اینجا ناظرها سر خود و طبق نظر شخصیشون کاری نمیکنن که شما بخواهید با شخص طرف بشید و روی صحبتتون با شخص خاصی باشه.
دوباره پستم رو نگاه کردم ، چیزی در مورد جای شما بودن در این انجمن و این حرفها و یا اینکه تمام ۲۶۴ پستتون بی ربط بوده چیزی ندیدم ، هر چند که بعد از باز شدن تاپیک فدورا زیاد در فروم آف تاپیک زدید.
هدف ناظران در این فروم حفظ نظم فروم از طریق نظارت بر اجرای صحیح قوانین فروم ، برای ایجاد محیط مناسب جهت فعالیت بهترکاربران هست. این کار رو داوطلبانه انجام میدن و مخاطب قراردادن ناظر ها به عنوان مسئول سانسور بیانصافی محض و توهین هستش.
اگر هم واقعا اینقدر نگران زحمت کشیدند ناظران هستید ، لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید.
پس این چیه ( این تصور شما اشتباهه که فکر میکنید میتونید هرچی خواستید بگید. اینجا فقط جای شما و سلیقه شما نیست)
در مورد این پاسختون( هر چند که بعد از باز شدن تاپیک فدورا زیاد در فروم آف تاپیک زدید) بعله دوست عزیز من
در انجمن فدورا هم عضوم ولی یادم نمیاد تو این انجمن آف تایپک زده باشم البته با معیارها وقوانین شما همه پستهام آف تایپک هستش
در مورد (هدف ناظران در این فروم حفظ نظم فروم از طریق نظارت بر اجرای صحیح قوانین فروم هستش )
شک داشتم ولی حالا یقین پیدا کردم
در مورد (گر هم واقعا اینقدر نگران زحمت کشیدند ناظران هستید ، لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید)
گفتم که من قوانین رو خوندم و تو انجمن عضو شدم نمیدونستم قوانین شما (تعریف شما از قوانین انجمن هستش)
چشم من رعایت میکنم خواهش میکنم شما هم کمی سخت گیریتون رو کم کنید از آقای mohi هم معذرت میخوام که بهشون
لقب مامور سانسور سایت رو دادم