انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سایت مدرسان شریف رمز عبور من رو هش نکرده باید کجا شکایت کنم؟:(  (دفعات بازدید: 15266 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
به پایگاه‌داده‌ش دست می‌زنیم و رمز شما رو عوض می‌کنیم.
راه دوم : اول تهدید می‌کنیم و بعد Ddos می‌زنیم و بعد خواستمون رو تحمیل می‌کنیم    √

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
دوستان تشویق به دزدی و کرک کردن و ...در این قوانین فروم نامناسب برای فروم اعلام شده. ادعای هک و تشویق به کرک و ... جاش اینجا نیست (: لطفا رعایت کنین که دچار دردسر نباشیم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
من بهشون اومدم پیام بدم ترسیدم ایمیلمو وارد کنم و مجبور شدم قبلش رمز ایمیلمو عوض کنم.بعدش رفتم پیام بدم چند خط شد، ارسال رو زدم نوشته :
"لطفا فارسی بنویسید" :|
من حتی یک کاراکتر غیر فارسی هم نداشتم حتی نقطه و فاصله آخر خط ها رو پاک کردم اما نشد بفرستم  ](*,) ](*,) ](*,)

دوس دارم که............ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
جادی انقدر اذیتمون نکن! هنوز که کسی کاری نکرده! چرا انقدر سخت میگیری؟! حالا وایسا اصلا ببینیم بچه چه نتیجه ای میخوان بگیرن! به نظرشون چیکار کنیم بهتره! بعد اگه محتوای مجرمانه ی تولید شده خواست به مرحله ی اجرا برسه تاپیک رو پاک میکنیم!! :دی دی
نگران نباش جادی جان هیچی نمیشه بچه ها هم هیچ کاری نمیکنن! ما قول میدیم :دی
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
بچه ها هم هیچ کاری نمیکنن!
هیچ‌وقت جای بقیه اینقدر مطمئن حرف نزن :) گاهی افراد سر یک شوخی ساده کل زندگیشون رو از دست میدن!

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
دوستان تشویق به دزدی و کرک کردن و ...در این قوانین فروم نامناسب برای فروم اعلام شده. ادعای هک و تشویق به کرک و ... جاش اینجا نیست (: لطفا رعایت کنین که دچار دردسر نباشیم.
بابا شوخی کردم D:
اصن غلط کردم شوخی کردم     |:

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
بچه ها هم هیچ کاری نمیکنن!
هیچ‌وقت جای بقیه اینقدر مطمئن حرف نزن :) گاهی افراد سر یک شوخی ساده کل زندگیشون رو از دست میدن!

ببین Nixoeen جان :

بابا شوخی کردم D:
اصن غلط کردم شوخی کردم     |:

دیدی؟! حالا یه جوی ام شما بده بشه دوتا با اینایی که بقیه دادن بشه 4تا قفل کنن تاپیکو :|
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین mr.soroush

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
من نمیفهمم این که رمز رو برای شماره ات فرستاده چه مشکلی داره!!!!
خوب باهوش ها! گوشی موبایل که دست خود کسیه که شماره رو وارد کرده! پس مشکل چیه الان؟ همه جای دنیا همینه!!!

خیلی احمقانه اس که این مسئله رو درک نمیکنید! اصلا چه ربطی به HASH داره الان؟!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
ابتدا احترام بقیه رو نگه دارید! این سبک صحبت کردن برای اولین پست خیلی مناسب نیست و می‌تونه باعث بشه که ما فکر کنیم به دلیل یک مشکل شخصی اینجا پیغام گذاشتید.

به نظر میاد هنوز نمی‌دونید چرا برای گذرواژه‌ها باید از Hash استفاده بشه. این موضوع یکی از پایه‌ای‌ترین مباحث امنیت هستش. پیشنهاد می‌کنم این متن رو بخونید: لینک

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
من نمیفهمم این که رمز رو برای شماره ات فرستاده چه مشکلی داره!!!!
خوب باهوش ها! گوشی موبایل که دست خود کسیه که شماره رو وارد کرده! پس مشکل چیه الان؟ همه جای دنیا همینه!!!

خب همین، ما هممون خنگیم ولی شما کلا خیلی باهوشی...واسه همینه الان دویست سیصد نفر بیکار نشستیم سر یه چیز الکی بحث میکنیم همین طوری دور همی بخندیم.
راستی شما همه جای دنیا بودی؟؟؟؟؟؟
حیف بشتر از این نمیشه بگم وگر نه........ >:( >:( >:( >:( >:( >:(
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1392، 06:18 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام

دوستان یه چند دقیقه وقت بذارید این پست رو بخونید لطفا.

ببینید دوستان الان یه مشکلی در خارج انجمن اتفاق افتاده الان دوباره کم کم داره مشکلاتی بوجود میاد.

۱- دوست عزیز که در سایت مدرسان شریف پسوردتون رو زدید. من که اولش خوندم فکر کردم واقعا مشکل جدی براتون به وجود اومده. این که پسوردها هش نمیشن به ما اصلا مربوط نیست و سیستم کاریشون اینطوریه. حالا هم به فرض پسوردتون رو میدونن چی میشه؟ حساب بانکتون اونجاست؟ من احتمال میدم پسورد میلتون یا اکانت های مهم دیگه رو اونجا گذاشته بودید که هیچوقت این کار از نظر امنیتی قابل قبول نیست. من هیچوقت نمیام پسورد جیمیلم رو با پسورد یکی از سایت های ایرانی یکی کنم.

