سلام
سونیاریکسون در گوشیهای سری K , W , S (من فقط اینارو میدونم) برای نرمافزار گوشیش از دو فایل استفاده میکنه :
۱ . افاس
۲ . مین (Main)
اولی مثل انبار امکانات میمونه که گوشی هر چی خواست میره از اونجا بر میداره ، مثل فونت ، تصاویر ، فایلهای زبان ، منو و ...
دومی فایل دستورات گوشی هست ، بیشترین دستکاری که در یک گوشی میشه انجام داد اینه که مین اونو دستکاری کرد یا به اصطلاح پچ (Patch) کرد (که فعلا بهترین پچها رو روسیها میسازن) و البته به وسیله پچ میشه امکانات دیگهای هم به گوشی اضافه کرد که الف (Elf) نام داره ، مثلا بیشترین کاری که در مورد امنیت کا۸۰۰ میشه کرد اینه که روی مسیجها ، فایلمنیجر و دفتر تلفنش پسورد گذاشت.
هر گوشی برای خودش یک افاس (File System) و مین داره که بروی گوشی دیگه قابل استفاده نیست مگه اینکه از لحاظ معماری سختافزاری شبیه به هم باشن (همون که فاراب عزیز گفتن) ، پس از این بحث نتیجه میگیریم که برای این سریها امکان نداره به هیچ وجه من الوجوه ، در مورد اون فیلم هم من شنیده بودم ویندوز موبایل رو میشه رو P990 ریخت ولی راستش در مورد اوبنتو دیگه نمیدونم .
در مورد W810 تا اونجایی که من دیدم همش از پچ و تعویض منو استفاده کرده بود ، حذف اپراتور ، بردن ساعت به بالا ، باطری آبی با پچ بود ، بقیه تغییرات با تغییر دادن همون فایلهای افاس ، دیگه کاری نکرده بود ، اون اولشم که دیدید فقط یه فایل متحرکه که میاد اوبنتو رو انتخاب میکنه و بعد اسکرین سیور ، همین!
حتی بالا بردن ساعت یه الف دوستان نوشتن که تاریخ شمسی رو به جای اپراتور با نام روز و ماه با اعداد فارسی نمایش میده.
ازتون معذرت میخوام که یه کم بی مربوط به انجمن پست زدم ، نیخواستم ایهامی در این مورد دیگه نمونه
موفق باشید!