انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشتراک اینترنت وایرلس با cable و wifi  (دفعات بازدید: 12192 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ : اشتراک گذاری اینترنت dsl با کابل شبکه
« پاسخ #30 : 01 خرداد 1392، 10:00 ق‌ظ »
خوب در این شرایط، بهترین کار خرید یک Access Point هست که PPPoE رو پشتیبانی می‌کنه، مثل Linksys WRT120 که قیمتش اینجا تنها ۲۰ تا ۲۵ یورو هستش.
اینطوری تمامی کامپیوترهایی که با سیم یا وایرلس به این Access Point وصل هستند، اینترنت خواهند داشت.
راه دیگه‌اش اینه که ببینید اون دستگاه TP-Linkای که دارید، خودش PPPoE رو پشتیبانی می‌کنه یا نه، که احتمالا نمی‌کنه، چون در غیر اینصورت همین الان ازش استفاده می‌کردید.
توی این شرایط تنظیمات چیزی که می‌خواید خیلی سخته و احتمالا با راهنمایی از توی انجمن این کار پیش نمیره.
البته اینی که شما گفتید، اکسس پوینت نیست
راوتر وایرلسه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
پاسخ : اشتراک گذاری اینترنت dsl با کابل شبکه
« پاسخ #31 : 01 خرداد 1392، 12:14 ب‌ظ »
البته اینی که شما گفتید، اکسس پوینت نیست
راوتر وایرلسه
از لحاظ فنی درسته، هر دستگاهی که دو تا IP بگیره Router محسوب می‌شه، ولی خوب اینجا عموما به Modemها Router می‌گن و توی بازار اینجا برای اینکه جنس درست رو گیر بیارید، باید کلمه Access Point رو به کار ببرید. از طرفی، این کار مثل گیر دادن به اسم Hub یا Hub/Switch هستش، اهمیت خاصی نداره.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
پاسخ : اشتراک اینترنت وایرلس با cable و wifi
« پاسخ #32 : 01 خرداد 1392، 03:07 ب‌ظ »
از این بابت که سؤالم هزار شکل عوض کرد شرمنده‌ام. آخه هر روز دارم یه چیز جدید میفهمم.
به کجا رسیدم:
من از وایرلس استفاده میکنم نه adsl
در قسمت اول سه گزینه ap client router , ap router . ap هست که فقط در حالت ap خالی وای فای هم پیدا میشه.
از بقیه قسمت‌ها هم چیزی نمیدونم تا بشه به طور همزمان با وای فای گوشی و لپتاپ و کابل (جند pc) به اینترنت وصل شد.

در حال حاضر فقط با کامپیوتری (با سساختن کانکشن dsl ubuntu or broadband window) میشه وصل شد و کس دیگه نمیتونه. (یک کامپیوتر خاص نه, فرقی نمیکنه)

http://bayanbox.ir/id/5947158126948178402
:) :)

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 02 خرداد 1392، 12:56 ب‌ظ »
ا تشکر از آقای دادخواه و آقای یوسفی که تلفنی کمک کردند:

جواب:
برای اشتراک باید ap client router را انتخاب کرد و بعد pppoe که اینترنت را از کابل به سوئیچ میفرسته و بعد هرکی کابل بزنه اینترنت داره.
برای داشتن وایرلس, ابتدا ap و بعد universal router را انتخاب میکنیم که برای هردو (وایرلس و کابل) باید در اوبونتو dsl بسازید و در ویندوز broadband
* ظاهرا در این مدل نمیشه از قابلیت access point و pppoe و ... همزمان استفاده کرد که همه (چند وایرلس و چند کابل) اینترنت داشته باشند.
اگه اشتباهی هست بگید:
لطفا این فایل کوچیک را هم مطالعه کنید و بعد نظری دارید بگید:
http://bayanbox.ir/id/5947158126948178402

منتظر پاسخ تایید یا رد جواب هستم. ممنون

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 02 خرداد 1392، 07:28 ب‌ظ »
این سؤال کاملا مرتبط است و در ادامه‌ی بحث قبلیست٫ لطفا جواب دهید:
  • در ویندوز چه کابل را وصل کنم و چه به ssid یافت شده وصل بشم باید یک اتصال broadband connection بسازم و یوزپس بدم
  • در اوبونتو اگر کابل وصل کنم باید dsl بسازم و یوزپس بدم و در تب اثرنت mac موجود را انتخاب کنم تا به نت وصل بشم
ولی در اوبونتو وقتی به ssid پیدا شده وصل میشم dsl که نشون نمیده٫ نمیدونم چه کانکشنی بسازم که جای broadband را بگیره چون هرچی میسازم نمیشه.
در ضمن صحبت از pppoe نکنید چون این مودم ما به چند نفر (با یوزر و پسورد مختلف)‌اینترنت میده.
مشخصات مودم در ارسال قبلی اومده.