انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای انتخاب توزیع گنو لینوکس مناسب  (دفعات بازدید: 13461 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
آره. دبیان نصبیدم و الآن بدبختم. فقط تونستم اینترنت وصل بشم. چون بعد یه سال و خورده‌ای که توی اوبونتوم دیروز که وارد دبیان شدم تا حالا از سر و رویم خطا  میباره, مخازنی اضافه کردم ولی میام برنامه نصب کنم دیپننسی میده و میگه  apt-get -f install کنم ولی خب از روی سی دی رام میخواد درست کنه که سی دی ندارم و با فلش نصب کردم. خلاصه موندم که چرا یه آموزش درست گیر نمیاد (برای شروع و حل این خطاها) انجمنی هم که دوستان گفتن پیداش نکردم debian-ir.com و ...
خلاصه اگه کسی تجربه‌ای مثل من داشته و حل شده بهم بگه, همینجا یا خصوصی. ممنون

در پایان اینا را گفتم که بگم منم بعد این همه مدت به اوبونتو وابسته شدم, البته خود اوبونتو و یونیتی باحالش.
سوالت رو توی تایپیک جدید بپرس تا جواب بدی(خروجی ارور یادت نره! ).

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
آره. دبیان نصبیدم و الآن بدبختم. فقط تونستم اینترنت وصل بشم. چون بعد یه سال و خورده‌ای که توی اوبونتوم دیروز که وارد دبیان شدم تا حالا از سر و رویم خطا  میباره, مخازنی اضافه کردم ولی میام برنامه نصب کنم دیپننسی میده و میگه  apt-get -f install کنم ولی خب از روی سی دی رام میخواد درست کنه که سی دی ندارم و با فلش نصب کردم. خلاصه موندم که چرا یه آموزش درست گیر نمیاد (برای شروع و حل این خطاها) انجمنی هم که دوستان گفتن پیداش نکردم debian-ir.com و ...
خلاصه اگه کسی تجربه‌ای مثل من داشته و حل شده بهم بگه, همینجا یا خصوصی. ممنون

در پایان اینا را گفتم که بگم منم بعد این همه مدت به اوبونتو وابسته شدم, البته خود اوبونتو و یونیتی باحالش.
این تاپیک را بخوان:

مشکل در نصب نرم افزار(حله)
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
ظهر کوبونتو را نصب کردم،در بار اول نصب در هنگام install که فایلها را کپی میکنه روی ۱۰ درصد گیر کرد! مجبور شدم با پارتد مجیک برم اون پارتیشن را دوباره delete کنم و از اول نصب کنم البته برای بار دوم اتصال مودم روشنمو از مادربورد جدا کردم و گزینه ی install this third party software را هم برخلاف بار اول نزدم و مراحل نصب به خوبی پیش رفت و پایان گرفت،(برای نصب دبیان کلا اتصالات مودم و هارد دومو جدا کردم)
قبلا از ویندوز آخرین نسخه فایرفاکس را برای لینوکس دانلود کرده بودم و بعد از نصب با اون دارم کار میکنم،سرعت وبگردی توی کوبونتو خیلی خوبه افت سرعتی ندارم، الان نرم افزار uget را دانلود و نصب کردم و با اون سرعت دانلود تو آپارات به ۱۶۴ کیلوبایت رسید که البته نهایت سرعت دانلودم تو ویندوز xp از این بیشتر بود البته نمیدونم با یک اتصال دانلود میکرد یا چند تا ولی هرچی بود بهتر از سرعت دانلود و وبگردی تو دبیان بود.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
من تا حالا با xdman ویدیو دانلود نکردم ولی تعداد اتصالاتشو گذاشتم روی 32 و دبیان را با سرعت متوسط 500 (تا 800 میرفت) دانلود کردم و نسبت به ویندوز تا 200 کیلوبایت سرعت بیشتره .
توی اوبونتوم و plugin:click_to_play را هم در فایرفاکس فعال کردم. توی وبگردی تاثیر داره.
در کل اینترنت دبیان و اوبونتو برام از ویندوز هفت بهتره.
:) :)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ظهر کوبونتو را نصب کردم،در بار اول نصب در هنگام install که فایلها را کپی میکنه روی ۱۰ درصد گیر کرد! مجبور شدم با پارتد مجیک برم اون پارتیشن را دوباره delete کنم و از اول نصب کنم البته برای بار دوم اتصال مودم روشنمو از مادربورد جدا کردم و گزینه ی install this third party software را هم برخلاف بار اول نزدم و مراحل نصب به خوبی پیش رفت و پایان گرفت،(برای نصب دبیان کلا اتصالات مودم و هارد دومو جدا کردم)
قبلا از ویندوز آخرین نسخه فایرفاکس را برای لینوکس دانلود کرده بودم و بعد از نصب با اون دارم کار میکنم،سرعت وبگردی توی کوبونتو خیلی خوبه افت سرعتی ندارم، الان نرم افزار uget را دانلود و نصب کردم و با اون سرعت دانلود تو آپارات به ۱۶۴ کیلوبایت رسید که البته نهایت سرعت دانلودم تو ویندوز xp از این بیشتر بود البته نمیدونم با یک اتصال دانلود میکرد یا چند تا ولی هرچی بود بهتر از سرعت دانلود و وبگردی تو دبیان بود.
آریا ۲ را امتحان کن با آپشن های قدرت مندش هر کاری برات می کنه سرعت دانلود خیلی خوبی هم داره
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
من تا حالا با xdman ویدیو دانلود نکردم ولی تعداد اتصالاتشو گذاشتم روی 32 و دبیان را با سرعت متوسط 500 (تا 800 میرفت) دانلود کردم و نسبت به ویندوز تا 200 کیلوبایت سرعت بیشتره .
توی اوبونتوم و plugin:click_to_play را هم در فایرفاکس فعال کردم. توی وبگردی تاثیر داره.
در کل اینترنت دبیان و اوبونتو برام از ویندوز هفت بهتره.

