انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب DirectX‌ در wine  (دفعات بازدید: 39712 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: نصب DirectX‌ در wine
« پاسخ #15 : 19 شهریور 1387، 11:36 ب‌ظ »
فکر میکنم خود wine فایل‌های مربوط به directX رو با openGL و openAL پیاده‌سازی کرده باشه...نمیدونم

سلام دوست عزیز اون نرم افزاری که drectx رو به opengl تبدیل میکنه به عبارتی غیر از اینکه روش فایلها هست تصویر خروجی بازی رو به طور بلادرنگ از دایرکت ایکس به اوپن جی ال تبدیل میکنه اسمش cedega هست و تجاریه البته اون هم از سکوی wine استفاده میکنه ولی کلی چیزهای دیگه برای کار روش نصبه و اکثر بازیها رو بطور پیشفرض پشتیبانی و اجرا میکنه ما راجع به خود wine بحث میکنیم نه cedega ما داریم به جای تبدیل خود direct x رو رو لینوکس نصب میکنیم که خب نصب شد شما هم اگه میخوای خب نصب کن
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1387، 11:44 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #16 : 20 شهریور 1387، 01:11 ب‌ظ »
سلام
حسن جان دستت درد نکنه.آقا شهرام تونستی نصب کنی با نه اگه نه بگو مشکلت چیه.
به عرض رفقا برسونم که دیروز تونستم بازی obliviion رو که تقریبا سنگین ترین بازی تحت ویندوزی که دیدم توی اوبونتو با موفقیت اجرا کنم.به راحتی با دایرمک ایکس ۹ کار کرد و منو خوشحال کرد.
عملا فکر می کنم بشه هر بازی سنگین دیکه ای رو نصب کرد خیلی دلم می خواد F.E.A.R امتحان ولی نسخه کاملشو ندارم.
موفق باشید

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 20 شهریور 1387، 01:18 ب‌ظ »
 \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/................

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: پاسخ به: نصب DirectX‌ در wine
« پاسخ #18 : 20 شهریور 1387، 09:09 ب‌ظ »
فکر میکنم خود wine فایل‌های مربوط به directX رو با openGL و openAL پیاده‌سازی کرده باشه...نمیدونم

سلام دوست عزیز اون نرم افزاری که directx رو به opengl تبدیل میکنه به عبارتی غیر از اینکه روش فایلها هست تصویر خروجی بازی رو به طور بلادرنگ از دایرکت ایکس به اوپن جی ال تبدیل میکنه اسمش cedega هست و تجاریه البته اون هم از سکوی wine استفاده میکنه ولی کلی چیزهای دیگه برای کار روش نصبه و اکثر بازیها رو بطور پیشفرض پشتیبانی و اجرا میکنه ما راجع به خود wine بحث میکنیم نه cedega ما داریم به جای تبدیل خود direct x رو رو لینوکس نصب میکنیم که خب نصب شد شما هم اگه میخوای خب نصب کن
ولی فکر نکنم wine هم اینطوری باشه...آخه بازیای ویندوزی زیادی هستن که با wine اجرا میشن و بیشترشونم به directX نیاز دارن

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
« پاسخ #19 : 20 شهریور 1387، 09:26 ب‌ظ »
من دایرکت ایکس رو نصب کردم ولی بازم که بازی لاک پشت های نینجا  :oops:  رو اجرا میکنم سرعت اجرای بازی اصلا جالب نیست
چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا  ](*,)
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: نصب DirectX‌ در wine
« پاسخ #20 : 20 شهریور 1387، 09:31 ب‌ظ »

