0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
MATE چند تا خوبی داره :۱- مبتنی بر گنوم ۲ هست ولی نرم افزارهای ۳ رو میتونی توش نصب کنی۲- میتونی همزمان نسخه ۳ گنوم هم داشته باشی
سینامون مبتنی بر گنوم ۳ هست. بهرحال کانفیگ پیشفرض رو با MATE عرضه میکنیم و خب خود کاربر میتونه بعد از نصب هر میزکار دیگری رو روش نصب کنه . همچنین Xfce رو خودم خیلی خیلی قبولش دارم ولی متاسفانه زیادی سادست و Global Menu هم نسخه ۴.۱۰ ساپورت نمیکنه! .
دوستان امشب ساعت ۲۲ تا ۲۳ در مورد سخت افزار جلسه داریم . با تشکر.
نقلقول از: محمدرضا ح. در 25 فروردین 1392، 01:27 بظدوستان امشب ساعت ۲۲ تا ۲۳ در مورد سخت افزار جلسه داریم . با تشکر.امشب هر جور شده خودم رو میرسونم به جلسه. بعد از ساعت ۱۱ یا تو باید منو به استفاده از mate قانع کنی یا من تو رو به استفاده از یه میزکار دیگه. در مورد فورک کردن از گنوم هم یکم فکر کن.(چیزی مثل دسکتاپ پانثئون که واقعا قشنگه)
بهتر نبود روی گسترش یک بخش مثل liber officeکار کنی؟؟یا دانلود منیجر قوی ارائه میدادی؟؟حالا این نظر شخصیه
نقلقول از: yaslinush در 25 فروردین 1392، 02:04 بظبهتر نبود روی گسترش یک بخش مثل liber officeکار کنی؟؟یا دانلود منیجر قوی ارائه میدادی؟؟حالا این نظر شخصیهمحمدرضا ، فکر کنم باید تا آخر عمر از این جور سوالا جواب بدی البته اون دانلود منیجر هم خوب پیشنهادیه و میشه برای جبیر ساختش. مثل یکی دیگه از توزیع ها که دانلود منیجر اختصاصیه (و البته آزاد) خودش رو داشت.
نقلقول از: yaslinush در 25 فروردین 1392، 02:04 بظبهتر نبود روی گسترش یک بخش مثل liber officeکار کنی؟؟یا دانلود منیجر قوی ارائه میدادی؟؟حالا این نظر شخصیهمحمدرضا ، فکر کنم باید تا آخر عمر از این جور سوالا جواب بدی
من فقط به قصد یادگیری به این سایت وارد میشم واین دو موردی که گفتم از قسمت های گنگ ابونتوهست،که بچه هایی که کاری از دستشون بر میاد میتونن به همه کمک کنندیشب دیررسیدم داشتین میرفتین