0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ما که نصب نکردیم،همون خطا رو جستجو کنید توی گوگل.
نقلقول از: aliboy در 31 فروردین 1392، 12:29 قظما که نصب نکردیم،همون خطا رو جستجو کنید توی گوگل.از این چند خطی که نوشته کودومشو گوگل کنم؟
خب من به تازگی یک کاری رو تموم کردم. وابستگیام رو به سرویس گوگلریدر کاملاً از بین بردم. روی یک هاست مجانی روی اینترنت نرمافزار Tiny Tiny RSS رو نصب کردم و همهٔ فیدهایی رو که در گوگلریدر دنبالشون میکردم منتقل کردم به این برنامه و حالا برای خوندن سایتهای خبری و وبلاگها نیازی به گوگل ریدر و در نتیجه نیازی به حساب گوگل ندارم. دموی این برنامه رو میتونید اینجا ببینید: http://tt-rss.org/demo/البته میشد به جای گوگل ریدر روی لپتاپم برنامهای (مانند Liferea یا تاندربرد که چند نفر از دوستان اشاره کردند) رو نصب کنم که خودش به فید سایتها وصل میشه و اخبار رو نشون میده (یعنی میتونستم یک فیدخون محلی رو بهکار ببرم). ولی مشکل چنین برنامههایی اینه که وصلشدن به تکتک سایتهای خبری و وبلاگها برای گرفتن آخرین مطالبشون بسیار طول میکشه و من هر بار که میخوام این برنامه رو اجرا کنم تا خبر بخونم، مجبورم کلی منتظر بشینم تا آخرین مطالب بارگرفته بشن، و این تقریباً خبرخوندن رو ناممکن میکنه (به علاوه فکر کنم اگر سایتی تبخیر شده باشه، به فیدش هم نمیشه وصل شد). از این مشکل هم که بگذریم، مشکل دیگه اینه که اگر من یک مطلب رو در لپتاپم خونده باشم، در یک کامپیوتر دیگه، مثلاً کامپیوتر محل کارم یا در گوشی اندرویدم، اون نوشتهها همچنان به شکل خوندهنشده باقی میمونند.ولی با استفاده از یک فیدخون آنلاین، هر دوی این مشکلها حل میشند. از طرفی من اون برنامهٔ روی سرور رو جوری تنظیم کردم که خودش هر نیمساعت یک بار آخرین فیدها رو بگیره، بنابراین من هر بار که به سایت شخصی خودم وصل میشم، آخرین خبرها رو آماده اونجا دارم. از طرف دیگه، میتونم مطالب رو از روی هر کامپیوتری با مرورگرم ببینم و فرقی نمیکنه که این مطلب رو روی لپتاپم دیدم یا روی دستگاه اندرویدم، چون خوندهها و نخوندهها در یک جای مرکزی مدیریت میشند. به علاوه، برنامههای محلیای هم هستند که میتونند به سرورهای TinyTinyRSS وصل بشند، از جمله فکر کنم همین Liferea و چندین برنامهٔ اندرویدی. خوبی دیگهٔ TinyTinyRSS اینه که همهٔ اجزاش مال خودتونه و میتونید هر تغییری که دلتون بخواد در ظاهرش بدید. مثلاً خود من تغییراتی توش دادم تا نوشتهها راستبهچت دیده بشند و شاید این تغییرات رو به نویسندهٔ اصلی برنامه هم پیشنهاد بدم.و حالا روش کار. من اولش سعی کردم بر اساس این راهنما پیش برم:http://www.linux.com/learn/tutorials/322446-weekend-project-replacing-google-reader-with-tiny-tiny-rssکه اصل کار رو توضیح داده. ولی با این راهنما هم به مشکلاتی برخوردم که خودم با جستجو و پرسیدن در تالار TinyTinyRSS حلشون کردم.