0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: علیرضا طالقانی در 28 مهر 1387، 09:59 قظنقلقول از: b.tavakkoli در 28 مهر 1387، 12:16 قظنقلقول از: NarbeH در 26 مهر 1387، 07:17 بظسلام آقا امیل. این طرفا. خوش اومدی.ممنونم. هر چند نمیتونم بیام. ولی مرسی باز هم سلام ناربه جان،چرا نمی تونی بیای عزیز؟ اگه خیلی سخته ماشین بفرستیم دنبالت، صد بار توی IRC گفتم بهت که می تونی بیای، این قدر انرژی منفی نده که من نمی تونم راستی، این که جناب امیل صدق این جا اطلاع رسانی کردند فکر کنم به خاطر این باشد که از موضوع این جلسه خیلی خوششان آمده، مگه نه دوستان؟ اصلا من نمی دونم از دست این کی-دی-ای کارا چکار باید کرد!! P: مخلص امیلی ی عزیز هم هستیم در بست! می خواهی بخوا نمی خوای هم بخوا! @};-ناربه ... لوس نکن خودتو! پاشو بیا! کسری ی آمار هایی ازت بهم داده ... D: شنیدم خفن شدی ها...****چی شد ها! ی تاپیک آف زدم!با چهار نفر حرف زدم! سلام علیکم.من یادم رفت بگم که این جلسه مخصوص دوستان KDE کار هست و از حضور گنوم کارهای عزیز ممانعت به عمل خواهد اومدمخلصیم.
نقلقول از: b.tavakkoli در 28 مهر 1387، 12:16 قظنقلقول از: NarbeH در 26 مهر 1387، 07:17 بظسلام آقا امیل. این طرفا. خوش اومدی.ممنونم. هر چند نمیتونم بیام. ولی مرسی باز هم سلام ناربه جان،چرا نمی تونی بیای عزیز؟ اگه خیلی سخته ماشین بفرستیم دنبالت، صد بار توی IRC گفتم بهت که می تونی بیای، این قدر انرژی منفی نده که من نمی تونم راستی، این که جناب امیل صدق این جا اطلاع رسانی کردند فکر کنم به خاطر این باشد که از موضوع این جلسه خیلی خوششان آمده، مگه نه دوستان؟ اصلا من نمی دونم از دست این کی-دی-ای کارا چکار باید کرد!! P: مخلص امیلی ی عزیز هم هستیم در بست! می خواهی بخوا نمی خوای هم بخوا! @};-ناربه ... لوس نکن خودتو! پاشو بیا! کسری ی آمار هایی ازت بهم داده ... D: شنیدم خفن شدی ها...****چی شد ها! ی تاپیک آف زدم!با چهار نفر حرف زدم!
نقلقول از: NarbeH در 26 مهر 1387، 07:17 بظسلام آقا امیل. این طرفا. خوش اومدی.ممنونم. هر چند نمیتونم بیام. ولی مرسی باز هم سلام ناربه جان،چرا نمی تونی بیای عزیز؟ اگه خیلی سخته ماشین بفرستیم دنبالت، صد بار توی IRC گفتم بهت که می تونی بیای، این قدر انرژی منفی نده که من نمی تونم راستی، این که جناب امیل صدق این جا اطلاع رسانی کردند فکر کنم به خاطر این باشد که از موضوع این جلسه خیلی خوششان آمده، مگه نه دوستان؟
سلام آقا امیل. این طرفا. خوش اومدی.ممنونم. هر چند نمیتونم بیام. ولی مرسی باز هم
نقلقول از: علیرضا طالقانی در 28 مهر 1387، 09:11 بظنقلقول از: b.tavakkoli در 28 مهر 1387، 08:43 بظنقلقول از: NarbeH در 26 مهر 1387، 07:17 بظداشته باشین ==>>> متاسفانه من باید برم شرکت بعد از اون باشگاه یادتون نره =>> من که دیگه با ناربه کاری ندارم!!! شما هم تحریمش کنید و روی خوش بهش نشون ندهید.ما انسان های شریف را به چه جراتی به باشگاه فروختی؟؟؟ حرفت را نشنیده می گیرم و می بینمتتازه خبر نداری! ی شیطونی هایی هم کرده که اگه بهت بگم ها!!!! D:وای ک آدم فروشی چ فاز میده! D: **** برداشت آزاد:: چقدر جدیدا تاپیک آف می زنیم ها.. استاد از شما بعیده منو بفروشی من بعدا با کسری صحبت خواهم کرد آقا توکلی من دیگه اصلا نمیام. بهم بر خورد.
نقلقول از: b.tavakkoli در 28 مهر 1387، 08:43 بظنقلقول از: NarbeH در 26 مهر 1387، 07:17 بظداشته باشین ==>>> متاسفانه من باید برم شرکت بعد از اون باشگاه یادتون نره =>> من که دیگه با ناربه کاری ندارم!!! شما هم تحریمش کنید و روی خوش بهش نشون ندهید.ما انسان های شریف را به چه جراتی به باشگاه فروختی؟؟؟ حرفت را نشنیده می گیرم و می بینمتتازه خبر نداری! ی شیطونی هایی هم کرده که اگه بهت بگم ها!!!! D:وای ک آدم فروشی چ فاز میده! D: **** برداشت آزاد:: چقدر جدیدا تاپیک آف می زنیم ها..
نقلقول از: NarbeH در 26 مهر 1387، 07:17 بظداشته باشین ==>>> متاسفانه من باید برم شرکت بعد از اون باشگاه یادتون نره =>> من که دیگه با ناربه کاری ندارم!!! شما هم تحریمش کنید و روی خوش بهش نشون ندهید.ما انسان های شریف را به چه جراتی به باشگاه فروختی؟؟؟ حرفت را نشنیده می گیرم و می بینمت
داشته باشین ==>>> متاسفانه من باید برم شرکت بعد از اون باشگاه یادتون نره =>>
نقلقول از: NarbeH در 26 مهر 1387، 07:17 بظاستاد از شما بعیده منو بفروشی من بعدا با کسری صحبت خواهم کرد آقا توکلی من دیگه اصلا نمیام. بهم بر خورد. نه خیر، دوره زمانه عوض شده به شما برخورد؟ اصلا نیا. حالا که این جوره من هم نمیرمبعضیا توی بعضی تاپیک ها می گند دوست داریم بریم اصفهان لاگ، اون وقت لاگ شهر خودشان را بی توجهی می کنند.واقعا که چه آدم هایی پیدا می شوند ها، مگه نه دوستان؟
استاد از شما بعیده منو بفروشی من بعدا با کسری صحبت خواهم کرد آقا توکلی من دیگه اصلا نمیام. بهم بر خورد.