یعنی فقط یک سایت آپلود-دانلوده؟ اجازه دانلود زیاد یک فایل رو میده؟ سایتهایی مثل p30download می تونند ازش برای ذخیره فایلهایی که برای دانلود توی سایتشون معرفی می کنند استفاده کنند؟ (چون هر اکانتش ۵۰ گیگه!)
یه فضای ذخیرهسازی پروندهی ابریه که به علّت این که پروندهها رو داخلش رمزگذاری میکنه تا هیچکسی حتا با داشتن مجوّز قانونی هم نتونه محتویات اونها رو تشخیص بده، امکان بارگذاری و بارگیری خودکار رو روی دستگاههای مختلف نداره و باید این عمل دستی انجام بشه. همه هم میتونن ازش استفاده کنن و محدودیتی در این زمینه (غیر از فضای ۵۰ گیگی برای هر نشانی ایمیل) در طرح رایگانش نداره.
نسخه وب نداره؟
توی لینک زیر درباره لینوکس هم می پرسه!
http://labs.bittorrent.com/experiments/sync.html
چطوری کار میکنه! اطلاعات یک جای متمرکز ذخیره نمیشه؟
بیتتورنت به خاطر ماهیت وجودیاش نمیتونه نسخهی تحت وب داشته باشه. البته شاید با جاواااسکریپت بشه یه کارهایی کرد، ولی خب خیلی سنگین میشه چنین چیزی و احتمالاً کسی چنین کاری نمیکنه.
به احتمال زیاد دارن روی نسخهی گنو/لینوکسیاش هم کار میکنن، ولی من هنوز نسخهی گنو/لینوکسیای که کار کنه ندیدم.
طرز کارش هم اینه که اطّلاعات روی دستگاههای مختلفت هست و از روی خود دستگاهها به صورت مستقیم (P2P) و بدون وجود یک سروری که از اطّاعات ازش رد بشه، بین همدیگه پخش میشن. برای همین در کنار مگا از امنترین روشهاست. ولی خب دیگه اسمش ابری نیست، چون درش ابری وجود نداره.
اگر ثبت نام کنم می تونم اگر دوستش نداشتم اکانتم رو لغو کنم؟ (چون نمی خوام 5 Gig فضاشون روبلااستفاده بذارم)
بله. البته سیستمش به این صورت نیست که همون اول ۵ گیگ به هرکس اختصاص بده. بلکه تضمین میکنه تا سقف مثلاً ۵ گیگ هر چهقدر نیاز داشتی بهت فضا بده. ولی اگه ده سال هم فقط یک کیلوبایت داخلش ذخیره داشته باشی، همون فضای یک کیلوبایت رو اشفال کردی. با این حال در هر زمان میتونی حسابت رو ببندی و هرچهقدر فضا اشغال کرده بودی رو برگردونی.
توزیع های من در ۴ جای مختلف: اوبونتو (لپتاپم و کامپیوترم) - دبیان (خوابگاه انشگاه) - بودهی (کامپیوتر قدیمی مخصوص دانلود) - فدورا (کامپیوترم)
اوبونتووان از همه این توزیع ها ساپورت انجام میده؟ (مهم نیست خیلی! اگر ساپورت انجام نده از رابط وب استفاده میکنم!)
آره. فکر میکنم مشکلی در پشتیبانی از سیستمهای عامل دیگه نداشته باشه