انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی یک بازی گیکی ؛ از زاویه‌ی درست به مسئله نگاه کنید ( ortho robot )  (دفعات بازدید: 8129 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
سلام
من دیروز تو یکی از سایت ها یه بازی جالب پیدا کردم که واقعا مغز آدم رو به کار میندازه  ;D

این بازی که از نظر گرافیکی بسیار سادست برای گنو/لینوکس ، ویندوز و مک ارائه شده ، من هرچی گشتم تو مخازن نبود واسه همین اومدم اینجا یه تاپیک ایجاد کنم و این بازی رو معرفی کنم  :)

اساس این بازی‌ تغییر قوانین عادی و اصول از پیش تعیین شده‌ی ذهن ماست. مثلا به این عکس نگاه کنید :

ظاهرا در اینجا اگر کاراکتر ما توانایی پرش نداشته باشه (که نداره) نمیتونه به مکعب سبز برسه. اما کمی بیشتر دقت کنید. راه حل رسیدن به مکعب سبز چیه؟ قفل‌های ذهنتون رو بشکنید! در حقیقت این بازی به نوعی به آدم درس زندگی هم میده. اینکه از زاویه‌ی دیگه ای به مشکلات زندگیمون نگاه کنیم. شاید در این صورت اصلا مشکلی وجود نداشته باشه  ??? ???

به همین راحتی، بدون هیچ وسیله و حرکت اضافه‌ای تنها با تغییر دادن زاویه دیدمون تونستیم با رفتن همون مسیر مستقیم از مانع عبور کنیم.‍   ;D ;D  (گُرخیدین ؟!  ;D )

اسم بازی ortho robot هست و  stabyourself این بازی رو ساخته ، این بازی به زبان lua نوشته شده و واسه اجراش روی گنو/لینوکس باید برنامه LOVE رو که توی مخازن هست نصب کنید (تو سافتورسنتر سرچ کنید)  ;)

برای دانلود هم به این لینک برید :
http://stabyourself.net/orthorobot

این مطلب رو از سایت خوب LinuxReview گرفتم ، یه سری بهش بزنید ، سایت خوبیه  :)

منبع : http://linuxreview.ir/1392/01/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3%D8%9B-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D8%A7%D9%88%DB%8C/
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
بازی جالبیه ولی:
 اگه بخوایم توی زندگی اینطوری خودمونو ... کنیم  :-X حتما با سر پرت میشیم پایین!پس بهتره همیشه مشکلات رو بهتر بشناسیم 8)

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
بازی جالبیه ولی:
 اگه بخوایم توی زندگی اینطوری خودمونو ... کنیم  :-X حتما با سر پرت میشیم پایین!پس بهتره همیشه مشکلات رو بهتر بشناسیم 8)
;D ;D
حالا بازی رو گرفتی یا نه ؟!  :)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
آره گرفتمش ! بازیه خیلی اعتیاد آوریه و به هیچکس توصیش نمیکنم ;) چون قبلا یه همچین چیزی رو بازی کردم.
تازه نسخه ویندوزی بازی Island Racer رو هم گرفتم که خیلی راحت با واین اجرا میشد ولی یکم که بازی میکنی میگه باید $ بدی :(

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
آره گرفتمش ! بازیه خیلی اعتیاد آوریه و به هیچکس توصیش نمیکنم ;) چون قبلا یه همچین چیزی رو بازی کردم.
تازه نسخه ویندوزی بازی Island Racer رو هم گرفتم که خیلی راحت با واین اجرا میشد ولی یکم که بازی میکنی میگه باید $ بدی :(

Island Racer  رو دربارش چیزی چیزی نمیدونم ؟ :|
چجوریه ؟!
من با واین اومدم کانتر رو اجرا کنم خیلی کند بود :(

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
بازی ortho robot رو من یه مدتیه نصب کردم ولی واسه نت‌بوک ۱۰ اینچی من نصف بازی تو تصویر نیست و نمی‌تونم بازی کنم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
تو این مرحلش گیر کردم  :'(  ](*,)

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323

چجوریه ؟!

اینجا مطالب خوبی درباره نحوه کار با واین هست:

https://wiki.archlinux.org/index.php/Wine
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
بازی ortho robot رو من یه مدتیه نصب کردم ولی واسه نت‌بوک ۱۰ اینچی من نصف بازی تو تصویر نیست و نمی‌تونم بازی کنم
من با همون روشی که تو پست اول گفتم نصبش کردم و حالتش جوریه که نمیشه سایز پنجره رو تغییر داد :( حتی حالت تمام صفحه هم نداره :(
فک کنم به همین دلیله که واسه شما نصفه نشون میده ، نمیدونم مشکلش کجاست  ](*,)

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
تو این مرحلش گیر کردم  :'(  ](*,)

این که زیاد سخت نیست :) بری جلوتر سختر میشه من روی یکی از مرحله ها ۶۰۰ ثانیه وقت گذاشتم  :P

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر

چجوریه ؟!

من انگلیسیم زیاد خوب نیست :(
من فقط میخواستم اگه بشه کانتر رو نصب کنم که بعدا فهمیدم کانتر ورژن لینوکسی هم داره ( که البته پولیه ) :(
فعلا دنبال کانتر واسه اوبونتو میگردم :)

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه

چجوریه ؟!

من انگلیسیم زیاد خوب نیست :(
من فقط میخواستم اگه بشه کانتر رو نصب کنم که بعدا فهمیدم کانتر ورژن لینوکسی هم داره ( که البته پولیه ) :(
فعلا دنبال کانتر واسه اوبونتو میگردم :)

اگه پیدا کردی واسه منم بفرست
البته اگه با کانترهای ویندوز بشه شبکه کرد که دیگه ::) ::) ::)

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
نمونه این بازی رو ویندوز فون هم هست خیلی جالبه
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
وا مصیبتا  ;D ویندوز فون ؟!!!!! داشتن ویتدوز فون یه چیزی تو مایه های گناه کبیرست  ;D ;D ;D

چند ما صبر کن اوبونتو فون بیاد  ;)

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
وا مصیبتا  ;D ویندوز فون ؟!!!!! داشتن ویتدوز فون یه چیزی تو مایه های گناه کبیرست  ;D ;D ;D

چند ما صبر کن اوبونتو فون بیاد  ;)
شنیدم اومده :)))))))) چه لانچ عظیمیم کرد چه سرو صدایی راه انداخت peh
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش