انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

با کدام آموزش موافقید؟

فیلم آموزش جاوا با کیفیت بالا و پولی
7 (29.2%)
فیلم آموزش جاوا با کیفیت پایین و رایگان
2 (8.3%)
فیلم آموزش کیوت با کیفیت بالا و پولی
7 (29.2%)
فیلم آموزش کیوت با کیفیت پایین و رایگان
8 (33.3%)

مجموع آرای اعضا: 24

نویسنده موضوع: نظرسنجی - آموزش برنامه نویسی جاوا  (دفعات بازدید: 3855 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
پاسخ : نظرسنجی - آموزش برنامه نویسی جاوا
« پاسخ #15 : 02 امرداد 1392، 12:50 ب‌ظ »
فکر می کنم وقتشه که به نظرسنجی عمل کنید :)
دوستان گفتن آموزش وجود داره. ازشون بپرسید چه آموزشی برید استفاده کنید. قرار بود پولی که بدست میاد رو توی لینوکس سیزن استفاده کنیم. من هم که یه دانش آموزم و انقدر وقت ندارم که چیزی رو درست کنم که نه بدرد من بخوره نه بدرد شما. به پروژه های smart linux ادامه میدم.

نقل‌قول
چقدر تویه این دو تا مسٔله ای که نوشتید سواد دارید؟
چقدر تجربه دارید؟
چقدر سواد برای تدریس دارید؟
چقدر تجربه دارید برای تدریس؟
سواد لازم رو دارم اما توی کیوت تجربه کمتری دارم. در مورد تدریس هم تا یاد دارم به همکلاسی هام درسی رو که معلم نتونسته بهشون بفهمونه ، می فهموندم. قبلا هم فیلم آموزشی ساختم. مثلا آموزش وردپرس.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #16 : 02 امرداد 1392، 01:26 ب‌ظ »
فکر می کنم وقتشه که به نظرسنجی عمل کنید :)
دوستان گفتن آموزش وجود داره. ازشون بپرسید چه آموزشی برید استفاده کنید. قرار بود پولی که بدست میاد رو توی لینوکس سیزن استفاده کنیم. من هم که یه دانش آموزم و انقدر وقت ندارم که چیزی رو درست کنم که نه بدرد من بخوره نه بدرد شما. به پروژه های smart linux ادامه میدم.

نقل‌قول
چقدر تویه این دو تا مسٔله ای که نوشتید سواد دارید؟
چقدر تجربه دارید؟
چقدر سواد برای تدریس دارید؟
چقدر تجربه دارید برای تدریس؟
سواد لازم رو دارم اما توی کیوت تجربه کمتری دارم. در مورد تدریس هم تا یاد دارم به همکلاسی هام درسی رو که معلم نتونسته بهشون بفهمونه ، می فهموندم. قبلا هم فیلم آموزشی ساختم. مثلا آموزش وردپرس.
یه سوال. چرا همه اینجا ۱۵ سالشونه؟

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #17 : 02 امرداد 1392، 01:44 ب‌ظ »
نمیدونم شاید زیاد هم مهم نباشه آمار رو دیدم دوستان فیلم آموزشی با کیفیت پایین و رایگان رو به فیلم آموزشی با کیفیت بالا و پولی ترجیح دادن!! چرا دوستان حاضرن فیلم آموزشی با کیفیت پایین و رایگان رو به فیلم آموزشی با کیفیت بالا و پولی ترجیح میدن!  ;D اگه گزینه ها مثلا فیلم آموزشی با کیفیت بالا و رایگان بود یه چیزی!یه مثلی است میگه هرچه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری! این هم همینه خیلی وقتها پول از جیب دادن بد نیست اون هم اگر به علم شما اضافه کنه! و به نظرم ارزشش رو داره آدم یه مقدار خرج کنه! همین پولی که شما میدی اون آموزش دهنده رو دلگرم میکنه و باعث میشه دفعه بعد سطح کیفی مطالبش رو بالاتر ببره. میدونید که پول خودش یه نوع موتور محرکه است در این موارد یه کم بیشتر دست و دلباز باشید نمیشه که همه چی رو مفتی بدست بیارید  ;D همین پولی که شما میدی برای آموزش دهنده مسئولیت بوجود می یاره! اگه رایگان باشه شما زیاد حقی ندارید درباره کم و کاستی محصول انتقاد کنی و نظر بدی اون پدید آورنده اثر هم وظیفه ای نداره به کسی پاسخگو باشه اگر هم جواب میده داره لطف میکنه در حقتون مثل همین فروم! چون به اندازه کافی لطف کرده و بهتون رایگان داره آموزش میده
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1392، 01:49 ب‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #18 : 02 امرداد 1392، 01:52 ب‌ظ »
البته تعداد افراد شركت كننده كمه و يك رأى اختلاف هست . 5+1 چون من قبل از كيوت رأى دادم :-"
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1392، 01:56 ب‌ظ توسط אוּרִיאֵל »

