پس در واقع هیچ فرقی با wubi نداره درسته؟
بستگی به این داره که مظورتون از فرق چی باشه!اگر پارتیشن بندیه آره فرقی تقریبا نداره
سلام
من میخواستم یه دوستی پیدا بشه و معرفت داشته باشه و به صورت انلاین یعنی من با یاهو تو اوبونتو انلاین میشم و اون بهم بگه دقیقا چکار کنم که لینوکس رو کنار ویندوز سون تو یه پارتیشن جدید داشته باشم؟
شما اوبونتو رو بوت کن، مراحل رو طی کن آخرین مرحله قبل از شروع نصب ازت میپرسه که میخوای کنار ویندوز نصب کنی یا میخوای ویندوز رو پاک کنی اوبونتو بریزی یا دستی خودت انتخاب کنی که شما اولی (اوبونتو کنار ویندوز) رو انتخاب می کنی.
اوبونتو خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو می کنی 
منم میخوام بدونم
اگه این کار مشکلی نداشت که همه میکردن
اتفاقا همه همین کار رو می کنن! من خودم ۱۰۰ با انجام دادم هیچ مشکلی هم پیش نیومده
سلام
من میخواستم یه دوستی پیدا بشه و معرفت داشته باشه و به صورت انلاین یعنی من با یاهو تو اوبونتو انلاین میشم و اون بهم بگه دقیقا چکار کنم که لینوکس رو کنار ویندوز سون تو یه پارتیشن جدید داشته باشم؟
شما اوبونتو رو بوت کن، مراحل رو طی کن آخرین مرحله قبل از شروع نصب ازت میپرسه که میخوای کنار ویندوز نصب کنی یا میخوای ویندوز رو پاک کنی اوبونتو بریزی یا دستی خودت انتخاب کنی که شما اولی (اوبونتو کنار ویندوز) رو انتخاب می کنی.
اوبونتو خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو می کنی 
يه سؤال اين كار چقدر ريسك داره ؟ شنيدم بعضى وقتا ميتونه مشكل ساز باشه . اصلاً امكانش هست مشكل ساز باشه ؟ بعد يعنى جفتشون تويه پارتيشنند ؟
من ندیدم همچین مشکلی پیش بیاد تنها گزارشاتی هم که اینجا من دیدم اشتباهی بجای این که بزنن کنار ویندوز نصب بشه زدن به جای ویندوز نصب کردن. نه تو یه پارتیشن نیستند، یه پارتیشن ریسایز می کنه برای اوبونتو
پارتيشن رو كه ريسايز كرد ميتونى اندازه هارو تغيير بدى ديگه ، نه ؟
اگه میخوای تغییر بدی خوب باید حالت دستی (custom) رو بزنی چرا لقمه (لغمه؟ :|) رو دور میزنی؟
ميدون كه نيست دورش بزنم :-" دور سر ميچرخوننش اصولاً :دى
والا آخرين بار كه نصب كردم اوبونتو رو ٩.٠٤ ــش بود كه يادم نمياد ميشد تو دستى پارتيشن ريسايز كرد يا نه بقيه چيزا رو هم اصولاً با cfdisk نصب ميكردم واسه پارتيشن بندى كه cfdisk رو هم كه باز ميكنى كلاً هرچى دم دستش بياد ميزنه فرمت ميكنه :|
+ درايور يه چيزه ديگست ويندوزيا ميگند درايو اصولاً :-"