سلام دوست عزیز اون نرم افزاری که directx رو به opengl تبدیل میکنه به عبارتی غیر از اینکه روش فایلها هست تصویر خروجی بازی رو به طور بلادرنگ از دایرکت ایکس به اوپن جی ال تبدیل میکنه اسمش cedega هست و تجاریه البته اون هم از سکوی wine استفاده میکنه ولی کلی چیزهای دیگه برای کار روش نصبه و اکثر بازیها رو بطور پیشفرض پشتیبانی و اجرا میکنه ما راجع به خود wine بحث میکنیم نه cedega ما داریم به جای تبدیل خود direct x رو رو لینوکس نصب میکنیم که خب نصب شد شما هم اگه میخوای خب نصب کن
ولی فکر نکنم wine هم اینطوری باشه...آخه بازیای ویندوزی زیادی هستن که با wine اجرا میشن و بیشترشونم به directX نیاز دارن

سلام  دوست عزیز ببین ویندوز هم بطور پیشفرض برخی فایلهای DIRECTX رو داره اما شما برای استفاده کامل از بازی باید اونو جداگانه نصب کنی البته بسیاری از موارد هستند که به ان فایلهای پیشفرض قناعت نمیکنند و اصلا در ویندوز اجرا نمی شوند حالا واین هم تا حدودی شبیه اینه و شما برای بهره بردن از امکانات واقعی directx باید مثل ویندوز اونو جداگانه نصب کنی خب حالا نصب کن

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 20 شهریور 1387، 09:38 ب‌ظ »
من دایرکت ایکس رو نصب کردم ولی بازم که بازی لاک پشت های نینجا  :oops:  رو اجرا میکنم سرعت اجرای بازی اصلا جالب نیست
چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا  ](*,)

سلام حمید جان یادت باشه که اگه یه بازی یا نرم افزار رو با فلان قدر منابع سخت افزاری اجرا میکنید برای اجرا در wine به منابع بیشتری مورد نیاز است چون در یک فضای شبه اصلی اجرا میشه و ارتباط  غیر مستقیم با سخت افزار در این مورد واین چون فشار پردازش زیاده باید یا از cpu قویتر استفاده کنی یا از بازی یا نرم افزار سبکتر
موفق باشی

آفلاین morteza2985

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #22 : 21 شهریور 1387، 01:19 ب‌ظ »
کسی نمی دونه اون ارور رو برای چی میده؟ ](*,)

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #23 : 21 شهریور 1387، 01:46 ب‌ظ »
جناب snake بعد از نصب، موقع اجرای:
wine dxdiag
به ارور "dxdiagn.dll" is out of date بر می خورم.
تاریخ رو جابجا کردم، فرقی نکرد.
از این آدرس:
http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/dxdiagn.dll/5.03.2600.2180/download.html
هم ورژن جدید dxdiagn.dll رو گرفتم و replace کردم اما باز هم نشد.
وب رو هم گشتم چیزی دستگیرم نشد.
Godisnowhere

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 21 شهریور 1387، 08:19 ب‌ظ »
جناب snake بعد از نصب، موقع اجرای:
wine dxdiag
به ارور "dxdiagn.dll" is out of date بر می خورم.
تاریخ رو جابجا کردم، فرقی نکرد.
از این آدرس:
http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/dxdiagn.dll/5.03.2600.2180/download.html
هم ورژن جدید dxdiagn.dll رو گرفتم و replace کردم اما باز هم نشد.
وب رو هم گشتم چیزی دستگیرم نشد.
سلام
ببینم چه ورژنی رو نصب کردی؟
9.0c ؟
موفق باشی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 21 شهریور 1387، 08:24 ب‌ظ »
سلام
ببینم dxdiagn.dll رو بعد از کبی native کردی؟
موفق باشی

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #26 : 21 شهریور 1387، 08:24 ب‌ظ »
9.0c
Godisnowhere

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #27 : 21 شهریور 1387، 08:26 ب‌ظ »
اوه بله. native کردم درست شد ممنون
Godisnowhere

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 21 شهریور 1387، 11:33 ب‌ظ »
اوه بله. native کردم درست شد ممنون
سلام
خدا رو شکر
موفق باشی

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
« پاسخ #29 : 24 شهریور 1387، 11:38 ب‌ظ »
دوستان من هم بدون مشکل نصب کردم ولی وقتی بازی نصب میکنم میگه دایرکس نصب نیست من که نفهمیدم چشه ???