xdman برای استفاده به جاوا نیاز داره و من هم جاوا و همینطور فلش را نصب نمیکنم به خاطر مسایل امنیتی،اون دستور هم به همین دلیل که از فلش استفاده نمیکنم فکر نکنم زیاد تاثییری برام داشته باشه،یک s بعد از n را جدا انداختی.

آریا ۲ را امتحان کن با آپشن های قدرت مندش هر کاری برات می کنه سرعت دانلود خیلی خوبی هم داره
افزونه downthemall را نسخه بتاشو امتحان کردم با ۸ اتصال سرعتم به ۴۱۷.۹ کیلوبایت رسید،(نهایت سرعتم در ویندوز ۴۶۴ کیلوبایت)

ویرایش: من هنوز کوبونتو ۱۳.۰۴ را اصلا آپدیت نکردم،هنوز مرورگر و سیستم عاملم را بهینه(optimize) نکردم تنظیمات پیش فرض اینترنت را تغییر ندادم و هیچ ترفندی دراینباره به کارنبردم ، تصور کنید اگر اینکارها را انجام دهم آنوقت سرعت به چه حدی خواهد رسید! ولی در ویندوز xp من کلی کار روش انجام دادم.
« آخرین ویرایش: 16 آذر 1393، 03:08 ب‌ظ توسط سوزه »

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
ویرایش: من هنوز کوبونتو ۱۳.۰۴ را اصلا آپدیت نکردم،هنوز مرورگر و سیستم عاملم را بهینه(optimize) نکردم تنظیمات پیش فرض اینترنت را تغییر ندادم و هیچ ترفندی دراینباره به کارنبردم ، تصور کنید اگر اینکارها را انجام دهم آنوقت سرعت به چه حدی خواهد رسید! ولی در ویندوز xp من کلی کار روش انجام دادم.
میشه بفرمایید منظورتون از بهینه سازی تنظیمات اینترنت چیه؟  :) :) من فکر نمی‌کنم اتصال به اینترنت تنظیمات خاصی بخواد. خود NetworkManager بصورت پیشفرض بهترین تنظیمات رو داره. من در تمام زندگیم، هیچوقت یادم نمیاد که بعد از نصب سیستم عامل تنظیمات خاصی روی شبکه یا مرورگر انجام داده باشم، همیشه همه چیز خوب و آروم بوده!
خوشحال میشم این تنظیمات رو بفرمایید  ;D ;D

