انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

Mac یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار با کدوم؟

Linux رو دوست دارم ولی کاربر Mac هستم
Mac رو دوست دارم ولی کاربر Linux هستم
کلا Mac رو قبول ندارم
کلا Linux رو قبول ندارم
فقط کاربر Linux هستم
فقط کاربر Mac هستم
هیچکدام (ویندوزی هستم! OS دیگه ای که نیست؟!)

نویسنده موضوع: برای یک کاربر معمولی Mac بهتره یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار چطور؟  (دفعات بازدید: 17320 بار)

0 کاربر و 16 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
البته در نظر بگیرید نرم افزارهای آزاد CUPS و Webkit هم که الان سهم زیادی در سیستم عاملهای لینوکس بیس دارند رو اپل ساخته :)
مثل همیشه، بهتره در مورد چیزهایی که اطلاع نداریم، اینقدر با اطمینان صحبت نکنیم! نه CUPS و نه Webkit رو Apple نساخته ;)

کمی مهربون تر باشیم :)

من هم خودم بر این باور بودم چون در ویکیپدیا این تیکه متن رو در مورد Webkit دیده بودم :
Developer(s)   Adobe, Apple, Google, BlackBerry, and others

در این لینک: http://en.wikipedia.org/wiki/Webkit

و در مورد CUPS هم این رو خوندم :
Developer(s)   Apple Inc.

در این لینک : http://en.wikipedia.org/wiki/CUPS

حالا در کل نمیدونم! اگر اطلاعات بیشتری داشتین در اشتراک بزارین خوشحال میشیم :)
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
البته در نظر بگیرید نرم افزارهای آزاد CUPS و Webkit هم که الان سهم زیادی در سیستم عاملهای لینوکس بیس دارند رو اپل ساخته :)
مثل همیشه، بهتره در مورد چیزهایی که اطلاع نداریم، اینقدر با اطمینان صحبت نکنیم! نه CUPS و نه Webkit رو Apple نساخته ;)

نقل‌قول
CUPS and the CUPS logo are trademarks of Apple Inc. CUPS is copyright 2007-2012 Apple Inc. All rights reserved.

همین الان سیستم خودتون را با پورت ۶۳۱ در یک مرورگر باز کنید!

http://en.wikipedia.org/wiki/CUPS

http://en.wikipedia.org/wiki/WebKit

که در قسمت Developer(s)

همه چیز مشخص هست!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه :)
آره فك كنم گرفتم چي ميخواي بگي  :D

ولي اين كه گفتي يه سري نرم افزار مهم هستن كه فقط براي ويندوز يا مك ارائه ميشن واقعا مشكله رو مخيه  ](*,) ( البته ميدونم كه ميشه رو گنو/لينوكس هم نصبشون كرد ولي خوب اونجوري كه بايد دلنشين نميشه در آخر :( )
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
مهربونیم، وگرنه اکثریت توی همین ۱۰-۲۰ بار اول که تذکر میدن عصبانی میشن :) و این موضوع باید دو طرفه باشه، نه اینکه یکی تذکر بده، اون یکی همیشه همون اشتباهات قبلی رو همیشه تکرار بکنه.

من هم خودم بر این باور بودم چون در ویکیپدیا این تیکه متن رو در مورد Webkit دیده بودم :
خوب اینکه یک پروژه رو یکی ساخته با اینکه یکی اون رو توسعه میده خیلی فرق داره. Developer یعنی توسعه دهنده و Author یا Founder یعنی سازنده. برای مثال Microsoft هم جزئی از توسعه دهنده‌های Linux هست ولی سازنده اون نیست :) CUPS ساخت Easy Software Products بوده و Webkit هم قسمتی از پروژه KDE به نام KHTML بوده. دلیلی هم که این‌ها در گنو-لینوکس استفاده میشن و هنوز آزاد موندن، مجوزهای اولیه این برنامه‌ها بوده.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
مهربونیم، وگرنه اکثریت توی همین ۱۰-۲۰ بار اول که تذکر میدن عصبانی میشن :) و این موضوع باید دو طرفه باشه، نه اینکه یکی تذکر بده، اون یکی همیشه همون اشتباهات قبلی رو همیشه تکرار بکنه.

