سلام
اتفاقا منم کم کم دارم به نظرم دوست عزیزم ali.abry میرسم یعنی اصلا دیگه علاقه به یادگیری جزوه های دانشگاه ندارم یعنی اخرشم چیزی عایدت نمیشه و نهایتشم باید استاد بشی و به جزوه پاس کن ها جزوه بگی
ولی خوب لیلا خانم این دوست عزیز جدیدمون هم تقصیری نداره چون استاد ها مثلا میخوام یه حرکتی کنن اینجوری میشه دیگه بعد اون استاد خل مشنگ هم نمیدونه که اینجا بعضی ها اطلاعات حیاتیشون رو میان میپرسن و گاهی وقت ها مثل خود من یه مشکلی برخوردم زمین و زمان رو میدوختم بهم تا سریع تر حل بشه و بچه های به حق و انصاف این فروم هم معمولا وقت عزیزشون رو در خدمت بقیه میزارن که دنیا جای قشنگی برای لینوکسی ها بشه
تقریبا اکثر استادایی که میخوان لینوکس رو شروع کنن میان و ترمینال لینوکس رو اموزش میدن چیزی که برای حرفه ای ها جا افتاده و استفاده ازش لذت بخشه نه کسایی که یه عمره دارن پنجره های ویندوزی رو انگولک میکنن تا کاری انجام بدن
ولی خدایی تایپیک قشنگی بود و کلی خندیدم یعنی تا حالا اینجوریشو ندیده بودم چقدر بامزه بود. حداقل یه چیزی میپرسیدن شاخ باشه که کسی ندونه یا قبلا پرسیده نباشن که یه کمکی بشه نه جزوه مفاهیم اولیه که معمولا همه میدونن چیه البته لنیوکسی ها
خلاصه اخر شبی کلی خندیدیم دستتون درد نکنه
و اینم مطمئنم که لیلا خانم احتمالا کلاهش هم بیوفته اینورا بر نمیگرده چون دیگه این درسو پاس کرده دیگه ....
موفق باشید