خوب دوستان من با همه تمایلی که به این کار دارم اما مایلم به چیزایی رو براتون دوباره بگم!
نمیدونم کدومیک از شما تابحال چنین تجربهای داشتید اما این یه چیز خیلی روشنه که مهدی هم بهش اشاره کرد:
۱. روشهای داوطلبانه خوب هستند ولی آیندهای بهتر از وضعیت فعلی ندارند....
۴....من معتقدم نیاز باید مطرح و بررسی بشه، امکان سنجی بشه...
6.... کلیه حقوقهای نشر آزاد رعایت بشود، ...
اگه واقعا قصد ایجاد فروشگاه با سیستم پرداخت رو دارید، باید بدونبد که این کار فقط از یک شرکت معظم و تولیدی انبوه سی-دی که اگثر کارش کپی غیر قانونی و غیراخلاقی سی-دی های دیگران هست برمیاد که اکه این وسط بازپرداخت پولش از طرف سیستم پرداخت با چندین ماه تاخیر و شاید حتی تا نصف مبلغ طلبش انجام شد متضرر نشه!
این حرفای شما واقعا زیبا و از روی احساس مسئولیت و کمک به گسترش جامعه اپنسورس هست اما امکانسنجی مهمترین و حیاتیترین قسمت کاره!
از تجربیات دهها نفر متضرر شده در این سیستم کمک بگیرید تا بتونید دورنمای چنین کاری رو ببینید! اگر در توانتون دیدید که میتونید روزانه دهها سی-دی جدید و بهروز رو با قیمت مناسب، سود مناسب و رعایت اخلاقی کپیرایت به فروش برسونید، اون وقت تازه میرسید به محل برقراری فیزیکی این فروشگاه!
منکه مثل گذشته ایجاد یک فرم ساده که بتونه مشتریان رو بسته به شهرشون به نزدیکترین نماینده معرفی کنه موافقم!
مثلا اگه کسی در شهری نزدیک به مشهد که ما در اون شهر نماینده نداریم، سفارش سیدی داد، از طریق همون فرم آدرس و درخواستش گرفته بشه و ای-میل آگاه سازی برای پیگیری به نماینده مشهد ارسال بشه!
خیلی راحته نه؟