خوب اینکه یک پروژه رو یکی ساخته با اینکه یکی اون رو توسعه میده خیلی فرق داره. Developer یعنی توسعه دهنده و Author یا Founder یعنی سازنده. برای مثال Microsoft هم جزئی از توسعه دهنده‌های Linux هست ولی سازنده اون نیست :) CUPS ساخت Easy Software Products بوده و Webkit هم قسمتی از پروژه KDE به نام KHTML بوده. دلیلی هم که این‌ها در گنو-لینوکس استفاده میشن و هنوز آزاد موندن، مجوزهای اولیه این برنامه‌ها بوده.

بسیار عالی!
حرف حساب! +۱

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه :)
آره فك كنم گرفتم چي ميخواي بگي  :D

ولي اين كه گفتي يه سري نرم افزار مهم هستن كه فقط براي ويندوز يا مك ارائه ميشن واقعا مشكله رو مخيه  ](*,) ( البته ميدونم كه ميشه رو گنو/لينوكس هم نصبشون كرد ولي خوب اونجوري كه بايد دلنشين نميشه در آخر :( )

در کل لذتی که در لینوکس مخصوصا دبیان هست در هیچ سیستم عامل دیگه ای نیست! البته به همون نسبت سختی و اعصاب خوردی (مخصوصا روزای اول!! آخ آخ آخ آخ !) در ۴-۳ ماه اول کار با لینوکس و همینطور مشکلات نبود برخی از نرم افزار های ویندوز و مک توی لینوکس هم یه طرف!
اما در آخر اینکه من با اینکه خیلی از مک و سیستم های اپل خوشم میاد و باهاشون راحتم اما نمیدونم چرا دوسشون ندارم! یادمه دات نت هم که کار میکردم همینجوری بود همه چی اوکی و راحت و پروژه ها از اینور میومدن از اونور صحیح و سالم و سروقت میرسیدن دست مشتری ولی وقتی اومدیم جاوا و PHP و Python و دیگه نمیدونم MySQL رو هم به جای MSsql دیدیم همچین با اینکه سخت شروع شد چون همه کارامون Self Study بود ولی لامصب علاقه قلبی ایجاد کرد! حتی بعضی دیگه از دوستان هم که باهاشون صحبت میکنم همین نظر رو دارن! در کل دنیای خوبیه! مجدد بهم ثابت شد:)
مرسی از همه ی دوستان

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
آقای "TESLAA" شما  چه جوری با حدود ۵۰ تا ارسال ،‌ اینهمه +1 میفرستی ؟!!!!!!!!!

پانوشت : ممکنه(مثل روزهای اول من)هنوز با اصطلاح +۱ آشنایی نداشته باشی ...الکی ازش استفاده نکن ...وقتی ارسال هات به ۱۰۰ برسه خودت متوجه میشی ...منم اوایل خیلی ازش استفاده میکردم  ;D

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330

پانوشت : ممکنه(مثل روزهای اول من)هنوز با اصطلاح +۱ آشنایی نداشته باشی ...الکی ازش استفاده نکن ...وقتی ارسال هات به ۱۰۰ برسه خودت متوجه میشی ...منم اوایل خیلی ازش استفاده میکردم  ;D
ههههه =))
وای عجب نکته ای :D
نتیجه میگیریم به این +1 ها باور نکنیم الکی میگن  ;D (شوخی)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
من هم مک رو دیدم و باهاش کار هم کردم (ویندوز که دیگه هیچی!).

فکر می‌کنم بیشتر کسانی که با سیستم عامل‌ها کار می‌کنند اولین چیزی که براشون مهمه، رابط کاربری و جلوه‌های گرافیکی اون هست. خب از این نظر مک واقعا شاهکاره ولی به نظر من محیط یونیتی (که سعی کرده شبیه مک باشه!) هم زیباست (اگرچه شاید به پای مک نرسه).

آسمون برید زمین بیاید سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس هیچ وقت از نظر تناسب با سخت‌افزارها و همچنین کاربر‍‍پسند شدن به پای سیستم‌عامل‌های تجاری نمی‌رسن. مگر اینکه در آینده تغییری در سیاست‌های شرکت‌های سخت‌افزاری و تولیدکننده‌های سیستم‌عامل‌های لینوکسی اتفاق بیفته و شاهد همکاری نزدیک‌تری بین اونها باشیم. (البته من از دنیای سیاست اونها خبری ندارم ولی احساس می‌کنم چنین همکاری‌ای تا کنون از نزدیک وجود نداشته؛ مثلا کارت گرافیکی به وجود بیاد که درایورش به طور کامل اون رو در لینوکس ساپورت کنه. و یا روی کیت‌های بلوتوث بنویسن: مناسب برای لینوکس‌ها). دلیل استفاده‌ی من از لینوکس هم فقط به خاطر: ۱- کنجکاوی ۲- فرار از ویروس می‌باشد.

