انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 2.2.0  (دفعات بازدید: 39799 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 260
  • Arch + Lxqt +compiz
پاسخ : StarCalendar 2.2.0
« پاسخ #60 : 16 آبان 1392، 02:20 ب‌ظ »
تقویم خیلی خوبی هست من روی ارچ با میز کار xfce مشکلی باهاش ندارم فقط یه چیزی امکانش هست زمانو نشون بده ؟ میشه زمانشو کپی کرد اما نشون نمیده میخواستم جای زمان  خود پنل xfce ازش استفاده کنم

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #61 : 16 آبان 1392، 03:03 ب‌ظ »
منم با زوبونتو ۱۳.۱۰ نصب کردم و با xfce مشکلی نداشت

آفلاین hamidsohrabi1357

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #62 : 16 آبان 1392، 03:54 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان :)
من تازه اوبونتو نسخه ۱۰−۱۳ ۶۴ بیتی رو نصب کردم.وطبق معمول آخرین برنامه تقویم رو که ورژن ۲٫۲٫۴ هست رو دانلود کردم ولی فکر میکنم با نسخه ۶۴ بیتی سازگار نیست چون در نوار سمت راست بالا صفحه اجرا نمیشود.لطفا راه حلی اگر دارد اعلام نمایید. ضمنا در صورت امکان چنانچه نیاز به نصب بسته اضافه هست لینک دانلود هم ارایه شود . با تشکر مجدد.
تأیید می‌شه. من هم نسخه‌ی جدید رو چه به صورت پرونده‌ی starcal2-2.2.4.tar.gz و install-debian و چه با پرونده‌ی deb روی یه سیستم جدید نصبش کردم، نشانگر تقویم نیومد. در حالی که روی یه سیستم که نسخه‌ی قدیمی رو داشت، آخرین نسخه رو با deb به‌روز رسانی کردم مشکلی نیود
پکیج python-appindicator رو نصب کنید
با سلام ممنون از راهنمایی خوبتون . بسته فوق رو توی synaptic سرچ و نصب کردم.مشکل اجرا نشدن توی نوار صفحه بالا کاملا حل شد.از برنامه کاربردیتون سپاسگذارم .

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #63 : 16 آبان 1392، 06:48 ب‌ظ »
تقویم خیلی خوبی هست من روی ارچ با میز کار xfce مشکلی باهاش ندارم فقط یه چیزی امکانش هست زمانو نشون بده ؟ میشه زمانشو کپی کرد اما نشون نمیده میخواستم جای زمان  خود پنل xfce ازش استفاده کنم
قبلاً نشون میداد. ولی باید آیکون tray به شکل مستطیلی میشد که عرضش خیلی بیشتر از ارتفاعش هست و چنین tray icon ی استاندارد نیست. توی kde 4 و گنوم ۳ هم پشتیبانی اصلاً پشتیبانی نمیشه و کلاً ایدهٔ خوبی نیست که وابسته به دسکتاپ باشه برای همین بی‌خیال شدم.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #64 : 16 آبان 1392، 06:51 ب‌ظ »
نسخهٔ 2.2.5 رو هم آپلود کردم.
تنها تغییر مهمش اضافه شده پکیج python-appindicator به پیش‌نیازهای پکیج توی اوبونتو هست تا کاربران اوبونتو 13.10 سردرگم نشن.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #65 : 19 آذر 1392، 10:45 ب‌ظ »
فایل debکه روی 13.10 نصب نشد به دلیل ارور زیر:This requires installing packages from unauthenticated sources
libappindicator1 libindicator7 python-appindicator python-gflags
از نسخه tar.gz اجرا کردم که باوجود نشان دادن ارور ولی نصب شد. مشکل اینجا است که در tray آیکون ندارد و بعد از اینکه ریستارت کردم اوبونتو یک پیغام ارور عمومی داد که وقتی از دستور زیر استفاده کردمsudo dpkg --configure -aبا این خطا روبرو شدم:dpkg: dependency problems prevent configuration of starcal2:
 starcal2 depends on python-gflags; however:
  Package python-gflags is not installed.

dpkg: error processing starcal2 (--configure):
 dependency problems - leaving unconfigured
Errors were encountered while processing:
 starcal2
برای نصب از این فایلها استفاده کردم:
starcal2_2.2.5-1_all.deb
starcal2-2.2.5.tar.gz
و از sourceforge دانلود کردم

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #66 : 19 آذر 1392، 10:57 ب‌ظ »
با دستور sudo pip install python-gflags مشکل نصب نشدن فایل deb حل شد و شمایل برنامه هم در tray فعاله :D

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #67 : 06 دی 1392، 02:26 ب‌ظ »
نسخهٔ 2.2.6 منتشر شد
با رفع چند باگ
بروزرسانی ماه‌های قمری برای سال آینده (۱۳۹۳)
و حجم آرشیو tar.gz برنامه هم حدود ۷۰ کیلوبایت کاهش پیدا کرد (به دلیل حذف فایل‌های بلااستفاده)

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #68 : 06 دی 1392، 11:20 ب‌ظ »
فوق العاده است.دست همه عزیزانی که زحمت کشیدند و برنامه رو نوشتند با دوستانی که واسه نصب کمک کردند درد نکنه.
+1
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
« پاسخ #69 : 07 دی 1392، 09:59 ب‌ظ »
خیلی ممنون آقای رسولی
دانلود کردم عالی بود.

