انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتقال فایلها بین چند کامپیوتر از طریق Modem؟ Lan؟ و پورت USB؟  (دفعات بازدید: 17374 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
cat5 کابلهای رایج هست. cat6 کمی سفت تره چون یک قطعه پلاستیکی درونش هست و سوکتش هم یک محافظ فلزی داره. اما cat5 نرم هست ، قطعه پلاستیکی درونش رد نکردند و سوکتش محافط فلزی نداره.

cross هم نوعی کابله اما نه از نظر ساخت! بلکه از نظر نوع چینش کابلها. در کل دو نوع cross و straight داریم. نوع cross برای مواقعی هست که بیت ها توسط دستگاه جابجا نمیشن. پس با این حساب برای اتصال دو تا سیستم کراس کار آمد هست. اما وقتی بیت ها توسط خود دستگاه جابه جا بشند ، از استریت Straight استفاده میشه . مثل موقعی که بخوایم یک اکسس پوینت رو وصل کنیم به سیستم!

نقل‌قول
هر دو سمتش مثل فلشه!  میشه فقط هر دو سمت رو به یو اس بی های کیس زد!

احتمالا مربوط به مودم های ADSL ی هست که پورت USB هم دارند.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
برای آی پی دادن به صورت دستی بهتر است از روش گرافیکی استفاده کنید برای اینکار
1-ابتدا network connection را باز کنید
2-سپس روی تب wired کلیک کنید
3-auto eth0 را انتخاب کرده و روی edit کلیک کنید(حتما باید کابل متصل شده باشد)
4-در صفحه باز شده روی تب ipv4 setting کلیک کنید
5-method را روی گزینه manual قرار دهید
6-روی دکمه add کلیک کرده و در قسمت باز شده آی پی را به صورت زیر وارد کنید:
addres:192.168.100.2 البته عدد آخر را به دلخواه می توانید بدهید (هر چند که تمام آن را به دلخواه می توانید وارد کنید)ولی بهتر است با این فرمت باشد تا در استفاده از اینترنت دچار مشکل نشوید در واقع این همان آی پی است که شما هنگام اتصال به مودم دریافت کرده بودید بهتر است بازهم همان آی پی را وارد کنید
netmask:255.255.255.0
defaul getway:192.168.100.1
dns server:8.8.8.8
بقیه هم مهم نیست
برای تشخیص نوع کابل معمولا کابلهایی که روی آنها 5E درج شده مانند کابل شما، cat6 هستند ولی احتمالا از نوع عالی نیستند و معمولی هستند که اهمیتی در کار ما ندارد
بله اگر در فضای اینترنت از scp استفاده کنید از ترافیک اینترنت کاسته می شود در مورد سینتکس دستور هم حق با شماست در انتهای آی پی و قبل از تایپ مسیر و نام فایل باید از : استفاده کنید من توصیه می کنم یه نگاهی به راهنمای دستور بندازید
man scp
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
نقل‌قول
هر دو سمتش مثل فلشه!  میشه فقط هر دو سمت رو به یو اس بی های کیس زد!

احتمالا مربوط به مودم های ADSL ی هست که پورت USB هم دارند.
پورت مودم شبیه پورت پرینترها ،مربعی ه!
addres:192.168.100.2 البته عدد آخر را به دلخواه می توانید بدهید (هر چند که تمام آن را به دلخواه می توانید وارد کنید)ولی بهتر است با این فرمت باشد تا در استفاده از اینترنت دچار مشکل نشوید در واقع این همان آی پی است که شما هنگام اتصال به مودم دریافت کرده بودید بهتر است بازهم همان آی پی را وارد کنید
خروجی ifconfig برای من (addr:192.168.1.2) عدد 100 نداره؟!
inet addr:192.168.1.2  Bcast:192.168.1.255  Mask:255.255.255.0