آقا به خدا حرف من پول در آوردن نیست ... هرچند که بسیار موافقم از این انجمن پول هم در بیاد حالا که بحث پول شد بزار بگم ... کانونیکال خودش خودکارو لیوانو کیفو چتر با آرم اوبونتو میزنه میفروشه ...مگه چه ایرادی داره ....خب محصولات آموزش لینوکس بسازید بفروشید واسه من نوعی که نمیتونم دانلودشون کنم یا اصلا دوست دارم به جامعه آزاد کمک کنم ...یه بنر بزنید پشتیبانی از سرور ها و سیستم های لینوکس تو این مملکت شما اولین رفرنس اوبونتو هستید ...اگه کسی کارش گیر باشه اولین انتخابش شمایید ...و هزار رو یک راه دیگه ...حالا اصلا پولول بزاریم کنار حرف من اینه : کسایی که این کارو قبول کردن روز اول اگه به نیت کمک به همنوع بوده (که احتمال زیاد هم همینطور بوده) بسیار انسانهای شریفی بودن اما گویا الان از پس کار بر نمی آن . (دلیلشو نمیدونم من فقط دارم خروجی کارشونو میبینم) این سات رسمی رو بسپارن به کسی که میتونه از پسش بر بیاد ...این جوری ادامه پیدا کنه فقط صدمش بیشتر به اوبونتو و جامعه کاربری وارد میشه ... همین ... یا خدایی سفت بچسبن به کارشون و برای شعور کاربرا هم ارزش قائل باشن.
یه پست رو یه دفعه دیدم که قرار بوده از دو/سه سال پیش قالب سایت و سیستم مدیریتشو عوض کنن ...واسه همچین کاری که نهایت پیچیدگیش یه هفته ای حل میشه ...هزار مورد دیگه تو این انجمن هست کافیه یه سر به قسمت انتقادات و پیشنهادات بزنید