خب البته گنو/لینوکس‌ها (که امیدوارم بتونیم یه اسم بهتر و راحت‌تر براش پیدا کنیم!) دارای هسته‌ی خوب و امنیت بالا هستند ولی فقط همین! مثل این می‌مونه که بگیم یه ساختمون داریم که فونداسیون و ستون‌های خیلی خوبی داره ولی هنوز دیوارهاش کامل نیست و پنجره هم نداره و.... (البته در مقایسه با سیستم‌عامل‌های تجاری مثل مک و ویندوز)

تعصب به خرج نمی‌دم. خودم کاربر لینوکس هستم و دارم از اوبونتو استفاده می‌کنم و فکر می‌کنم فکر‌های خوبی برای کاربرپسندتر شدن داره. ولی هنوز مشکلات زیادی در رابطه با سخت‌افزار باهاش دارم (مثلا مشکلی که برای موس وایرلس بعد از ساسپند کردن به وجود می‌یاد و یا مچ نشدن با کارت گرافیک به طور کامل). جالب اینه که لینوکسی‌ها ادعا دارند که جامعه‌ی مجازی خیلی خوبی برای پشتیبانی و حمایت از کاربران وجود داره تا مشکل اونها رو حل کنه. اما اگر صادقانه فکر کنیم، کسی دوست نداره یه سیستم‌عامل روی سیستمش نصب کنه که از همون اول مجبور بشه به طور مرتب به فروم‌ها بره و مشکلاتش رو مطرح کنه (تازه آخرش هم بیشتر اون مشکلات از راه‌های ساده حل نمی‌شن و لاینحل باقی می‌مونن).

مشکل دیگه‌ی گنو/لینوکس اینه که از اول کاربرهای خاصی رو مد نظر قرار داده و متاسفانه اون کاربرها اینقدر خاص بودند که خودشون موجب شدند این سیستم عامل نتونه همه‌گیر بشه. منظورم کاربرانی است که عاشق محیط ترمینال (نوشتاری) بودند و گرافیک براشون اولویت اول نبود. طبیعتا کاربران عادی با این مسئله مشکل داشتند و در نتیجه به این سیستم عامل جذب نشدند. هر گونه تغییر به سمت گرافیکی شدن نیز از طرف همون کاربران خاص با اعتراض مواجه می‌شه (بر اساس برخی از فروم‌ها می‌گم).

واقعا هیچ اطمینانی نمی‌توان داشت که آینده‌ی سیستم‌عامل‌ها دقیقا چطور خواهد بود. شاید روزی اکثر مردم دنیا از یه سیستم عامل آزاد، رایگان، کاربرپسند و امن به اسم اوبونتو استفاده کنن ولی فعلا دنیا در دست غول‌ها تجاری است چون دقیقا می‌دانند که چه کسانی را باید هدف بگیرند.

=========

در آخر ببخشید اگر خیلی از حرف‌هایی که زدم از روی خامی و ناآگاهی بود. ولی سعی کردم منصفانه نگاه کنم.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
من هم مک رو دیدم و باهاش کار هم کردم (ویندوز که دیگه هیچی!).

فکر می‌کنم بیشتر کسانی که با سیستم عامل‌ها کار می‌کنند اولین چیزی که براشون مهمه، رابط کاربری و جلوه‌های گرافیکی اون هست. خب از این نظر مک واقعا شاهکاره ولی به نظر من محیط یونیتی (که سعی کرده شبیه مک باشه!) هم زیباست (اگرچه شاید به پای مک نرسه).

