انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: UbuntuEdge قابلیت ها و محدودیت هاش؟!  (دفعات بازدید: 2445 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
UbuntuEdge قابلیت ها و محدودیت هاش؟!
« : 02 امرداد 1392، 04:54 ب‌ظ »
سلام دوستان

امروز من این لینک رو اتقافی دیدم به همراه فیلم هاش http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge

- سوال من اینه که الان این یکی از قابلیت هاش اینه که میشه اندروید رو در کنار اوبونتو داشت و وقتی اون رو (بدون سخت افزار اضافی و فقط با یه کابل یا نه چیز دیگه ای سر راهش هست؟) از طریق داک به مانیتور و موس و کیبورد وصل میشه و کاملا یه سیستم دسکتاپ ازش در میاد؟؟

- مسله بعدی هم اینکه الان اون ۳ تا لوگوی Word - Excel- PowerPoint مایکروسافتی اونجا چیکار میکنن؟ یعنی قراره اینا توش باشه؟!!!!! پس این به این معنیه که ورژن مورد استفاده همینی که روی لپتاپ و PC مون داریم نیست؟ اگر نیست محدودیت هاش چین؟

- یه چیز دیگه هم اینکه این قابلیت هایی که اینجا گفته :
Technical specifications
Dual boot Ubuntu mobile OS and Android
Fully integrated Ubuntu desktop PC when docked
Fastest multi-core CPU, 4GB RAM, 128GB storage
4.5in 1,280 x 720 HD sapphire crystal display
8mp low-light rear camera, 2mp front camera
Dual-LTE, dual-band 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 4, NFC
GPS, accelerometer, gyro, proximity sensor, compass, barometer
Stereo speakers with HD audio, dual-mic recording, Active Noise Cancellation
MHL connector, 3.5mm jack
Silicon-anode Li-Ion battery
64 x 9 x 124mm

خیلی چیز عجیب غریب و غولیه یعنی! اونوقت محصولات اپل تبلت به اون گندگیش که سهم خیلی زیادی از بازار رو داره میشه اسباب بازی جلوی این که! پس یعنی این واقعا 128GB Storage داره؟!!! 4GB رم داره؟!
یه مدل ASUS چند وقت پیش دیدم نمیدونم جدید بود یا نه اندروید بود و با نصف قابلیت های این ولی تازه همون خیلی خوب بود قیمتش ۳ میلیون بود! فکر کنم مدل PadFone بود اسمش یا یه همچین چیزی! اونوقت پس این قیمتش چنده؟!

دوستان شرمنده سوالام ابتدایی بودن ولی نظر شما رو میخواستم بدونم چون واقعا حداقل واسه من یه همچین پرش بزرگی یه مقدار غیر قابل باوره! خواستم بدونم واقعا از لحاظ تکنیکی امکان پذیره؟!
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
پاسخ : UbuntuEdge قابلیت ها و محدودیت هاش؟!
« پاسخ #1 : 02 امرداد 1392، 05:49 ب‌ظ »
طرح مفهومیه ، بخش نرم افزاریش یعنی بهینه سازی گنولینوکس اوبونتو برای استفاده به شکل پی سی / موبایل رو انجام دادن یا دارن نهایی می کنند اما مسالشون سخت افزار مناسبه که مشخصات ایده آلشون را نوشتند که شما هم ذکر کردید، هنوز عملی نیست اما مطمئن باشید تا چند وقت دیگه به ثمر می شینه و همه به جای خرید تبلت دنبال این موبایل پی سی ها خواهند بود که همیشه مثل موبایل تو جیبشونه و هر وقت لازمه با اتصال به تلویزیون ای ایی دی خانه بدل به یک رایانه کامل میشه !!!
در ضمن اون اندروید بودنش خیلی مسخره است و نشون می ده که گوشه ذهن طراحان این ایده بوده که در آینده گوگل پروژه را از اون ها بخره و اونوفت باید منتظر باشی که این موبایل پی سی ها برنامه پی سی شون اندروید باشه نه اوبونتو!

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 02 امرداد 1392، 05:56 ب‌ظ »
این آیکن‌های مایکروسافت آفیس برای ترغیب مشتریه!

