انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی dns server bind  (دفعات بازدید: 6249 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین F

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
پاسخ : راه اندازی dns server bind
« پاسخ #15 : 15 امرداد 1392، 05:44 ب‌ظ »
سلام

من میخوام در اوبونتو DNS Server  bind9  رو نصب کنم و بعد یک سری تغییرات در سورس اون ایجاد کنم
طبق گفته شما اول دستور apt-get install bind9   رو زدم و بایند9 نصب شد . بعد دستور apt-get install dnsutils  که در سایتها گفته بود لازمه رو وارد کردم و بعد دستور apt-get source bind9  که این دستور سورس bind9-9.7.3  رو در مسیر home  دانلود کرد . 

سوال من این است که آیا این سورس مربوط به همان bind9 که اول نصب کردم هست ؟ یعنی اگر تغییری در اون ایجاد کنم وقتی /etc/init.d/bind9 start   زدم و بایند شروع به کار کرد تغییر ایجاد میشه ؟

من همین سورس که دانلود شده بود رو کمی تغییر دادم ( در یکی از فایلها دستور printf  گذاشتم)  و بعد در مسیر سورس دستور
make
make install
رو وارد کردم  . اما بعد وقتی دستور etc/init.d/bind9/ start   رو زدم استارت نمیشه !!!
در فایل /var/logs/syslog  هم که نگاه کردم نوشته
open named.conf  permission denied

من باید چطوری سورس رو تغییر بدم تا بایند هم استارت بشه هم تغییر بکنه؟
لطفا سریعتر راهنمایی کنید

با تشکر 

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #16 : 15 امرداد 1392، 05:48 ب‌ظ »
هر دستوری زدی رو با sudo اجرا کن:
sudo /etc/init.d/bind9 restart.
.
.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #17 : 15 امرداد 1392، 07:11 ب‌ظ »
شما کلا با مفاهیم اولیه اشنا نیستین برای همین خیلی مشکل می خورین .
دستور اول که زدین سرویس bind 9 نصب شده که خودش به صورت مستقل عمل میکنه و, بر اساس فایل هایی که موقع زدن اون دستور (دستور اول) روی سیستم نصب شده .

دستور دوم به bind مرتبط نیست به امکانات جانبی که در کنار bind مثل دستور dig می تونین استفاده کنین مرتبطه .

وقتی تو یک سورس تغییر ایجاد میکنین اون رو باید کامپایل کنین و نصبش کنین تا تغییراتتون رو ببینین .
حالا شما الان یک bind با دستور اول نصب کردین یکین هم با کامپایل کردن سورس نصب کردین . یعنی 2 تا bind ٔدارین که عملا نداخل تو کار هم دیگه ایجاد میکنن و همیشه یکیش می تونه اجرا باشه .

وقتی یک بر نامه رو از سورس نصب میکنین اسکریپتی برای start و stop کردنش تو etc/init.d/ وجود نداره . خودتون باید براش بزارین .

فصل اخر اون کتابی که گفتم توش در مورد برنامه نویسیش هم گفته .

شما اول bind که با دستور اول نصب کردین رو پاک کنین بعد ماله خودتون رو از سورس کامپایل کنین بعد ببینین تغییراتتون توش اعمال شده یا نه.

آفلاین F

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 16 امرداد 1392، 07:21 ب‌ظ »
از راهنماییتون ممنونم
با چه دستوری باید بایند اول رو حذف کنم تا کامل حذف بشه ؟

من چند بار کد بایند رو گرفتم و کدش رو کامپایل کردم ولی همیشه ایراد میگیره و استارت نمیشه
من قبل از شروع دستور sudo su  رو میزنم و با کاربر root کد رو کامپایل و نصب میکنم و استارت میکنم ولی عجیبه یکی از ارورها همیشه اینه که
open named.conf permission denid

من آشنایی کمی با لینوکس دارم و تو این مدت هر راهی که دیدم امتحان کردم ولی متاسفانه به نتیجه نرسیدم . مراحل این لینک رو رفتم  http://www.linuxfromscratch.org/blfs/view/svn/server/bind.html
ارور زیر رو داد

etc/rc.d/init.d/bind : 35  /etc/rc.d/init.d/bind/log_info_msg : not found
etc/rc.d/init.d/bind : 35  /etc/rc.d/init.d/bind/evaluate_retval : not found

من سورس رو کامل دانلود و طبق مراحل گفته شده در لینک با کاربر root  کامپایل و اجرا کردم . نمیدونم این مشکل چیه؟!!!!!!

لطفا اگر روش رو میدونید که سورس کامپایل و اجرا و استارت بشه رو بهم بگید

با تشکر فراوان

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #19 : 16 امرداد 1392، 07:29 ب‌ظ »
همونطور که گفتم نیازی به make و make install نیست و باید از dpkg-buildpackage استفاده کنید.

پیشنهاد می‌کنم ابتدا مدتی با یک توزیع کار کنید و مفاهیم پایه‌ای رو یاد بگیرید و بعد سراغ چنین کارهایی برید.

آفلاین F

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 16 امرداد 1392، 07:37 ب‌ظ »
یعنی بعد از دستور ./configure   دستوری که گفتید رو بزنم ؟
 بعد از هر بار تغییر کد هم باید همین دستور رو بزنم ؟

منم وقتم خیلی کمه و به خاطر همین نمیتونم سراغ توزیع های دیگه برم یا مطالعه زیادی داشته باشم

راستی تو لینکی که در بالا گفتم مراحلش رو انجام دادم تو قسمت boot script  یه لینک گذاشته بود که من دانلود کردم و رفتم تو مسیرش و دستوری که گفته رو وارد زدم. به این ترتیب در مسیر /etc  فولدر rc.d که در اون یک سری فولدرهای دیگه و bind  بود ایجاد شد . بعد از اینکه این بایند رو استارت کردم اروری که در بالا گفتم رو میده

به نظرتون مشکل کجاست؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #21 : 16 امرداد 1392، 07:49 ب‌ظ »
اصلا نیازی به configure/. هم نیست!

پیشنهاد می‌کنم این لینک رو بخونید، بخصوص بخش Building the package رو. این باعث می‌شه که ابتدا اطلاعات پایه‌ای رو در مورد بسته‌ها یاد بگیرید و بدونید که دارید چیکار می‌کنید: لینک
بعد از اون، این رو نگاهی بندازید: لینک

آفلاین F

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 16 امرداد 1392، 11:20 ب‌ظ »
متشکرم

ببخشید این لینک که دادید مربوط به debian  هست من میخوام تو اوبونتو نصب کنم ! دستوراتش فرقی نمیکنه؟

آفلاین F

• Newbie
  • *
« پاسخ #23 : 16 امرداد 1392، 11:26 ب‌ظ »
شما کلا با مفاهیم اولیه اشنا نیستین برای همین خیلی مشکل می خورین .
دستور اول که زدین سرویس bind 9 نصب شده که خودش به صورت مستقل عمل میکنه و, بر اساس فایل هایی که موقع زدن اون دستور (دستور اول) روی سیستم نصب شده .

دستور دوم به bind مرتبط نیست به امکانات جانبی که در کنار bind مثل دستور dig می تونین استفاده کنین مرتبطه .

وقتی تو یک سورس تغییر ایجاد میکنین اون رو باید کامپایل کنین و نصبش کنین تا تغییراتتون رو ببینین .
حالا شما الان یک bind با دستور اول نصب کردین یکین هم با کامپایل کردن سورس نصب کردین . یعنی 2 تا bind ٔدارین که عملا نداخل تو کار هم دیگه ایجاد میکنن و همیشه یکیش می تونه اجرا باشه .

وقتی یک بر نامه رو از سورس نصب میکنین اسکریپتی برای start و stop کردنش تو etc/init.d/ وجود نداره . خودتون باید براش بزارین .

فصل اخر اون کتابی که گفتم توش در مورد برنامه نویسیش هم گفته .

شما اول bind که با دستور اول نصب کردین رو پاک کنین بعد ماله خودتون رو از سورس کامپایل کنین بعد ببینین تغییراتتون توش اعمال شده یا نه.

-----------------
متشکرم
همونطور که گفتم سورس رو یه بار کامپایل و اجرا کردم با دستوراتی که در لینک زیر هست
http://www.linuxfromscratch.org/blfs/view/svn/server/bind.html

و در قسمت boot script   هم گفته یه پکیج رو دانلود کنیم و اسکریپت بایند رو از این طریق نصب کنیم
اما فک میکنم این اسکریپت با سورس من همخوانی نداره . ارورهایی که در پاسخ قبل گفتم رو میده
اسکریپت رو باید خودم بسازم ؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #24 : 17 امرداد 1392، 12:25 ق‌ظ »
ببخشید این لینک که دادید مربوط به debian  هست من میخوام تو اوبونتو نصب کنم ! دستوراتش فرقی نمیکنه؟
توی کاری که شما انجام می‌دید فرقی نداره.

آفلاین F

• Newbie
  • *
« پاسخ #25 : 18 امرداد 1392، 12:50 ب‌ظ »
دستور dpkg-buildpackage  رو زدم این نتیجه رو میده.  ارورش چیه؟

dpkg-buildpackage: export CFLAGS from dpkg-buildflags (origin: vendor): -g -O2 -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4 -Wformat -Wformat-security
dpkg-buildpackage: export CPPFLAGS from dpkg-buildflags (origin: vendor): -D_FORTIFY_SOURCE=2
dpkg-buildpackage: export CXXFLAGS from dpkg-buildflags (origin: vendor): -g -O2 -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4 -Wformat -Wformat-security
dpkg-buildpackage: export FFLAGS from dpkg-buildflags (origin: vendor): -g -O2
dpkg-buildpackage: export LDFLAGS from dpkg-buildflags (origin: vendor): -Wl,-Bsymbolic-functions -Wl,-z,relro
tail: cannot open `debian/changelog' for reading: No such file or directory
dpkg-buildpackage: error: tail of debian/changelog gave error exit status 1

آفلاین F

• Newbie
  • *
« پاسخ #26 : 18 امرداد 1392، 12:52 ب‌ظ »
یه سوال دیگه

وقتی با make  و  make install   نصب میکردم نیاز به یه اسکریپت برای استارت و استوپ داشت . این روش که شما گفتین هم اسکریپت میخواد یا خودش میسازه؟

اگر ممکنه راهنمایی کنید اسکریپت برای استارت و استوپ وقتی با make ساختم چطوری باید بسازم؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #27 : 18 امرداد 1392، 07:43 ب‌ظ »
اون لینک‌هایی که دادم رو بخونید، مشکل رو متوجه می‌شید.

آفلاین F

• Newbie
  • *
« پاسخ #28 : 18 امرداد 1392، 08:13 ب‌ظ »
من وقتم خیلی محدوده چیزی متوجه نشدم لطفا بگید چه ایرادی داره و کدوم قسمت رو ببینم

آفلاین F

• Newbie
  • *
« پاسخ #29 : 20 امرداد 1392، 12:00 ب‌ظ »
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