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
میشه بفرمایید منظورتون از بهینه سازی تنظیمات اینترنت چیه؟  :) :) من فکر نمی‌کنم اتصال به اینترنت تنظیمات خاصی بخواد. خود NetworkManager بصورت پیشفرض بهترین تنظیمات رو داره. من در تمام زندگیم، هیچوقت یادم نمیاد که بعد از نصب سیستم عامل تنظیمات خاصی روی شبکه یا مرورگر انجام داده باشم، همیشه همه چیز خوب و آروم بوده!
خوشحال میشم این تنظیمات رو بفرمایید  ;D ;D
برای ویندوز xp ترفندها و تنظیماتی برای افزایش سرعت اینترنت وجود دارد که با انجام اونها سرعت تا حدودی افزایش پیدا میکرد،اگر پستهای قبلی من را خوانده باشید گفته بودم از دبیان استفاده کردم و سرعت شدیدا پایین بود با اینکه ipv6 را هم از کرنل غیرفعال کرده بودم ولی تفاوت زیادی نکرد،که این نشون میده یا مشکل از تنظیمات پیشفرض این توزیعه با مشکل از نرم افزارها و سرویسهاش که من احتما میدم مشکل از تنظیماتش باشه چون ظاهرا در این توزیع خیلی از تنظیمات را باید خودمان انجام دهیم به همین دلیل تاپیک درون امضام را زدم. هم برای سیستم عامل و هم برای مرورگر تنظیماتی وجود دارند که با تغییر آنها متناسب با نیاز و کاربرد ما موجب بهینه شدن و در نتیجه افزایش سرعت خواهد شد،برای نمونه چند پست بالاتر یکی از کاربران یک ترفند برای مروگر فایرفاکس در این زمینه گفتند.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
xdman فوق العاده است یکمی ایراد داره. گاهی وقت ها توی فایر فاکی راست کلیک می کنی ارور میده.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
دوستان امروز راجع به opensuse تحقیق میکردم از طریق distrowatch فهمیدم خیلی از نرم افزارها در این توزیع حتی کرنل لینوکس در مقایسه با اوبونتو به روز تر هستش از طرفی KDE هم دسکتاپ پیش فرضشه و من هم عاشق KDE ولی بیشترین چیزی که نظرمو جلب کرد وجود YAST بود،با توضیحاتی که راجع به YAST خوندم باید بگم همچین ابزاری فوق العاده است! در کل خیلی علاقه پیدا کردم برم به این توزیع ولی میخوام نظر شما را هم بدونم،من برای دانلود نرم افزار از apt-fast با aria2 استفاده میکنم میخوام بدونم همچین ابزاری برای rpm بیسها هست؟ سرعت سیستم عامل و همینطور سرعت اینترنت در اپن سوزه در مقایسه با اوبونتو و یا کوبونتو چطوریه؟ به نظرتون برم سمت rpm بیسها یا نه؟ مخصوصا راجع به این سوال بیشتر توضیح بدید.
با تشکر

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
دوستان من این تاپیک زدم تا از تجربیات یکدیگر در انتخاب توزیع مناسب استفاده کنیم هدف این تاپیک در عنوانش هست اگر هر کدوم از ما تجربیاتمونو بگیم میتونه منبع خوبی برای تازه واردان و کسانی که میخواهند به سمت گنو لینوکس بیایند باشه بنابراین لطفا به پست قبلی من پاسخ بدید،میخوام تجربیات شما را از توزیع اپن سوزه بخوانم،ماه دیگه نسخه استیبل جدیدش میاد میخوام ببینم اگه مناسبه برم سمتش.