دوستان دانلود کنید
http://sourceforge.net/projects/starcal/files/starcal2/2.2/starcal2_2.2.6-1_all.deb/download

آفلاین Ghiasoddin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #70 : 21 دی 1392، 07:33 ق‌ظ »
متشکرم آقای رسولی به خاطر تقویم خوبی که آماده کردین. فقط دوتا مورد: یکی اینکه می‌شه اوقات شرعی رو فعال کرد ولی فقط وقتی روی آیکون برنامه کلیک می‌شه اوقات شرعی همون روز نمایش داده بشه و تو لیست رویدادها اوقات شرعی رو برای هر روز نداشته باشیم؟ خیلی شلوغ می‌شه اینطوری
مورد دوم هم اینکه وقتی پنجره‌ی اصلی رو باز می‌کنیم چطور باید ببندیمش به طوری که برنامه تو Tray بسته نشه؟ با ضربدرش که بسته می‌شه. تنها راه کلیک روی کلمه‌ی پنجره‌ی اصلی تو منوی همون Trayه؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #71 : 21 دی 1392، 10:49 ب‌ظ »
متشکرم آقای رسولی به خاطر تقویم خوبی که آماده کردین. فقط دوتا مورد: یکی اینکه می‌شه اوقات شرعی رو فعال کرد ولی فقط وقتی روی آیکون برنامه کلیک می‌شه اوقات شرعی همون روز نمایش داده بشه و تو لیست رویدادها اوقات شرعی رو برای هر روز نداشته باشیم؟ خیلی شلوغ می‌شه اینطوری
فعلاً امکانش نیست

مورد دوم هم اینکه وقتی پنجره‌ی اصلی رو باز می‌کنیم چطور باید ببندیمش به طوری که برنامه تو Tray بسته نشه؟ با ضربدرش که بسته می‌شه. تنها راه کلیک روی کلمه‌ی پنجره‌ی اصلی تو منوی همون Trayه؟
اگه آیکون tray یا appindicator اومده باشه، با زدن دکمهٔ بستن (گوشهٔ راست پنجره)، از برنامه خارج نمیشه، فقط پنجره‌ش پنهان میشه و میشه از tray یا indicator دوباره بازش کرد.

آفلاین Ghiasoddin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #72 : 21 دی 1392، 11:55 ب‌ظ »
اگه آیکون tray یا appindicator اومده باشه، با زدن دکمهٔ بستن (گوشهٔ راست پنجره)، از برنامه خارج نمیشه، فقط پنجره‌ش پنهان میشه و میشه از tray یا indicator دوباره بازش کرد.
آهان بله من اون نوار بالایی رو غیرفعال کرده بودم و به جای دکمه‌ی بستن از دکمه‌ی خروج استفاده می‌کردم! متشکرم

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #73 : 06 بهمن 1392، 05:33 ب‌ظ »
با سلام.

من یه مشکل کوچیک با استار کلندر دارم و اون اینکه رویداد ها تو کادر اصلی کامل نشون داده نمیشند.
به جای(۱۰ بهمن: آبان‌روز، جشن سَدَه، آتش‌افروزی بر بام‌ها/ نمایش‌بازی همگانی) این جور (۱۰ بهمن: آبان‌روز، جشن سَدَ) نمایش داده میشند.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #74 : 06 بهمن 1392، 07:26 ب‌ظ »
با سلام.

من یه مشکل کوچیک با استار کلندر دارم و اون اینکه رویداد ها تو کادر اصلی کامل نشون داده نمیشند.
به جای(۱۰ بهمن: آبان‌روز، جشن سَدَه، آتش‌افروزی بر بام‌ها/ نمایش‌بازی همگانی) این جور (۱۰ بهمن: آبان‌روز، جشن سَدَ) نمایش داده میشند.
اون قستمی که خالی هست برای نمایش رویدادهای خودتون (که در «مدیریت رویدادها» نشون داده میشه) رزرو شده.
این قسمت رو ببینید: شخصی‌سازی -> تقویم هفتگی -> «متن رویدادها» و «متن افزونه‌ها» (می‌تونید یکی از این‌ها رو غیرفعال کنید)