خب لازمه بگم که من با چند تا گزارش از کاربران که میگفتن این پست توهینآمیزه یا اسپمه به اینجا اومدم. ولی خب قصد ندارم ببندمش یا اخطاری بدم، شاید پاسخ به پرسشهای بالا قدری شفافیت انجمن رو از این هم بیشتر کنه.
میشه چند نمونه از این گزارشها رو بذاری؟ فقط متن رو بذار و اسم افرادی که گزارش دادن رو نذار. بعد اون افرادی که گزارش دادن اگه دوست داشتن بیان بگن که من گزارش دادم. درضمن دقیقا چند نفر گزارش دادن؟ و اینکه میتونم با اطمینان بگم تعداد افرادی که دوست دارن این تاپیک به یه جایی برسه بیشتر از تعداد افرادیه که میخوان این تاپیک بسته بشه. نتیجه اخلاقی اینکه این تاپیک اصلا نباید بسته بشه!
۷. متأسّفانه مسألهی سن پایین عدّهی زیادی از کاربران که گهگاه موجب بروز رفتارهای عجیبی میشه که همه باهاش آشناییم یکی از معضلات بزرگ جدید انجمنه و با دادن زمام امور به خود این افراد باعث میشه حتا چنین رفتارهایی در تیم مدیریت هم دیده بشن که اون وقت دیگه فاتحهی انجمن خوندهاست.
تعریفت از رفتار عجیب چیه؟ شاید اون جوونها دارن درست میگن! هیچوقت سن ملاک توانایی نیست. یه چند مدت بذارین جوونترهای انجمن، انجمن رو بچرخونن ببینیم چی میشه! بعد اگه اوضاع خوب پیش نرفت بگو نباید زمام امور رو به جوونترها داد.
۸. دقیقاً مدیران جدید از بین افراد لایق و با سواد انجمن که مورد تأیید بقیه باشن انتخاب میشن و ملاک پستهای مفیدشونه، نه تعداد پستهاشون.
از کجا میفهمین که این افراد مورد تایید بقیه هستن؟ (فقط چون چند نفر بعد از اعلام مدیر شدن یک نفر میان بهش تبریک میگن این یعنی اینکه همه اون مدیر رو تایید کردن؟!)
یکی از مدیران با یوزر نارسیس یا یه همچین چیزی، تنها حرکتی که من ازش دیدم این بوده که هر چند وقت یکبار چندتا تاپیک رو بسته یا انتقال داده. الآن ایشون اصلا مورد تایید من نیستن! (الآنه که یه اخطار واس من بیاد)
درضمن، این باسواد که ذکر کردی یعنی اینکه بیان به سوالات کاربرا پاسخ بدن. نه اینکه فقط بیان تاپیک ببندن! بعضی از مدیران هم تو این تقریبا ۲سالی که اینجا فعالم، فکر نکنم تعداد پستها و یا حتی کارهای مدیریتی که ازشون دیده باشم به ۵تا برسه. الآن کی میخواد به وضع این مدیرای بیفعالیت رسیدگی کنه؟
۵. مدیران هم مثل کاربران عادی با همون نظام هشدار سنجیده میشن و در صورت رسیدن به مقدار خاصی دسترسی اونها هم بسته میشه.
امیدوارم تو قوانین بند «پ» نباشه!
۱۰. آزمون مدیریتی یعنی چی آخه؟ مدیریت در نرمافزار ازاد فرق پایهای با مدیریتی که در دانشگاه به یه سری بدبخت درس میدن داره و عقاید اونها بر اساس اندیشهی نرمافزار آزاد غلطه
تا اونجا که اطلاع دارم دانشجویی و این یعنی...