خلاصه جلسه کانال ای ار سی روز ۲۷ ابان
در این جلسه به این نتیجه رسیدیم که فعلا برای لاگ یک وبلاگ درست کنیم و بعدا که تعداد اعضا بیشتر شد و اعضا
فعالتر شدند و ایجاد لاگ قطعیت پیدا کرد یک سایت و فروم.
مطلب دیگه ای که مطرح شد ایجاد جلسات حضوری بود. چون به کار سرعت بیشتری میده و نیز جدیت . جلسات فعلا در اهواز برگذار میشه .و با حضور بچه های اهواز که اکثریت را در حال حاضر تشکیل میدند . (پیشنهاداتی هم داده شد. که بعد ها میشه این جلساتو دوره ای در شهر های گوناگون تشکیل داد ...)
صحبت دیگه ای که شد زمان بندی جلسات و تقسیم زمان جلسه به مطالب گوناگون بود (برای مثال میتونه جلسات شامل سمینار+کارگاه اموزشی+رد و بدل اخبار+... باشه )
و هم چنین تهیه ی و رایت سیدی و دیویدی های توزیع های مختلف لینوکس مثل زوزه و ابونتو و دفتر چه های راهنما (ابتکار بچه های لاگ اصفهان) که بتونیم اونها رو بین بچه های گروه و تازه وارد ها توزیع کنیم (که این کار در مراحل بعده فعلا باید گروه جمع بشه )
دو مطلب دیگه هم تهیه ی اساسنامه برای گروه و ثبت گروه به عنوان یک ngo است تا جلساتمون و فعالیتهامون رسمی تر باشه (که این مطلب باز هم در مراحل بعد قرار میگیره )
فکر میکنم همه چیز را گفتم
در پایان هم ار بچه هایی که حضور داشتن و هم چنین بچه های لاگ اصفهان به خصوص اقای روزبه که مارو از همه جهت راهنمایی و یاری میکنند تشکر میکنم .