آسمون برید زمین بیاید سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس هیچ وقت از نظر تناسب با سخت‌افزارها و همچنین کاربر‍‍پسند شدن به پای سیستم‌عامل‌های تجاری نمی‌رسن. مگر اینکه در آینده تغییری در سیاست‌های شرکت‌های سخت‌افزاری و تولیدکننده‌های سیستم‌عامل‌های لینوکسی اتفاق بیفته و شاهد همکاری نزدیک‌تری بین اونها باشیم. (البته من از دنیای سیاست اونها خبری ندارم ولی احساس می‌کنم چنین همکاری‌ای تا کنون از نزدیک وجود نداشته؛ مثلا کارت گرافیکی به وجود بیاد که درایورش به طور کامل اون رو در لینوکس ساپورت کنه. و یا روی کیت‌های بلوتوث بنویسن: مناسب برای لینوکس‌ها). دلیل استفاده‌ی من از لینوکس هم فقط به خاطر: ۱- کنجکاوی ۲- فرار از ویروس می‌باشد.

خب البته گنو/لینوکس‌ها (که امیدوارم بتونیم یه اسم بهتر و راحت‌تر براش پیدا کنیم!) دارای هسته‌ی خوب و امنیت بالا هستند ولی فقط همین! مثل این می‌مونه که بگیم یه ساختمون داریم که فونداسیون و ستون‌های خیلی خوبی داره ولی هنوز دیوارهاش کامل نیست و پنجره هم نداره و.... (البته در مقایسه با سیستم‌عامل‌های تجاری مثل مک و ویندوز)

تعصب به خرج نمی‌دم. خودم کاربر لینوکس هستم و دارم از اوبونتو استفاده می‌کنم و فکر می‌کنم فکر‌های خوبی برای کاربرپسندتر شدن داره. ولی هنوز مشکلات زیادی در رابطه با سخت‌افزار باهاش دارم (مثلا مشکلی که برای موس وایرلس بعد از ساسپند کردن به وجود می‌یاد و یا مچ نشدن با کارت گرافیک به طور کامل). جالب اینه که لینوکسی‌ها ادعا دارند که جامعه‌ی مجازی خیلی خوبی برای پشتیبانی و حمایت از کاربران وجود داره تا مشکل اونها رو حل کنه. اما اگر صادقانه فکر کنیم، کسی دوست نداره یه سیستم‌عامل روی سیستمش نصب کنه که از همون اول مجبور بشه به طور مرتب به فروم‌ها بره و مشکلاتش رو مطرح کنه (تازه آخرش هم بیشتر اون مشکلات از راه‌های ساده حل نمی‌شن و لاینحل باقی می‌مونن).

مشکل دیگه‌ی گنو/لینوکس اینه که از اول کاربرهای خاصی رو مد نظر قرار داده و متاسفانه اون کاربرها اینقدر خاص بودند که خودشون موجب شدند این سیستم عامل نتونه همه‌گیر بشه. منظورم کاربرانی است که عاشق محیط ترمینال (نوشتاری) بودند و گرافیک براشون اولویت اول نبود. طبیعتا کاربران عادی با این مسئله مشکل داشتند و در نتیجه به این سیستم عامل جذب نشدند. هر گونه تغییر به سمت گرافیکی شدن نیز از طرف همون کاربران خاص با اعتراض مواجه می‌شه (بر اساس برخی از فروم‌ها می‌گم).

واقعا هیچ اطمینانی نمی‌توان داشت که آینده‌ی سیستم‌عامل‌ها دقیقا چطور خواهد بود. شاید روزی اکثر مردم دنیا از یه سیستم عامل آزاد، رایگان، کاربرپسند و امن به اسم اوبونتو استفاده کنن ولی فعلا دنیا در دست غول‌ها تجاری است چون دقیقا می‌دانند که چه کسانی را باید هدف بگیرند.

=========

در آخر ببخشید اگر خیلی از حرف‌هایی که زدم از روی خامی و ناآگاهی بود. ولی سعی کردم منصفانه نگاه کنم.

سازگار کردن سخت افزار ها با این گنو لینوکس ها خیلی سخت فکر کنم نباشه. اما شرکت ها خیلی رغبت ندارند.
در رابطه با مک ، گنو لینوکس و ویندوز.
مک بزرگترین مشکلش انحصاری بودنش هست. ویندوز خیلی توی این زمینه منعطف تر هست.
مک فقط روی دستگاه خود شرکت اپل مک هست و هکینتاش بدرد نمیخوره.
اوبونتو هم بهتر خواهد شد. چون اگر بهتر نشه ، خوب برای چی تلاش می کنند. تلاش می کنند که روز به روز بهتر بشن.
قطعا در آینده سیستم عامل ها تغییر خواهند کرد. اما اینکه کدامیک منعطف تر باشند با تغییرات زمان مهمه.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
من با مک هم کار کردم. مجبور بودم حدود شش ماه در محل کارم با یه آی‌مک بزرگ ۲۰ اینچی کار کنم. به نظر من اصلاً کار باهاش آسون و لذت‌بخش نبود. محیط مک‌اواس به شدت به کلیک وابسته است و من هم از کلیک‌کردن گریزونم! (البته شاید هم من کلیدهای میانبرش رو نمی‌دونستم، هر چند که تلاش کردم پیدا کنم ولی چیز خاصی نبود.)