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
دوستان امروز راجع به opensuse تحقیق میکردم از طریق distrowatch فهمیدم خیلی از نرم افزارها در این توزیع حتی کرنل لینوکس در مقایسه با اوبونتو به روز تر هستش از طرفی KDE هم دسکتاپ پیش فرضشه و من هم عاشق KDE ولی بیشترین چیزی که نظرمو جلب کرد وجود YAST بود،با توضیحاتی که راجع به YAST خوندم باید بگم همچین ابزاری فوق العاده است! در کل خیلی علاقه پیدا کردم برم به این توزیع ولی میخوام نظر شما را هم بدونم،من برای دانلود نرم افزار از apt-fast با aria2 استفاده میکنم میخوام بدونم همچین ابزاری برای rpm بیسها هست؟ سرعت سیستم عامل و همینطور سرعت اینترنت در اپن سوزه در مقایسه با اوبونتو و یا کوبونتو چطوریه؟ به نظرتون برم سمت rpm بیسها یا نه؟ مخصوصا راجع به این سوال بیشتر توضیح بدید.
با تشکر
خوب من مدتی از اوپن سوزه استفاده کردم، یه سری مزایایی داشت و یه سری معایب. (از دیدگاه من )
مزیت ها:
۱- کی دی ای روی این توزیع فوق العادست (هر چند من خیلیارو دیدم که اوپن سوزه با میزکار دیگه ای مثل گنوم(!) استفاده می کنن :o) خوب دلیلش مشخصه، خیلی از توسعه دهندگان کی دی ای با اوپن سوزه مشترکند.
۲- به صورت پیشفرض نرم افزار های مورد نیاز (به جز وی ال سی ) روی سیستمت نصبه و سیستمت کامله.
۳- پوسته و عکسش فوق العدست!
۴- یاست رو داره (برای من اصلا مزیت نبود و در آخرم اصلا ازش استفاده نکردم، چون عادت کردم تو گنو/لینوکس از تنظیمات متنی استفاده کنم)
۵- اینستالر عالی که اطلاعات به اندازه می خواد و برای یه گیک عالیه (نه مثل اوبونتو تنظیمات کم و نه به اندازه ی آرچ سخت و غیر قابل دسترس )
۶- احساس امنیت! تنها توزیعی بود که من توش ۱۰۰٪ احساس امنیت می کردم،‌این شاید بخاطر اینستالر یا آپشنی برای فعال کردن دیوار آتش و ... بود.
معایب:
۱- من یه جور وسواس دارم، اونم اینه که روی سیستمم باید نرم افزار های کم و مورد نیازم باشه و عادت دارم خودم نرم افزار ها رو نصب کنم، اما توی اوپن سوزه آدم احساس سنگینی می کنه! هزار تا پکیج جور وا جور نصبه که تاحالا حتی اسمشونو نشنیدی یا نیازم نداری. یه جورایی مثل اتاق یا میزکار شلوغ می مونه که اعصاب آدم رو بهم میزنه :|
۲- موش آزمایشگاهی سوزه! هیچ وقت زیر بار این مورد نمیرم! نمی خوام برای یه نسخه به رایگان کار کنم. بخاطر همین از خیلی از توزیع ها حتی با وجود علاقه ای که بهشون دارم استفاده نمی کنم مثل فدورا
۳- با زیپر حال نمی کنم و هیچ مدیر بسته ای رو به اندازه ی apt و تا حدودی pacman دوست ندارم ( داستان آر پی ام ها رم که می دونم شنیدی)
۴- باگ مسخره ی لاک اسکرین :| وقتی مدتی به سیستم دست نمی زنی یا اینکه سیستم رو لاک می کنی، با تکون دادن موس بدون نیاز به پسورد سیستمت آنلاک میشه.
۵- مشکلات با مخازن غیر رسمی و حس غیر آزاد بودن! با اضافه کردن مخازن (مثلا یادمه اون زمان که نصب کردم مخزن بامبل بی ) مشکلات مسخره ای برای نصب نرم افزار از داخل اون مخزن به وجود میاد ( بعضی مواقع ) که خودش مشکلیه (شاید بخاطر این بوده که با زیپر حال نمی کردم! ) و این که مخازن غیر آزاد بصورت پیشفرض فعالن و نرم افزار های غیر آزادی نصبن.
۶- زیادی آپدیت بودن که مثل اوبونتو و دبیان احتمال داره بعضی مواقع پایدار نباشه.

