0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دوستان من یه 8.10 Alternate CD دانلود کردم ولی اوبونتوی من 7.10 هست و الان آپگرید نمیشه چه کنم الان؟
gksu "sh /cdrom/cdromupgrade"
نقلقول از: taboot666 در 14 آبان 1387، 12:27 قظدوستان من یه 8.10 Alternate CD دانلود کردم ولی اوبونتوی من 7.10 هست و الان آپگرید نمیشه چه کنم الان؟ دروددوست عزیز شما سیدی رو که تو دستگاه میذارین پیغام برای آپدیت نمیده؟از راه اجرای خط زیر در Alt + F2 انجام دادین چی؟کد: [انتخاب]gksu "sh /cdrom/cdromupgrade"اگه مشکل رو دقیق بگی بهتر میشه راهنمایی کرد!ل
Can not upgradeAn upgrade from 'gutsy' to 'intrepid' is not supported with this tool.
ubuntu-desktop رو reconfigure کن
dpkg-reconfigure ubuntu-desktop
شرمنده فرشاد جان ! تازه الان دیدم. دیروز دیگه آنلاین نشدم....هر موقع برگشتی ی خبر بده. ببینم چه شد. ضمنا اگه ریکافیگ نشدبا purge حذف کن اش!و مجدد نصب اش کن. این همه ی برنامه های پیشفرض در دسکتاپ اوبونتو رو نصب می کنه!ی متا-پکیج هستش
آقا من 8.10رو نصب کردم اصلا بهم نساخت!اگه آپدیت کنم قضیه ممکنه فرق کنه یا همون آشست؟حجم بهروز رسانیش چقدره؟ من ADSL با سرعت 128دارم، میتونم آپدیت کنم یا ولش کنم؟
آقا ما اگه با این اینترنت ذغالی 8.4 مون رو 8.10 کنیم بعد میتونیم از این اوبونتو سر دستگامون یه ابونتو در آرریم؟ [با همون آپ دیت ها؟]اگه تو دل ویندوز ابونتو نصب کنی و بعد Unistallش کنی اوبونتو و Updateهات رو خودش یه توزیع میکنه!
فرشید جان مطمعنا آپ دیتی که با اینترنت بکنم الان از سیدی یا DVDیی منتشر شده بز شجاع به روز تره؛ من میخوام دقیقا ابونتویی که سر دستگاه منه با تمام مخازن جدیدش رو بکنم CD یا DVD