از وقتی یونیتی دراومد، حتی با وجود همهٔ باگ‌هایی که در نسخه‌های اولش داشت، این قدر از طراحی‌ش و به‌ویژه کلیدهای میانبرش خوشم اومده که الان واقعاً با هیچ چیزی جز یونیتی نمی‌تونم کار کنم. سرعت کار من رو یونیتی چندین برابر می‌کنه!

این‌هایی که گفتم همه‌ش با این فرض بود که اوبونتو و مک هر دو آزاد باشند. ولی مک کجا و آزادی کجا! بنابراین هم به‌دلیل طراحی بهتر و هم به‌دلیل آزادبودن، اوبونتو+یونیتی رو قطعاً به مک ترجیح می‌دم.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
آسمون برید زمین بیاید سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس هیچ وقت از نظر تناسب با سخت‌افزارها به ئای سیستم عامل های تجاری نمی رسن.

نه دیگه انصاف بدین ، لینوکس فقط یکمی با بعضی از کارتای گرافیک مشکل داره و بقیه اجزای سخت افزاری رو به نحو عالی میشناسه.

کارت گرافیکم برای کسی که می خواد لینوکس سیستم عامل اول و آخرش باشه زیاد مهم نیست چون به جای انویدیا از اینتل استفاده می کنه.لینوکس که احتیاج آنچنانی به گرافیک نداره.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *

چرا همه به دیوار کوتاه من گیر مدین آخه! این +1 ها به هیچکس وفا نکرده اهمیتی هم نداره بچه های دیگه با 700تا ارسال -20 امتیاز از جامعه کاربری دارن! من فقط قصدم از زدن اون تشکر از فرد هست نه چیز دیگه! کارت صدآفرین که نیست!
اصلاً 2میلیون امتیاز هم از جامعه کاربری بهمون بدن نه روی پروژه هامون نه روی پول دراووردنمون و نه روی نحوه زندگیمون هیچ تاثیری نداره! داره؟ لیسانس میدن؟! گرین کارت آمریکا میدن؟
-----------
پ.ن : جسارت به دوستان نکردم گفتم همه بشنون من آدمیم که کلاً تشکر میکنم از همه و این هم نماد تشکر منه اگه فکر میکنید بد هست خب نمیکنم یا میخواد پ خ بزنم ها؟! از دیروز هرجای فروم میگردم همه گیر امتیازن! فازشو نگیرین تروخدا!
من شرمندم! ببخشید! به بحث تاپیک برسیم واسه همه بهتره! احتمال قفل شدنشم توسط افراد آزادی خواه هم کمتره...
« آخرین ویرایش: 31 اردیبهشت 1392، 11:52 ب‌ظ توسط TESLAA »

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
نقل‌قول
آسمون برید زمین بیاید سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس هیچ وقت از نظر تناسب با سخت‌افزارها به ئای سیستم عامل های تجاری نمی رسن.

نه دیگه انصاف بدین ، لینوکس فقط یکمی با بعضی از کارتای گرافیک مشکل داره و بقیه اجزای سخت افزاری رو به نحو عالی میشناسه.

کارت گرافیکم برای کسی که می خواد لینوکس سیستم عامل اول و آخرش باشه زیاد مهم نیست چون به جای انویدیا از اینتل استفاده می کنه.لینوکس که احتیاج آنچنانی به گرافیک نداره.
لینوکس کلا با گرافیک مشکل داره و تا نتونه این مشکل رو برطرف کنه جامعه کابریش از یه حدی کمی بالاتر نمیره

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول

لینوکس کلا با گرافیک مشکل داره و تا نتونه این مشکل رو برطرف کنه جامعه کابریش از یه حدی کمی بالاتر نمیره

پس چرا من تا حالا از این مشکلات ندیدم؟
نمیگم نیست اما می گم به این حادی نیست.