دوستان کسی برنامه دیگه ای سراغ داره رو معرفی کنه تا همگی به خوشبختی برسیم
مدیر پنجره:
fluxboxشبیه ساز ترمینال:
rxvt-unicodeبرنامه برای خوندن فایلهای pdf:
mupdfپنل برای نمایش لیست پنجره های باز:
bmpanel2ماشینحساب:
xcalc یا bc
مدیر فایل:
xfeیا
vifm که شبیه ویرایشگر vi هست.
تنظیم پس زمینه میزکار:
fehویرایشگر:
vimمرورگر:
operaمیدونم که غیر آزاده اما خب استفاده کردن از اون رایگانه و آدم حداقل جرمی مرتکب نشده. برای دوری از gtk و qt واقعا هیچ انتخاب دیگه ای نیست.
برنامه سوئیچ کردن بین زبانها:
xxkbبرنامه پخش چند رسانه ای:
mplayerمجازی ساز:
virtualbox بدون محیط گرافیکی
میکسر:
xmixerهمینطور من از برنامه conky هم برای نمایش اطلاعات مختلف سیستمم هم استفاده میکنم.
خب من دنبال یه برنامهای برای شبیه libreoffice writer هستم که نه به gtk و نه به qt وابسته باشه (من که پیدا نکردم! و احتمالا پیدا نمیشه) همینطور یه برنامه گرافیکی برای پخش فایلهای چند رسانهای با همون شرایط (فکر نمیکنم پیدا بشه)