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
« پاسخ #19 : 02 امرداد 1392، 08:39 ب‌ظ »
نمیدونم شاید زیاد هم مهم نباشه آمار رو دیدم دوستان فیلم آموزشی با کیفیت پایین و رایگان رو به فیلم آموزشی با کیفیت بالا و پولی ترجیح دادن!! چرا دوستان حاضرن فیلم آموزشی با کیفیت پایین و رایگان رو به فیلم آموزشی با کیفیت بالا و پولی ترجیح میدن!  ;D اگه گزینه ها مثلا فیلم آموزشی با کیفیت بالا و رایگان بود یه چیزی!یه مثلی است میگه هرچه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری! این هم همینه خیلی وقتها پول از جیب دادن بد نیست اون هم اگر به علم شما اضافه کنه! و به نظرم ارزشش رو داره آدم یه مقدار خرج کنه! همین پولی که شما میدی اون آموزش دهنده رو دلگرم میکنه و باعث میشه دفعه بعد سطح کیفی مطالبش رو بالاتر ببره. میدونید که پول خودش یه نوع موتور محرکه است در این موارد یه کم بیشتر دست و دلباز باشید نمیشه که همه چی رو مفتی بدست بیارید  ;D همین پولی که شما میدی برای آموزش دهنده مسئولیت بوجود می یاره! اگه رایگان باشه شما زیاد حقی ندارید درباره کم و کاستی محصول انتقاد کنی و نظر بدی اون پدید آورنده اثر هم وظیفه ای نداره به کسی پاسخگو باشه اگر هم جواب میده داره لطف میکنه در حقتون مثل همین فروم! چون به اندازه کافی لطف کرده و بهتون رایگان داره آموزش میده

اتفاقا مساویه
5+4
7+2

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #20 : 02 امرداد 1392، 11:43 ب‌ظ »
هر آموزشی خوبه، ولی برای مقدمات هرزبانی منبع زیاده !
بحث شی گرایی در جاوا رو بنظرم شروع کن! کلاس های انتزاعی، مفهوم چندریختی و...

مثلاً شروع کن یک مثال رو گام به گام توسعه اش بده، مثال ها می تونه متنوع باشه، مثلاً : مدیریت دانشجویان یک دانشگاه، مدیریت یک شرکت بزرگ، حسابداری یک شرکت و...
این میشه یک آموزش جامع و درست ! سعی کن از شی گرایی استفاده کنی تا من و بقیه بهتر این شی گرایی رو متوجه بشیم.

موفق باشی .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #21 : 03 امرداد 1392، 12:09 ق‌ظ »

مثلاً شروع کن یک مثال رو گام به گام توسعه اش بده، مثال ها می تونه متنوع باشه، مثلاً : مدیریت دانشجویان یک دانشگاه، مدیریت یک شرکت بزرگ، حسابداری یک شرکت و...
این میشه یک آموزش جامع و درست ! سعی کن از شی گرایی استفاده کنی تا من و بقیه بهتر این شی گرایی رو متوجه بشیم.

موفق باشی .
من هنوزم که هنوزه نفهمیدم این شی گرایی یعنی چی ...

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #22 : 03 امرداد 1392، 12:26 ق‌ظ »

موفق باشی .