۲- اگه نگران این هستید خدایی نکرده به حسابتون دسترسی پیدا کنن، کلا باید تکنولوژی رو بذارید کنار. الان اونجا هر کی میرسه اکانتتون رو میتونه ببینه.

۳- هیچوقت به سایت های ایرانی اعتماد نکنید.

خواهشا دوستان یکم مهربون تر.  :)

مرسی بسیار

آفلاین mr.soroush

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
آقا بانک ملی که بهت پسورد نداده! این پسورد اصلا اهمیتی نداره و صرفا برای اینه که یه حریم برای شما ایجاد بشه!
درضمن من رفتم این سایت رو چک کردم. با این شیوه ای که بازیابی رمز عبور این سایت داره، امکان نداره کس دیگه ای بجز خود صاحب گوشی رمز عبور رو بتونه بازیابی کنه.
ثانیا شما فکر میکنید این مؤسسات سایت هاشون همینطوری رو هواس که بشه هکشون کرد و به پسوردهای کاربرا دسترسی داشت؟!!!
یعنی حرفهاتون خنده داره! اسم انجمنتون رو دیدم و تأسف خوردم!
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1392، 05:57 ب‌ظ توسط mr.soroush »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
با این شیوه ای که بازیابی رمز عبور این سایت داره، امکان نداره کس دیگه ای بجز خود صاحب گوشی رمز عبور رو بتونه بازیابی کنه.

:)
شما که حتی امتحان نکردی برای چی تز میدی؟ شما بازیابی کن جلو روت تو دسکتاپ نشونتون میدن، فکر کردی گوگله که تایید دو مرحله ای داشته باشه؟

و بعد :

ثانیا شما فکر میکنید این مؤسسات سایت هاشون همینطوری رو هواس که بشه هکشون کرد و به پسوردهای کاربرا دسترسی داشت؟!!!

بله عزیزم این سایت ها رو با بانک صادرات که پرونده چندین باره ی هک توسط بچه مچه ها رو داره مقایسه کن؛ اون بانکمونه حالا و البته که یک چیز کامل رو هک کردن نه هرچیزی رو ( اطلاعات بیشتر در انجمن آشیانه).

من همینجا از همه ی این 200، 300 (!) نفر تقاضا دارم تمام تلاششون رو بکار ببرن و این سایت مشاوره رو هک کنن!

تقاضا نکن [-X اینجا انجمن سیستم عامل اوبونتو و کلا توسعه ی متن بازه نه انجمن هک و امنیت و اینا. شما این تقاضا رو تو آشیانه مطرح کن عیضاً  =P~

:o جناب استاد احساس میکنم داری بزور از اشتباهی که کردی دفاع میکنی، اینجا انجمن آزادی هستیم بهت خرده نمیگیرین باو :)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033

منم با اجازتون در پست بالا عرض کردم که این مشکلی که پیش اومده هیچ ربطی به این انجمن نداره و هیچکس اینجا متخصص امنیت شبکه و اطلاعات نیست که شما تاسف بخورید. کار Community کاریه که هر کسی با هر سطحی که هست به بقیه کمک میکنه.

به هر حال نیازی به ادامه دادن این تاپیک نیست.   :)

موفق باشید.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
درضمن من رفتم این سایت رو چک کردم.
برای اولین بار چک کردید؟ سروش‌جان، ما می‌دونیم که شما توی مدرسان‌شریف کار می‌کنید :) نیازی نیست از طرف یک فرد بی‌طرف صحبت کنید، خودتون باشید و بگید که فکر نکرده بودید که شاید نیاز به Hash کردن گذرواژه‌ها باشه.

خوب این موضوع ربطی به این سایت نداره، ولی حالا که شما اینجا هستید، بد نیست که کمی توضیح بدم، بلکه شاید تغییری در سیستم سایتتون بدید و این مشکل رو برطرف کنید.

امنیت ۱۰۰ درصد وجود نداره و تمام تلاش‌ها در زمینه امنیت این هست که کار رو برای خرابکارها سخت‌تر کنه. در نتیجه هیچ‌وقت نمی‌تونید بگید که سایت ما هرگز بهش نفوذ نخواهد شد. هیچ کسی نمی‌تونه چنین چیزی بگه. برای حفاظت از گذرواژه‌های کاربران، همیشه گذرواژه‌ها به صورت Hash ذخیره میشن. حتی برای اینکه اینکار رو سخت‌تر کنند، یک Salt هم به Hash اضافه می‌شه که کار سخت‌تر بشه. حالا ممکنه بگید که این گذرواژه‌ها اصلا مهم نیستند! چرا، هستند، وگرنه چنین واکنشی رو اینجا نمی‌دید. و البته کار از محکم‌کاری هیچ وقت عیب نمی‌کنه :) اینطوری حتی اگر کسی به سرورتون نفوذ کنه، می‌تونید به کاربران اطمینان بدید که گذرواژه اون‌ها فاش نشده.

حل کردن این مشکل هم خیلی ساده هستش و پیشنهاد می‌کنم این مشکل رو در سایتتون حل کنید. فکر هم نکنم وقت زیادی ازتون بگیره. این لینک می‌تونه بهتون کمک بکنه: لینک

یعنی حرفهاتون خنده داره!
این تنها حرف ما نیست، حرف تمام افرادی همه افرادی هست که کوچک‌ترین پیش‌زمینه‌ای در مورد امنیت دارند. امیدوارم سایت PHP.net براتون معتبر باشه.

لینک
نقل‌قول
Password hashing is one of the most basic security considerations that must be made when designing any application that accepts passwords from users.

ببخشید که کمی طولانی شد.