والا ببخشید اگه اینجوری نباید درخواست می کردم ! اما من برنامه نویسی بلد نیستم ولی به لینوکس به عنوان یک کاربر عادی مهاجرت کردم
وفتی تو ویندوز بودم روی ms word یک پلاگین داشتم به نام virastyar-1.3.1-x86 این نسخه از ویراستیار خیلی خوب و فوق العاده کار می کرد و غلط های ویرایشی مثل نشانه گذاری ها ، اشتباه نویسی های کلمات و نیم فاصله ها و تبدیل ه ی به هء را به خوبی انجام می داد ( نسخه های بعدیش اصلا درست کار نمی کرد !!!!! )
این برنامه هم مجانیه و فابلیت هاش اینه :
غلطیاب املایی
اصلاح املای واژهها
اصلاح نویسههای متن
اصلاح نشانهگذاری
تبدیل تقویم و تاریخ
تبدیل پینگلیش
تکرار حروف در واژهها پینگلیش
پیش پردازش املایی متن
تبدیل اعداد
و …
حالا درخواست من اینه
دوستانی که در برنامه نویسی وارد هستند ، لطف کنند با مطالعه برنامه ویراستیار و قابلیت هاش ، نسخه ای از این برنامه یا برنامه مشابه آن برای استفاده در لیبره آفیس ارایه کنند که به اندازه نسخه virastyar-1.3.1-x86 دست کم کارایی داشته باشه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم !!! نیاز به یک ویراستار مختص لیبره افیس نیازی روز افزون است در ضمن من تو سایت لیبره آفیس دیدم بیشتر زبان ها ویراستارهای حرفه ای دارند که حتی نحوه نگارش متن را هم ویرایش می کنند و جمله بندی مناسب را بر اساس نیازهای علمی و ... ویشنهاد می دهند اما دریغ از ویراستار ساده فارسی !!!!
راستی در همین زمینه برای ویندور و ورد برنامه دیگری به نام وارسیگر وفا وجود داره که این مشخصاتش هست :
وارسیگر وفا به صورت افزونه بر روی Microsoft Word نصب می شود. این خطایاب قابلیت تشخیص خطاهای لغوی، دستور زبانی و معنایی را داراست.
خطاي لغوي آن دسته از خطاست که بر اثر اشتباه در تایپ بوجود می آید. به عنوان مثال تایپ اشتباه "تریقت" به جای "طریقت".
خطاهاي نحوي (گرامري) نيز که در سطح جمله و ارتباط کلمات با يکديگر مطرحند، شامل خطاهايي چون عدم تطابق (مثلا بين فاعل و فعل)، عدم رعايت ترتيب بکارگيري کلمات (صفت قبل از موصوف) و بطورکلي هرگونه نوشتاري که با قواعد دستوري فارسي ناسازگار باشد، می شود.
خطاهاي معنايي به به کارگیری نادرست کلمه در جملات مربوط ميشود. به عنوان مثال، "سازمان ملت متحد" که در آن کلمه "ملل" به اشتباه "ملت" تایپ شده است. (کلمات خطادار معنایی از لحاظ نوشتاری صحیح می باشد)
تشخیص و تصحیح خطاهای تایپی، دستوری و معنایی
قابلیت نصب بر روی ویرایشگر متداول word
قابلیت یادگیری و ارتقاء عملکرد به صورت خودکار
دقیق و کارآمد
رایگان
حیفه که لیبره آفیس از این امکان محروم باشه
در حالی که این برنامه حتی منابع اش رو هم ارایه کرده در این آدرس :
http://vafaspellchecker.ir/resources.html