منم موافقم دقیقا استاد ما از اول سال شروع کرد به نوشتن یک سیستم ثبتنام و مدیریت برای دانشجو ها و تا پایان ترم هی کامل ترش میکرد بخش های جدید قابلیت های بیشتر سرعت  و امنیت و آخر سر هم گرافیک
به نظره منم اینجوری جذاب تره

موفق باشی .
من هنوزم که هنوزه نفهمیدم این شی گرایی یعنی چی ...

;D اگه استادتون نصف نمره رو بهتون نمیداد  ](*,) کامل شی گرایی رو متوجه می شدید ::)
(البته نمیگم از استاد یادگرفتینا منظورم استاد خودم بود)

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #23 : 03 امرداد 1392، 12:27 ق‌ظ »
انشالله دوستمون در طی مثال/ها توضیح خواهند دادند.
بدنبال یک جمله تعریف از شی گرایی نباش دوست عزیزم، اگه 10 خط هرکس براتون توضیح بدهن، آخرش پیش خودتون می گین : "من که نفهمیدم چی شد" ؛طی مثال روشن خواهد شد.

خیلی از دوستان برنامه نویس، کم از شی گرایی استفاده می کنن، بجاش از ترکیب استفاده می کنن.
شی گرایی توی جاوا خیلی راحتر از سی++ است، توی سی++ خطای مستطیلی رو داریم(وراثت چندگانه)، ولی توی جاوا این مشکلات رو نداریم.(هرچند خودش گاهی مزیت هستش).
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #24 : 03 امرداد 1392، 10:57 ق‌ظ »
توی جاوا اولین اصل اینه: every thing is an object و با این طرز فکر خیلی از کار ها راحت میشه و میفهمی چرا فلان کار رو باید انجام داد.
من که دیگه قید آموزشی ساختن رو زدم. اگه هم قرار باشه بسازم متنی خواهد بود. ولی در مورد ایجاد مثال و ادامه دادن اون مثال تا آخر آموزش باید بگم روشی برای آموزش تجربیه و مزایا و معایب خودش رو داره. خوبیش به اینه که توی ساختن یه همچین پروژه هایی اوستا میشی ولی معمولا علمی اون چیز رو یاد نمیگیری و سطح فکرت محدود به موضوع اون پروژه میشه.

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #25 : 03 امرداد 1392، 11:29 ق‌ظ »
توی جاوا اولین اصل اینه: every thing is an object و با این طرز فکر خیلی از کار ها راحت میشه و میفهمی چرا فلان کار رو باید انجام داد.
من که دیگه قید آموزشی ساختن رو زدم. اگه هم قرار باشه بسازم متنی خواهد بود. ولی در مورد ایجاد مثال و ادامه دادن اون مثال تا آخر آموزش باید بگم روشی برای آموزش تجربیه و مزایا و معایب خودش رو داره. خوبیش به اینه که توی ساختن یه همچین پروژه هایی اوستا میشی ولی معمولا علمی اون چیز رو یاد نمیگیری و سطح فکرت محدود به موضوع اون پروژه میشه.
اگر میخوای متنی بنویسی اصلا ننویس چون آموزش های متنی خیلی زیادند تو نت، کتاب ها هم که جامع و عالی هستند. با این حساب اگر کاری می خوای بکنی بهتره ویدیویی باشه.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #26 : 03 امرداد 1392، 03:26 ب‌ظ »
تا حالا برنامه ای نوشتی؟

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #27 : 03 امرداد 1392، 04:10 ب‌ظ »
تا حالا برنامه ای نوشتی؟
:|
نه پس همین جوری گفتم یه آموزشی ساخته باشم. تعریفت از برنامه چیه؟ خوب Hello World هم یه برنامه هست.
قبلا توی این انجمن دو تا از نرم افزار هام رو با تحت عنوان smartlinux معرفی کردم. الان هم دارم روشون کار میکنم.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #28 : 03 امرداد 1392، 04:29 ب‌ظ »
قصدی از این سوال کردن نداشتن  ;) کار خیلی خوبی میکنی منظورم این بود اگه برنامه نوشتی آموزشت رو هم بر مبنای نوشتن یه برنامه بزاری به این صورت که مثلا هر فصل که میریم جلوتر برنامه رو همینطور آپدیت کنی اینطوری هم عملی کار میشه هم با مباحث جدید آدم ملموس تر ارتباط برقرار میکنه و یادگیری بهتر میشه.