اولا ممنون از همه دوستانی که تو بحث شرکت کردند
همانطور که مشاهده می فرمایید کاربران برای مشکل خود یک موضوع ایجاد کرده اند.در صورتی که همه ی این ها کارت های گرافیکی Nvidia با برند Geforce هستند.خب می شود یک موضوع جامع ایجاد کرد مثلا با این عنوان:
مشکلات و مباحث مربوط به کارت های گرافیکی( Nvidia(Geforce
به نظر من این روش فقط مباحث رو حجیمتر و پیچیدهتر خواهد کرد... در نظر بگیرید اگر همه سوالهایی که مطرح کردید تو یه پست باشه و خوب هر کسی هم یه جوابی داده که معلوم نیست کدوم جواب مال کدوم سواله و بعد یه تازه وارد بخواد با جستجو یا... به این پست برسه و ازش چیزی بفهمه
من فکر میکنم پستهای مجزا میتونن کمک بهتری باشن، تو جستجوها جواب بهتری میدن و پرسش و پاسخها همگی در یک راستا هستند و همدیگر رو تکمیل میکنن... بنابراین من فکر میکنم اگر کاربری ۵ پرسش گوناگون داره بهتره که هر کدوم رو تو انجمن مربوطه و با عنوان مناسب مطرح کنه... این رو هم در نظر داشته باشید که همه کاربران همه پستها رو نمیخونن...
من پیشنهاد می کنم این بحث در یک جلسه IRC هم بیان بشه . مثل قبل که Log اون رو خوندم و واقعا عالی بود .
خیلی عالیه... پیش از این هم برای تغییراتی که تو ساختار فروم داشتیم چنین جلساتی وجود داشته و خیلی هم کمک کرده...
که تاپیک تکراری زده شد قفل و پاک بشه خیلی خوبه.
من موافق این روش نیستم. از نظر من مطلوب اینه که ما بتونیم پرسش و پاسخهای مشابه یا تکراری رو با هم ترکیب کنیم که اون هم نیرو و وقت کافی میخواد
کاربران جدید تا زمانی که به 10 ارسال نرسیده باشند امکان ایجاد موضوع نداشته باشند
این پیشنهاد هم از اونهاست که موافق و مخالفان زیادی خواهد داشت... البته قطعا موافقان از تازهکاران نخواهند بود
من خیلی موافق نیستم و فکر میکنم تازهکاران تا با محیط و مرام و روش ما منطبق بشن کمی زمان میبره بنابراین به انجمن کاملا مجزا بهشون اختصاص داده شده و همونطوری که احتمالا دیدید اون انجمن کاملا آزاده و پستی توش جابجا و یا مودریشن نمیشه... این انجمن یکی از نتایج همون جلسات IRC است که حالا کمرنگ شدن...
۱-غنی کردن ویکی و هدایت پی در پی کاربران به انجا برای یافتن پاسخهایشان
۲-بهینه سازی موتور جستجوی سایت و یکی شدن منطقه ای مورد جستجو انجمن و ویکی با هم و نه جدا
۳-فرهنگ سازی جستجو کردن در ابتدا کار بزرگیست که بتدریج انجام خواهد انشالله
۴-حذف بسیاری تاپیکهای بی مورد توسط مدیران محترم که برخی حتی به بحث میان کاربران به جای افزایش بار علمی انها میپردازند
۵- در صورت امکان اضافه شدن شاخه های جدید در بخشهای اصلی انجمن و انتقال مطالب مفید به انها که مستلزم تلاش اساتید بزرگوار است
۱. کاملا موافقم. یک صفحه ویکی خوب و کامل در مورد یه مشکل و هدایت کاربران جدید به مطالعه اون صفحه میتونه حجم قابل توجهی از سوالات مشابه رو کم کنه... این کار یکی از وظایف تیم Documentation هست که خوشبختانه بالاخره تشکیل شده
۲. این هم نکته بسیار خوبیه... کسی میتونه کمکی کنه؟
۳. واقعا این فرهنگ سازی باید با همت همه اعضاء انجام بشه...
۴. در این مورد بد نیست سایر کاربران هم نظر بدن...
۵. حسب مورد و به پیشنهاد کاربران در گروه راهبران بررسی میشه و معمولا انجام میشه...
به نظر من کاربرایی که وقت و امکانشو دارن باید همکاری کنن البته بار علمی هم لازمه .
همه پروژههای متنباز تو دنیا با مشارکت علاقهمندان سرپا هستن، ما هم از همه نوع مشارکت استقبال میکنیم...