انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نقد و بررسی سیستم عامل سوشیانت  (دفعات بازدید: 18187 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین keshavarz2440

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
پاسخ : نقد و بررسی سیستم عامل آینده
« پاسخ #30 : 26 فروردین 1392، 11:43 ب‌ظ »
اصن همه دروغگو شما راستگو ;)

بابا ول کنید این مساله رو! تا روز الکامپ ۹۲ صبر کنید ببینید چی میخوان بدن دست مردم. با این وضع من امروز اوبونتو رو شیفت دیلیت میکنم ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #31 : 27 فروردین 1392، 12:15 ق‌ظ »
به نظر من شما خیلی دارید بچه گونه با این مسئله برخورد می‌کنید. قابلیت اجرای برنامه‌های یک سیستم‌عامل توسط یک سیستم‌عامل دیگه چیز جدیدی نیست. برای مثال freebsd میتونه باینری های لینوکس رو اجرا کنه. بدون اینکه نیاز به تغییری توی اون برنامه باشه. برای این کار قسمت‌های اصلی هسته لینوکس به عنوان یک ماژول توی هسته freebsd بارگذاری میشه و بعد از اون با باینری های لینوکس مثل باینری های freebsd رفتار میشه. علاوه بر لینوکس freebsd میتونه باینریهای netbsd و چند تا سیستم عامل دیگه رو هم اجرا کنه. تا اونجایی که من میدونم برای اینکه یه سیستم عامل بتونه برنامه های یه سیستم عامل دیگه رو اجرا کنه لازمه کلیه system call ها ، وقفه ها، کتابخانه ها و چیزهای دیگه رو برای اون سیستم عامل پیاده سازی کرد. حالا در مورد این سیستم عامل آینده من چیزی نمی دونم. فقط خواستم بگم این چیز عجیب و غریبی نیست که یه سیستم عامل بتونه برنامه های یه سیستم عامل دیگه رو هم اجرا کنه.
بله. اجرای دودویی لینوکس در FreeBSD عجیب نیست، چون لینوکس آزاده، ولی چه‌طور ممکنه دودویی ویندوز رو در گنو اجرا کرد؟ دقیقاً به اون صورتی که واین این کار رو می‌کنه یعنی ساخت روال‌های وقفه، توابع سیستمی، کتاب‌خونه‌ها و… از ابتدا، نه با اضافه کردن کرنل NT!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #32 : 27 فروردین 1392، 12:37 ق‌ظ »
من نمیدونم اونها قراره چطور باینری های ویندوز (یا بقیه سیستم عامل‌ها) رو اجرا کنند. شاید با مایکروسافت قرار داد بستن یا کدهاش رو خریدند. ما هیچ چیز نمیدونیم (یا شاید من چیزی نمیدونم) و نظر دادن بر اساس حدس و گمان هم بی فایده هست. از اونجا که من حتی به خودم زحمت ندادم روی اون لینک کلیک کنم، چیز زیادی در این مورد نمی دونم. فقط خواستم بگم این کار شدنی هست و چیز بیشتری هم ندارم بگم. حالا اونها یا کدها رو خریدند، یا کدها رو دزدیدن و یا دارن سعی می‌کنن با مهندسی معکوس این کار رو انجام بدن. در مورد wine هم حرفتون رو متوجه نشدم (من تا حالا با اون کار نکردم). ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #33 : 27 فروردین 1392، 12:48 ق‌ظ »
به نظر من شما خیلی دارید بچه گونه با این مسئله برخورد می‌کنید. قابلیت اجرای برنامه‌های یک سیستم‌عامل توسط یک سیستم‌عامل دیگه چیز جدیدی نیست. برای مثال freebsd میتونه باینری های لینوکس رو اجرا کنه. بدون اینکه نیاز به تغییری توی اون برنامه باشه. برای این کار قسمت‌های اصلی هسته لینوکس به عنوان یک ماژول توی هسته freebsd بارگذاری میشه و بعد از اون با باینری های لینوکس مثل باینری های freebsd رفتار میشه. علاوه بر لینوکس freebsd میتونه باینریهای netbsd و چند تا سیستم عامل دیگه رو هم اجرا کنه. تا اونجایی که من میدونم برای اینکه یه سیستم عامل بتونه برنامه های یه سیستم عامل دیگه رو اجرا کنه لازمه کلیه system call ها ، وقفه ها، کتابخانه ها و چیزهای دیگه رو برای اون سیستم عامل پیاده سازی کرد. حالا در مورد این سیستم عامل آینده من چیزی نمی دونم. فقط خواستم بگم این چیز عجیب و غریبی نیست که یه سیستم عامل بتونه برنامه های یه سیستم عامل دیگه رو هم اجرا کنه.

