انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: cgi-bin (حل شد )  (دفعات بازدید: 6744 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: cgi-bin
« پاسخ #15 : 07 مهر 1387، 06:24 ب‌ظ »
سلام...

من هر کاری کردم! هر روشی پیاده کردم موفق به راه‌اندازی cgi-bin نشدم، وقتی cgi-bin رُ باز می‌کنم یا خطای 403 می‌ده و از حق دسترسی ایراد می‌گیره یا اینکه باز می‌شه ولی فایل‌های Perl رُ پردازش نمی‌کنه و اون رُ برای دانلود کردن آمده می‌کنه، تو گوگل هم جستجو کردم به نتیجه‌ای نرسیدم، یعنی چیز‌هایی پیدا کردما ولی آن‌ها هم کارهایی که خودم انجام داده بودم رُ پیشنهاد دادند ...

نمی‌دونم دیگه چه کنم  ::) لطفا راهنمایی کنید، اگر اطلاعاتی لازم هست بفرمایید تا این‌جا قرار بدم ...

شاید بی ربط باشه اما گاهی فایرفاکس حتی فایل های index.php سایت های معمولی رو هم به جای نشون دادن محتوا و پردازش، دانلود می کنه! روی این یه تست با مرورگر های دیگه هم بکنید، شاید افاقه کرد!
Godisnowhere

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • تیم نت
پاسخ به: cgi-bin (حل شد )
« پاسخ #16 : 17 مهر 1387، 12:25 ب‌ظ »
مشکل من از دست کاری های بی خودی آپاچی بود که با کمی ور رفتن حلش کردم ...

موفق باشین

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: cgi-bin (حل شد )
« پاسخ #17 : 17 مهر 1387، 12:51 ب‌ظ »
سلام...

من هر کاری کردم! هر روشی پیاده کردم موفق به راه‌اندازی cgi-bin نشدم، وقتی cgi-bin رُ باز می‌کنم یا خطای 403 می‌ده و از حق دسترسی ایراد می‌گیره یا اینکه باز می‌شه ولی فایل‌های Perl رُ پردازش نمی‌کنه و اون رُ برای دانلود کردن آمده می‌کنه، تو گوگل هم جستجو کردم به نتیجه‌ای نرسیدم، یعنی چیز‌هایی پیدا کردما ولی آن‌ها هم کارهایی که خودم انجام داده بودم رُ پیشنهاد دادند ...

نمی‌دونم دیگه چه کنم  ::) لطفا راهنمایی کنید، اگر اطلاعاتی لازم هست بفرمایید تا این‌جا قرار بدم ...

شاید بی ربط باشه اما گاهی فایرفاکس حتی فایل های index.php سایت های معمولی رو هم به جای نشون دادن محتوا و پردازش، دانلود می کنه! روی این یه تست با مرورگر های دیگه هم بکنید، شاید افاقه کرد!

نه مشکل از فایرفاکس نیست، محل دقیق cgi-bin تنظیم نبود که با تنظیم مجدد آن مشکل حل شد ...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]