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #3 : 02 امرداد 1392، 07:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
- مسله بعدی هم اینکه الان اون ۳ تا لوگوی Word - Excel- PowerPoint مایکروسافتی اونجا چیکار میکنن؟ یعنی قراره اینا توش باشه؟!!!!! پس این به این معنیه که ورژن مورد استفاده همینی که روی لپتاپ و PC مون داریم نیست؟ اگر نیست محدودیت هاش چین؟
پاورپوینت نیست ، publisher هست.
احتمالا منظور اینه که بایه چیزی مثل wine میشه نصبشون کرد. فقط جذب کاربره.
نقل‌قول
خیلی چیز عجیب غریب و غولیه یعنی! اونوقت محصولات اپل تبلت به اون گندگیش که سهم خیلی زیادی از بازار رو داره میشه اسباب بازی جلوی این که! پس یعنی این واقعا 128GB Storage داره؟!!! 4GB رم داره؟!
یه مدل ASUS چند وقت پیش دیدم نمیدونم جدید بود یا نه اندروید بود و با نصف قابلیت های این ولی تازه همون خیلی خوب بود قیمتش ۳ میلیون بود! فکر کنم مدل PadFone بود اسمش یا یه همچین چیزی! اونوقت پس این قیمتش چنده؟
محصولات اپل هیچ وقت سخت افزار قوی نداشته. علت هم بهینه بودن iOS برای آی دیوایس ها هست. اما تبلت ها و اسمارت فون های اندرویدی به علت بهینه نشدن اندروید به سخت افزار بسیار بالاتری نیاز دارن تا به سرعت محصولات اپل کار کنن.
من همیشه با خودم میگم کسی که S4 می خره باهاش چیکار می کنه. بازی که نمیشه کرد تو 4 ، 5 اینچ صفحه. همین سوال برام در مورد این گوشی پیش اومد. اما جواب این یکی رو گرفتم. این گوشی قراره یه کامپیوتر پورتابل بشه که همه چیز رو خودش اجرا می کنه. پس همچین چیزی کم هم هست!

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
« پاسخ #4 : 02 امرداد 1392، 11:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
پس این به این معنیه که ورژن مورد استفاده همینی که روی لپتاپ و PC مون داریم نیست؟ اگر نیست محدودیت هاش چین؟

اوبونتو فون دقیقا این چیزی نخواهد بود که رو Pc به عنوان اوبونتو داریم. این سیستم عامل  کاملا به منظور استفاده روی دستگاه های پورتابل و لمسی طراحی شده. اصلا عاقلانه نیست که بخوان همین اوبونتو رو رو تبلت و گوشی استفاده کنن. خودشون خیلی تاکید کردن که رو بحث تاچ بودن و بهینه بودن استفاده کار کردن.
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #5 : 03 امرداد 1392، 10:44 ق‌ظ »
چیزهای مهمی که فرق می‌کنند : اولا درایورهای سخت‌افزاری ( که از درایورهای مثلا سیانوژن استفاده می‌کنند) ثانیا رابط کاربری.

آفلاین shahrooz.omd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #6 : 03 امرداد 1392، 07:41 ب‌ظ »
طرح مفهومیه ، بخش نرم افزاریش یعنی بهینه سازی گنولینوکس اوبونتو برای استفاده به شکل پی سی / موبایل رو انجام دادن یا دارن نهایی می کنند اما مسالشون سخت افزار مناسبه که مشخصات ایده آلشون را نوشتند که شما هم ذکر کردید، هنوز عملی نیست اما مطمئن باشید تا چند وقت دیگه به ثمر می شینه و همه به جای خرید تبلت دنبال این موبایل پی سی ها خواهند بود که همیشه مثل موبایل تو جیبشونه و هر وقت لازمه با اتصال به تلویزیون ای ایی دی خانه بدل به یک رایانه کامل میشه !!!
در ضمن اون اندروید بودنش خیلی مسخره است و نشون می ده که گوشه ذهن طراحان این ایده بوده که در آینده گوگل پروژه را از اون ها بخره و اونوفت باید منتظر باشی که این موبایل پی سی ها برنامه پی سی شون اندروید باشه نه اوبونتو!

دارن پیش فروش می کنن!! نمیشه که ایده آلشون باشه تو همین مایه ها خواهد بود وگرنه همه بر میگردونن گوشی رو!!!

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 04 امرداد 1392، 09:23 ب‌ظ »
این گوشی بوت دوگانه خواهد داشت، یعنی هم میتونید از Ubuntu Phone استفاده کنید و هم اگر خواستید اندروید رو بوت کنید و از اندروید استفاده کنید.

