انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مرور گر کرومیوم جای فایرفاکس را در اوبونتو 13.10 میگیرد!!  (دفعات بازدید: 7098 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من از یک چیز کروم خوشم نمیاد و اونم اینه که تا رو لینک کلیک می کنی شروع می کنه به دانلود وگرنه جفتشون سایتا را نشون میدند دیگه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
احتمالا اولین دلیلشون اپلیکیشن‌های زیاد کرومه. به نظر منم اتفاق خوبی‌ میتونه باشه.

من از یک چیز کروم خوشم نمیاد و اونم اینه که تا رو لینک کلیک می کنی شروع می کنه به دانلود وگرنه جفتشون سایتا را نشون میدند دیگه
چی‌ شد الان ؟ رو لینک می‌زنی چی‌ ؟ :)

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
من از کرومیوم استفاده میکنم و فایرفکس را پاک کردم
مهمترین مشکل فایرفکس هنگ کردنش است مخصوصا سایتهایی که فایل فلش زیاد دارند مثل varzesh3.com
به نظر من این جابجایی مفید است
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
چی‌ شد الان ؟ رو لینک می‌زنی چی‌ ؟ :)
تو فایرفاکس وقتی می خواهی ک چیزی را دانلود کنی ازت میپرسه که می خواهی چیکارش کنی و وقت داری اطلاعاتش را بخونی ولی تو کروم شروع می کنه به دانلود و تا میای بفهمی که بدردت می خوره یا نه حجم دانلودت کم میشه(تو ایران 1 مگ هم خودش خیلیه)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین AzaTag

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
دو تا سوال: اول اینکه نسخه 13.10 اوبونتو هنوز که نیومده پس چرا usb installer تو نسخه اخیر خودش گذاشتدش؟ (اصن مشخص شده کی عرضه میشه؟) سوال دومم به این تاپیک مربوط نمیشه اما دوستان می بخشن گفتم یه جا هردوشو بپرسم: تو نسخه tour اوبونتو 13.04 که تو مرورگر نمایش داده می شه وقتی روی dash home button کلیک می کنم پنجرش به اندازه کل صفحه مانیتوره ولی وقتی دانلودش کردم و با فلش بوتش کردم دیدم مثه نسخه 12.10 هنوز و فرقی نکرده! مشکل چیه؟؟

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
دو تا سوال: اول اینکه نسخه 13.10 اوبونتو هنوز که نیومده پس چرا usb installer تو نسخه اخیر خودش گذاشتدش؟ (اصن مشخص شده کی عرضه میشه؟) سوال دومم به این تاپیک مربوط نمیشه اما دوستان می بخشن گفتم یه جا هردوشو بپرسم: تو نسخه tour اوبونتو 13.04 که تو مرورگر نمایش داده می شه وقتی روی dash home button کلیک می کنم پنجرش به اندازه کل صفحه مانیتوره ولی وقتی دانلودش کردم و با فلش بوتش کردم دیدم مثه نسخه 12.10 هنوز و فرقی نکرده! مشکل چیه؟؟

توی 12.10 هم تمام صفحه بود، از بالا باید تمام صفحش کنید، مثل همه برنامه ها و پنجره های دیگه  ???
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
مهمترین مشکل فایرفکس هنگ کردنش است مخصوصا سایتهایی که فایل فلش زیاد دارند مثل varzesh3.com
varzesh 3 میاد شما باید یکسری کار انجام بدید بعدش برای شما بدون مشکل باز میشه
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
varzesh 3 میاد شما باید یکسری کار انجام بدید بعدش برای شما بدون مشکل باز میشه
یکیش اینه که فلش را غیر فعال کنی
اما همین که کروم بهتر نمایش میده بی دردسرتره
در ضمن gui کرم هم بهتره
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
حتما کنونیکال یک تحلیل داشته که به این نتیجه رسیده که از کرومیوم استفاده کنه! یک بخش از منابع اطلاعاتیش می تونه «جستجوی آنلاین در Dash» باشه که اطلاعات مربوط به نوع مرورگر ها رو در اختیار تیم اوبونتو گذاشته.
تکیه کردن به کرومیوم با خواب تغییرات گسترده ای که گوگل براش دیده کار اشتباهیه. چند وقت پیش بود که google اعلام کرد تصمیم داره یک فورک از (احتمالا) وب-کیت رو خودش جداگانه توسعه بده و از تیم پشتبان وب-کیت فعلی که شامل سافری، اپرا وووو میشه خارج میشه.
« آخرین ویرایش: 28 اردیبهشت 1392، 06:15 ب‌ظ توسط کیان »