در کل تنها توزیعی که تجربه ی خوبی از آر پی ام ها به من داد فدورا بود.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
سالار مقدم @

تشکر بابت پاسخ

نقل‌قول
۱- من یه جور وسواس دارم، اونم اینه که روی سیستمم باید نرم افزار های کم و مورد نیازم باشه و عادت دارم خودم نرم افزار ها رو نصب کنم، اما توی اوپن سوزه آدم احساس سنگینی می کنه! هزار تا پکیج جور وا جور نصبه که تاحالا حتی اسمشونو نشنیدی یا نیازم نداری. یه جورایی مثل اتاق یا میزکار شلوغ می مونه که اعصاب آدم رو بهم میزنه :|

دوستمون در پست سه گفته:
نقل‌قول
به نظر من اپن‌سوزه خیلی خیلی ریزتر میتونی چیزایی رو که نصب‌ کنی یا نکنی رو انخاب کنی.

اگر واقعا اینطور باشه احتمالا شما در هنگام نصب customizeش نکردی.

نقل‌قول
۳- با زیپر حال نمی کنم و هیچ مدیر بسته ای رو به اندازه ی apt و تا حدودی pacman دوست ندارم ( داستان آر پی ام ها رم که می دونم شنیدی)

نه در جریان نیستم لطفا توزیح بده.

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
سالار مقدم @

تشکر بابت پاسخ

نقل‌قول

دوستمون در پست سه گفته:
نقل‌قول
به نظر من اپن‌سوزه خیلی خیلی ریزتر میتونی چیزایی رو که نصب‌ کنی یا نکنی رو انخاب کنی.

نقل‌قول

والا ریز شدنش در حدیه که بگی یه گروه نرم افزاری نصب نشه، مثلا بگی کی دی ای نصب نشه. مثلا شرایطی داره که توی گروه نرم افزاری کی دی ای شاید ۵۰۰ تا پکیج مسخره باشه ( مثلا از ۱۰۰۰ تا ) و شما حق انتخابت بین ۵۰۰ تا بی مصرف یا هیچیه.

مشکلاتی که مدیر بسته ی آر پی ام داشت مثل نشناختن نیازمندی ها نشناختن مشکلات بعضی بسته ها با بسته های دیگه (مثلا بسته ی ایکس نمی تونه با بسته ی ایگرگ هماهنگ بشه ) که این مشکلات البته با پلاگینایی که نوشتن (واسه یام که مشخطا به زیپر هم پورت شدن) حل شد ولی اگر همچنان با دستور rpm پیش بری ممکنه به مشکل بخوری. در کل apt و dpkg بهترین و باهوش ترین مدیر بسته بین تمام توزیع هاست ( نقل از کتاب آلن باغومیان ).
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1392، 10:14 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
سالار مقدم @

تشکر بابت پاسخ

نقل‌قول

دوستمون در پست سه گفته:
نقل‌قول

نقل‌قول

والا ریز شدنش در حدیه که بگی یه گروه نرم افزاری نصب نشه، مثلا بگی کی دی ای نصب نشه. مثلا شرایطی داره که توی گروه نرم افزاری کی دی ای شاید ۵۰۰ تا پکیج مسخره باشه ( مثلا از ۱۰۰۰ تا ) و شما حق انتخابت بین ۵۰۰ تا بی مصرف یا هیچیه.

مشکلاتی که مدیر بسته ی آر پی ام داشت مثل نشناختن نیازمندی ها نشناختن مشکلات بعضی بسته ها با بسته های دیگه (مثلا بسته ی ایکس نمی تونه با بسته ی ایگرگ هماهنگ بشه ) که این مشکلات البته با پلاگینایی که نوشتن (واسه یام که مشخطا به زیپر هم پورت شدن) حل شد ولی اگر همچنان با دستور rpm پیش بری ممکنه به مشکل بخوری. در کل apt و dpkg بهترین و باهوش ترین مدیر بسته بین تمام توزیع هاست ( نقل از کتاب آلن باغومیان ).
دوست عزیر این آر پی ام یک قابلیت داره که باعث می شه حجم بسیار کمی را دانلود بکنی چون می یاد تفاوت های که داره را دانلود می کنه (یادمه یک آپدیت ۷۰۰ مگی را دویستش کرد) درضمن ساخت فایل های آر پی ام راحت تر از deb (این یکی را تو یک سایت خوندم)
درضمن در مورد کی دی ای خوب تو امدی گروه را نصب کردی در حالی که باید @kde را نصب می کردی
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1392، 11:20 ب‌ظ توسط mojtabarezaei76 »
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)