انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: CINNAMON 2.0 میزکار مستقل میشود!  (دفعات بازدید: 1691 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
CINNAMON 2.0 میزکار مستقل میشود!
« : 15 خرداد 1392، 12:38 ب‌ظ »
خب میزکار CINNAMON 2.0 دیگه یک میزکار مستقل میشه(که میزکاری فورکی از گنوم شل بود!) و این باعث تغییراتی هم شده مانند زیر:

نقل‌قول
- Replace gnome-settings-daemon with cinnamon-settings-daemon
– Replace gnome-session with our own session manager or a simple xsession script
– Review any remaining GNOME backend components and dependencies
– Implement a non-accelerated fallback GTK panel and session
– Consider shipping our own version of gjs
– Convert all system applets, desklets to use settings api
– Calendar events – similar to KDE’s implementation
– Upgrade Menu applet with mintMenu features (highlight new apps, install/remove apps, search the Web)
– Use bumpmaps, make them optional, make compositing optional if possible

NEW APPLETS

- email notifier (imap/pop)
– Pulse-like RSS reader

NEW DESKLETS

- System monitor

منبع:
http://www.linuxuser.co.uk/news/cinnamon-2-0-in-linux-mint-16-no-gnome-back-end
« آخرین ویرایش: 15 خرداد 1392، 12:41 ب‌ظ توسط Big Achievement »
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : CINNAMON 2.0 میزکار مستقل میشود!
« پاسخ #1 : 15 خرداد 1392، 01:28 ب‌ظ »
احتمالا بخاطر قضیه Wayland هست که گنوم ۳.۱۰ بهش مهاجرت میکنه و طبق اطلاعاتی که تیم مینت منتشر کرده بود میخوان همچنان به X وفادار بمونند.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #2 : 15 خرداد 1392، 01:31 ب‌ظ »
احتمالا بخاطر قضیه Wayland هست که گنوم ۳.۱۰ بهش مهاجرت میکنه و طبق اطلاعاتی که تیم مینت منتشر کرده بود میخوان همچنان به X وفادار بمونند.
برای لپ تاپ های معمولی که فرقی نمیکنه از ایکس استفاده کنند یا وایلند؟من اینویدیا جی فور ۶۱۰ ام دارم با یه سندیبریج کار خاصب واسم انجام میده؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 15 خرداد 1392، 01:34 ب‌ظ »
برای لپ تاپ های معمولی که فرقی نمیکنه از ایکس استفاده کنند یا وایلند؟من اینویدیا جی فور ۶۱۰ ام دارم با یه سندیبریج کار خاصب واسم انجام میده؟
من فقط میدونم گنوم ۳.۱۰ میخواد به ویلند بره و مینت به ایکس وفادار بمونه ;D . توی ویکی آرچ در مورد ویلند مطالبی هست و روش جایگزینیش با X هم گفته شده.
حتی یکی دو تا توزیع آرچ بیس ناشناخته هم توی Ubuntu Forums هست که از ویلند استفاده میکنن.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #4 : 15 خرداد 1392، 01:46 ب‌ظ »
من فقط میدونم گنوم ۳.۱۰ میخواد به ویلند بره و مینت به ایکس وفادار بمونه ;D . توی ویکی آرچ در مورد ویلند مطالبی هست و روش جایگزینیش با X هم گفته شده.
حتی یکی دو تا توزیع آرچ بیس ناشناخته هم توی Ubuntu Forums هست که از ویلند استفاده میکنن.
من تا جایی که میدونم ایکس با بعضی درایور ها مشکل داره و اون هم مربوط میشه به تبلت ها و صفحه تاچ ها . من دلیلی نمیبینم که ما لپ تاپی ها یا دسکتاپ جایگزینی انجام بدیم ... (با توجه به سیاست های دیباین فکر کنم باید یه ۴ ۵ سالی پایسیم تا مهاجرت کنه منم که عمرا دیبان رو با توزیعی عوض کنم  ;D)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 15 خرداد 1392، 01:47 ب‌ظ »
من تا جایی که میدونم ایکس با بعضی درایور ها مشکل داره و اون هم مربوط میشه به تبلت ها و صفحه تاچ ها . من دلیلی نمیبینم که ما لپ تاپی ها یا دسکتاپ جایگزینی انجام بدیم ... (با توجه به سیاست های دیباین فکر کنم باید یه ۴ ۵ سالی پایسیم تا مهاجرت کنه منم که عمرا دیبان رو با توزیعی عوض کنم  ;D)
دبیان و همچنین اسلکور ;D .
باقی توزیع ها هم احتمالا به سیاست های میزکارشون اقتدا کنن. احتمالا KDE همچنان به X وفادار بمونه.