واقعا. با 1128 تا ارسال هنوز همچه پستی میزنی.
عزیزم من 1228 تا ارسال ندارم ! حدودا 250 تا دارم (میدونی چرا انقد کمه ، چون پست هایی مثل همین پست من و همین پست شما رو کمتر میدم . چون سوالا مفت نمی ارزه ، چون تا میخای به یکی با لحن خوب بگی آقا سوالت اینجاش اشتباهه اینجاش نامفهومه درست کن ...یکی مثل <فلانی> میآد یه جواب میزاره وسط تاپیک انگار سوپرمنه ! حالا اینکه من یه اسپمی دادم توام با اسپمت اسپم منو اسپم میکنی و من هم با اسپمم همه اسپم ها رو اسپم میکنم ، چون وقتی مدیر هیچ انگیزه ای برای کار نمیزاره (نه به پیشنهادا گوش میکنه ُنه ناظر میزاره ، نه به رای گیری هایی که از طرف خودشون برگزار میکنه اهمیت میده نه به هیچی آدم باید دلش به همین امثال کیان خوش باشه دیگه ...)
چی گفتم ، ولش کن ، یه کلام : بابت اسپم عذر خواهی میکنم.(با احترام)
با MHA152 بودم. حرف شما رو تایید کردم مثلا!
با من بودید؟مگه من چی گفتم (چیز اشتباهی از خودم نمی بینم)
دنبال اشتباهات نگرد دوست من.
آدمی می تونه اشتباهاتشو پیدا کنه و درستشون کنه که هوشی کارآمد و عقلی تکامل یافته داشته باشه که ظاهرا شما فاقد این دو هستید.
شما هنگام ثبت نام در انجمن های فارسی اوبونتو، قوانین انجمن را پذیرفتهاید:
قوانین عمومی۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچگونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح،
توهین آمیز، مبتذل، منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.
نکته: در صورت عدم رعایت هر کدام از قوانینِ عمومیِ فوق، حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش ارسال شما برای مدیران و ناظران انجمنها محفوظ است!