bsd - linux - unix همه از یک خانواده هستن و اجرای باینری‌های همدیگه کار خیلی عجیبی نیست و این حداقل انتظاری هست که از سیستم‌عاملهای با ساختار مشابه میره
ولی زمانی که از برنامه‌های ویندوز حرف بزنی اون هم بدن استفاده از شبیه ساز ...
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #34 : 27 فروردین 1392، 12:57 ق‌ظ »
دوست گرامی، قبلا هم گفتم که ما چیزی در مورد اینکه اونها چطور میخوان باینری های ویندوز رو اجرا کنن نمی‌دونیم. همونطور که گفتم شاید کد ها رو از مایکروسافت خریدن. دانسته های من در حدی نیست که بخوام این مسئله رو از نظر تکنیکی بررسی کنم. در ضمن ساختار اون سیستم هایی که گفتید خیلی هم مشابه نیست. به طوری که هنوز zfs روی لینوکس پایداری نداره (تا اونجایی که من میدونم) هنوز نمیشه از pf  توی لینوکس استفاده کرد. راه کارهای مجازی سازی توی این سیستم ها متفاوته، پیاده سازی های مختلفی از توابع استاندارد c توی این دو وجود داره. فایل‌سیستم های اونها کاملا متفاوته و ...

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #35 : 27 فروردین 1392، 02:39 ق‌ظ »
سیستم عامل اینده امکان اجرای برنامه های نوشته شده برای دیگر سیستم عامل ها از جمله ویندوز - لینوکس - اندروید - مک او اس دارد
نرم افزار افیس 2013 توسط کرنل ویندوزی سیستم عامل اینده اجرا شده و از برنامه واین کمکی گرفته نشده.
خوب این نشون میده که دارند از یک مجازی‌ساز، احتمالا VirtualBox در حالت Seamless استفاده می‌کنند که هم ویندوز رو پشتیبانی می‌کنه، هم Mac OS X رو. محیط Seamless باعث میشه که فکر کنید اون برنامه در حال اجرا در یک مجازی‌ساز نیست.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #36 : 27 فروردین 1392، 06:24 ق‌ظ »
دوست گرامی، قبلا هم گفتم که ما چیزی در مورد اینکه اونها چطور میخوان باینری های ویندوز رو اجرا کنن نمی‌دونیم. همونطور که گفتم شاید کد ها رو از مایکروسافت خریدن....
خریدن ! بابا تا اونجا که من می دونم ما الان تحریم هستیم در این حد که سایت MATLAB تو ایران اجازه دسترسی نداره ! اونوقت ماکروسافت بیاد به ما بفروشه  ! اصلا ماکروسافت سورسی که داره ازش سود می بره می یاد به ما می فروشه (اونم با چه قیمتی ! نه که این شرکت سرمایه هاش در حد میلارد دلاریه !)مگه حالش خوش نیست ! با این وجود اصلا فرض کنیم اینطوری باشه ، چرا توی سایت اون سیستم عامل چیزی در این مورد نگفته آخه ! اما درباره قابلیت اجرای برنامه های سیستم عامل های مختلف باید بگم ، اگه اون سیستم عامل آزاد و متن باز باشه با پورت کردن یه سری چیز می شه بهش فکر کرد ولی نه وقتی متن بسته باشه ، تازه همین Wine که خودش از هسته متن باز  NT که شرکت ماکروسافت چندین سال پیش ارائه داده بود ساخته شده ! این همه باگ داره چه جوری می شه این قابلیت در در یک سیستم عاملی که هنوز Hello World رو هم نگفته ، پیاده سازیش کرد ، یه خورده مضحکه  ;D
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1392، 06:26 ق‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #37 : 27 فروردین 1392، 09:20 ق‌ظ »
دوباره در یه نون دونیه دیگه باز شد :(
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1392، 09:22 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #38 : 27 فروردین 1392، 05:04 ب‌ظ »
بعد یه نکته‌ای الآن به ذهنم رسید. صدتا بسته‌ی استفاده شده در این سیستم‌عامل مثل همین گنوم پروانه‌ی انتشارشون GPL هست و نمی‌تونن در یک کار غیرآزاد استفاده بشن، پس نتیجه می‌گیریم آینده که از اون‌ها استفاده می‌کنه آزاد خواهد بود. در این صورت باید کرنل ویندوزی هم که در این سیستم‌عامل استفاده می‌شه آزاد باشه که چون NT آزاد نداریم و قبلاً هم گفتن که از ری‌اکت یا واین استفاده نمی‌کنن، نتیجه می‌گیریم که خودشون یه هسته‌ی شبه NT آزاد نوشتن که اگه این‌جوری باشه، فارق از هر مسأله‌ی دیگه‌ای من به صورت جدّی ازش حمایت می‌کنم ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #39 : 27 فروردین 1392، 05:12 ب‌ظ »
مگه گنوم کرنل است؟ مگه همین آندروید که یه مدت سورزش منتشر نشد بر پایه ی لینوکس نیست؟ چون لینوکس به صورت یه نرم افزار جداگانه در آندروید حساب می شه

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #40 : 27 فروردین 1392، 05:24 ب‌ظ »
ب خ
سلام
توصیه میکنم مرورگرشون رو دانلود کنید تا حساب کار دستون بیاد :
:o
http://www.etiak.com/index.php/products-and-services/browser

;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #41 : 27 فروردین 1392، 05:37 ب‌ظ »
مگه گنوم کرنل است؟ مگه همین آندروید که یه مدت سورزش منتشر نشد بر پایه ی لینوکس نیست؟ چون لینوکس به صورت یه نرم افزار جداگانه در آندروید حساب می شه
نه، گنوم کرنل نیست. گنوم میزکار و محیط گرافیکیه. اندریود هم بر پایه‌ی لینوکس نیست، بلکه همون طور که خودت گفتی یکی از نرم‌افزارهای(کرنل) اندرویده

ب خ
سلام

;D
متأسّفانه فادر به بارگیری این مرورگر از وبگاهشون نبودم و روی سورس‌فورژ یا گیت‌هاب هم چیزی پیدا نکردم
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1392، 05:52 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #42 : 27 فروردین 1392، 07:29 ب‌ظ »

ب خ
سلام

;D
متأسّفانه فادر به بارگیری این مرورگر از وبگاهشون نبودم و روی سورس‌فورژ یا گیت‌هاب هم چیزی پیدا نکردم
[/quote]

دقیقا همین منظورمه رو ؛دانلود ؛ که موس رو میبرین ببینین چه کدی رو میخواد اجرا کنه ](*,) اصلا چیزی وجود خارجی نداره

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #43 : 28 فروردین 1392، 07:38 ب‌ظ »
بعد یه نکته‌ای الآن به ذهنم رسید. صدتا بسته‌ی استفاده شده در این سیستم‌عامل مثل همین گنوم پروانه‌ی انتشارشون GPL هست و نمی‌تونن در یک کار غیرآزاد استفاده بشن، پس نتیجه می‌گیریم آینده که از اون‌ها استفاده می‌کنه آزاد خواهد بود. در این صورت باید کرنل ویندوزی هم که در این سیستم‌عامل استفاده می‌شه آزاد باشه که چون NT آزاد نداریم و قبلاً هم گفتن که از ری‌اکت یا واین استفاده نمی‌کنن، نتیجه می‌گیریم که خودشون یه هسته‌ی شبه NT آزاد نوشتن که اگه این‌جوری باشه، فارق از هر مسأله‌ی دیگه‌ای من به صورت جدّی ازش حمایت می‌کنم ;)
اقا دانیال شما واقعا فکر می کنی ! اینا سیستم عاملشون رو مفت ، مفت می دن دست من و شما ، فکر می کنی سورسش رو ارائه می دن ، شما کافیه برنامه هایی که تا حالا نوشتن یه نگاه بندازی متوجه می شه همه متن بسته است ، اصلا مگه ممکنه همچین کاری بکنه ، اون GPL مال ایران نیست ، ایران همچین معاهده ای رو قبول نکرده ! پس امیدی به ارائه سورس وجود نداره متاسفانه !
« آخرین ویرایش: 28 فروردین 1392، 10:24 ب‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #44 : 28 فروردین 1392، 11:03 ب‌ظ »
من که میگم سرکاریه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید