انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فراخوان تشکیل گروه کاربری لینوکس خوزستان  (دفعات بازدید: 32515 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین itline

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
    • ITLine
کانال ubuntu-khoz#. d یعنی چی ؟ یه لینک بزارید.

در ضمن تو همایش لینوکس به همه یه فرم دادن برای عضویت تو گروه کاربران لینوکس خوزستان . اون ها هم دارن یک گروه تشکیل میدن.

ایده تشکیل گروه کاربر رو من و عده ای از دوستانم پیش از همایش اول به این گروه دادیم که بنا به دلایلی اختلافاتی پیش آمد که بهتر دیدم این همکاری رو ادامه ندیم این گروه هم هر بار چنین فرم هایی رو پخش میکنند اما خوب بین حرف تا عمل خیلی فرق هست

[quote ]
اگه افتخار بدین منم توی جلستون شرکت می کنم
[/quote]

خدمتتون عرض کنم که روزبه عزیز خودشون خوزستانی هستند و مطمئنا تجربشون بسیار به تشکیل هر چه بهتر این گروه کمک خواهد کرد. امروز هم هدیه گروه کاربری اصفهان شامل چندین توزیع لینوکس به دستم رسید که نشانه اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری با گروه کاربری خوزستان خواهد بود
گروه کاربران لینوکس خوزستان
http://khuzestanlug.ir

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
چه عجب بالاخره خوزستان هم یه تکونی به خودش داد منم + دوستام یه چند نفری میشیم بین 3 تا 6 نفر

توزیع مورد استفاده در حال حاظر اوبونتو 8.04
حرفه ای هم نیستم
mb112200 (ad) yahoo (dot) com
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
دوستان پس کجایید
ساعت ۹:۱۳ شد ???
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
خوب جلسه خوبی بود
 از همه ی دوستان که شرکت کردن تشکر میکنم  :o
جلسه بعدی هنوز مشخص نیست از طریق پیام خصوصی و ایمیل با خبر میشوید .
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین itline

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
    • ITLine
خبر خبر !!

بچه ها مثل اینکه دعوا داره بالا میگیره

http://www.technotux.org/html/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=120834#120834

درخواست تشکیل یک کنفرانس استراری دارم  \\:D/
« آخرین ویرایش: 23 آبان 1387، 04:48 ب‌ظ توسط itline »
گروه کاربران لینوکس خوزستان
http://khuzestanlug.ir

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
خوب فکر کنم دیگه همه با خبر شده باشید که جلسه ی بعدی فردا روز دو شنبه 27 ابان ساعت 21 خواهد بود .

سرور: irc.freenode.net
کانال :   khuzestan-lug#

امیدوارم همه دوستانی که اعلام حضور کردند حضور پیدا کنند  ;)

کسانی که با ای ار سی مشکل دارند لینک زیر را مطالعه کنند :
http://wiki.ubuntu-ir.org/IrcGuide

کسانی هم که با ویندوز هستند من فکر میکنم مسنجر pidgin را از این لینک دانلود و نصب کنند:
http://www.pidgin.im/download/windows/

« آخرین ویرایش: 26 آبان 1387، 09:46 ق‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین لیندوکس

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
با سلام ،
احتمال داره که به علت پاره ای مشکلات زندگـــــــــــــــــی من توی این قرار ساعت 21 نتونم حاضر باشم . پیشاپیش از همه معذرت می خوام .
جای ما رو هم خالی کنید . منتظر نتایج مثبت این گپ و گفتگو هستم ، ان شاالله.
موفق باشید.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
با سلام ،
احتمال داره که به علت پاره ای مشکلات زندگـــــــــــــــــی من توی این قرار ساعت 21 نتونم حاضر باشم . پیشاپیش از همه معذرت می خوام .
جای ما رو هم خالی کنید . منتظر نتایج مثبت این گپ و گفتگو هستم ، ان شاالله.
موفق باشید.
علیک سلام
قرار  بود  تا  قبل از دوشنبه یعنی یک شنبه کسایی که مشکل دارن اعلام کنند تا ساعت را  و یا  روز را تغیر بدیم .
اگه تکرار نشه میبخشیم
ولی دوستان با توجه به این که تعدادمون کمه حضور همه خیلی مهمه 
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
من همین الان فهمیدم   ](*,)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
خلاصه جلسه کانال ای ار سی روز ۲۷  ابان

در این جلسه به این نتیجه رسیدیم که فعلا برای لاگ یک وبلاگ درست کنیم و بعدا که تعداد اعضا بیشتر شد و اعضا فعالتر شدند و ایجاد لاگ قطعیت پیدا کرد یک سایت و فروم.
مطلب دیگه ای که مطرح شد ایجاد جلسات حضوری بود. چون به کار سرعت بیشتری میده و نیز جدیت . جلسات فعلا در اهواز برگذار میشه .و با حضور بچه های اهواز که اکثریت را در حال حاضر تشکیل میدند . (پیشنهاداتی هم داده شد. که بعد ها میشه این جلساتو دوره ای در شهر های گوناگون تشکیل داد ...)
صحبت دیگه ای که شد زمان بندی جلسات و تقسیم زمان جلسه به مطالب گوناگون بود (برای مثال میتونه  جلسات شامل سمینار+کارگاه اموزشی+رد و بدل اخبار+... باشه )
و هم چنین  تهیه ی و  رایت سیدی و دیویدی های توزیع های مختلف لینوکس مثل  زوزه و ابونتو  و دفتر چه های راهنما (ابتکار بچه های لاگ اصفهان) که بتونیم اونها رو بین بچه های گروه و تازه وارد ها توزیع کنیم (که این کار در مراحل بعده فعلا باید گروه جمع بشه )
دو  مطلب دیگه هم تهیه ی اساسنامه برای گروه و ثبت گروه به عنوان یک ngo است تا جلساتمون و فعالیتهامون رسمی تر باشه (که این مطلب باز هم در مراحل بعد قرار میگیره )

فکر میکنم همه چیز را گفتم
در پایان هم ار بچه هایی که حضور داشتن و هم چنین بچه های لاگ اصفهان به خصوص اقای روزبه که مارو از همه جهت راهنمایی و یاری میکنند تشکر میکنم . ;)
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1387، 12:41 ق‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
آقا یه خبر امروز تو دانشکده ی کشاورزی دانشگاه آزاد اهواز همایش لینوکس بود ولی ساعت نزده بود منم هر ساعتی که میرفتم خبری از همایش نبود
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
آقا یه خبر امروز تو دانشکده ی کشاورزی دانشگاه آزاد اهواز همایش لینوکس بود ولی ساعت نزده بود منم هر ساعتی که میرفتم خبری از همایش نبود

دانشگاه کشاورزی و لینوکس؟!!

نه شوخی کردم اگه اینطور باشه کلی جای خوشحالی داره، اما احتمالا پوستر مال اون هفته‌ی قبل بوده...

معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *

دانشگاه کشاورزی و لینوکس؟!!

نه شوخی کردم اگه اینطور باشه کلی جای خوشحالی داره، اما احتمالا پوستر مال اون هفته‌ی قبل بوده...

داداش فرشید داشتیم ؟ مگه ما کشاورزیا دل نداریم ؟

نه پوستر رو مطمعنا" دوشنبه زده بودن چون یکشنبه خبری نبود امروز دیدمش شاخ درآوردم اول فکر کردم همون قدیمیست مال هفته پیش بعد دیدم نه بابا یکی دیگست ولی ساعت نزده بود هر چی سر زدم خبری نبود

عجیب تر اینکه تو دانشگاه همایش لینوکس بود و من بی خبر ! من نمیدونم چجوری روشون شد تهنا تهنا بدون من همایش را بندازن اونم تو ساختمون ما که من اونجا برا خودم لینوکسیم
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
بعضی از  رشته  ها مخصوصا توی  مقاطع  بالا  نیاز به نرم  افزارهایی  برای محاسباتشونن  دارن که فقت در لینوکس  هست یا  به خاطر این که نیاز داره  ساعت های تولانی سیستم  برای پردازش و محاسبه  روشن بمونه نیاز به لینوکس هست .
چند روز پیش  یکی  از  بچه های مهندسی شیمی  امده بود میخواست با لینوکس کار کنه مثل این که استادشون یه پروژه بهشون داده بود که نیاز به  نرم    افزاری داشت که  فقط   با لینوکس  میشد ....... بله لینوکس اینه  دیگه  8)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین hosseinzar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
نه بابا ایناکه شما میگید نیست اون پوستری که تو دانشگاه کشاورزی دیدی مال بچه های کامپیوتر درس شیوه دارن استاد گفته هر کی میخواد کنفرانس بده باید پوستر هم بزنه منم این هفته میخوام برم کنفرانس بدم درباره لینوکس ولی کسی ساعت نمیزنه که کلاس شلوغ نشه فقط میخوان از استاد نمرشو بگیریم پس اگر این هفته تو ساختمان شهید بهشتی پوستر دیدی زیاد تعجب نکن ;D