وقتی این دستگاه به Dock وصل میشه، سیستم عامل دسکتاپ اوبونتو رو بوت می کنه، یعنی تمام قابلیت های دسکتاپی رو خواهید داشت (چون عملاً در این حالت تبدیل به PC شده)
البته بخاطر ماهیتش نسخه ی دسکتاپ یکسری افزونه هایی هم داره که مثلاً بشه تماس ها و پیام ها رو مدیریت کرد (مثلاً اگه وقتی گوشی به پایه متصل شده بود زنگ خورد، یه نوتیفیکیشن میاد و میشه جواب داد، SMS هم همینطور)
این افزونه ها برای اندروید ظاهراً آماده هست و چندماه بعد از عرضه ی گوشی، برای اوبونتو فون هم در یک آپدیت منتشر میشه.

درکل بعنوان گوشی دو سیستم عامل اندروید و اوبونتو فون رو دارید و بعنوان PC سیستم عامل Ubuntu.

جایی خوندم که حافظه ی 128 گیگابایتیش از نوع SSD هست که البته مشکوک بنظر میرسه هم بخاطر قیمتش و هم اگر اشتباه نکنم این نوع حافظه دنس تر هستن و حجم بیشتری اشغال میکنن.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 05 امرداد 1392، 02:37 ب‌ظ »
با تشکر از همه دوستان بابت پاسخ هاشون :)

این گوشی بوت دوگانه خواهد داشت، یعنی هم میتونید از Ubuntu Phone استفاده کنید و هم اگر خواستید اندروید رو بوت کنید و از اندروید استفاده کنید.

وقتی این دستگاه به Dock وصل میشه، سیستم عامل دسکتاپ اوبونتو رو بوت می کنه، یعنی تمام قابلیت های دسکتاپی رو خواهید داشت (چون عملاً در این حالت تبدیل به PC شده)
البته بخاطر ماهیتش نسخه ی دسکتاپ یکسری افزونه هایی هم داره که مثلاً بشه تماس ها و پیام ها رو مدیریت کرد (مثلاً اگه وقتی گوشی به پایه متصل شده بود زنگ خورد، یه نوتیفیکیشن میاد و میشه جواب داد، SMS هم همینطور)
این افزونه ها برای اندروید ظاهراً آماده هست و چندماه بعد از عرضه ی گوشی، برای اوبونتو فون هم در یک آپدیت منتشر میشه.

درکل بعنوان گوشی دو سیستم عامل اندروید و اوبونتو فون رو دارید و بعنوان PC سیستم عامل Ubuntu.

جایی خوندم که حافظه ی 128 گیگابایتیش از نوع SSD هست که البته مشکوک بنظر میرسه هم بخاطر قیمتش و هم اگر اشتباه نکنم این نوع حافظه دنس تر هستن و حجم بیشتری اشغال میکنن.

خب الان اگر که این حرف ها درست باشه یعنی اوبونتو اج یه کامپیوتر و موبایل و در به خاطر بزرگ بودن صفحه نمایش هم میشه گفت تا حدی یه تبلت هم هست! بدون فن یا حرارت خیلی بالا! به همراه دو سیستم عامل خیلی خیلی محبوب!!! سخت افزارهای قوی! پس این یعنی بقیه باید بزنن گاراژ! خوب الان قیمتش چنده این؟! من هزارتا پلن پیش خرید دیدم نفهمیدم چی به چیه!!
تا ببینیم  iPhone 5s چی میخواد رو کنه وقتی یه همچین چیزی داره میاد!! تاریخ عرضه کی هست؟!

- از طرف دیگه یه مسله مهمی که هست اینه که الان این خب به عنوان یه گوشی ای که داره اوبونتو رو میده به کاربر نزدیک به یک کامپیوتر دسکتاپ چه محدودیت هایی داره آخه؟! الان این یه ترمینال به آدم میده خب اوکی! با Wine هم حتی اگر بشه اون محصولات آفیس رو هم توش نصب کرد بقیه مسایل چی؟! میشه توش Eclipse یا NetBeans نصب کرد؟! راحت میشه باهاشون کار کر؟د! خب اینا نرم افزارهای سنگینی ان به نسبت! وقتی با این شعارها میاد توی بازار خیلی ها مثل من طبیعتا به این هدف میرن سمت خریدش که آره یه گوشیه که هم گوشیه هم تبلت هم کامپیوتر دسکتاپ! و از طرف دیگه باطری این موجو چطوری تامین میشه؟! فکر میکنم حرارت اش هم باید بره بالا!
کلا یه چیز فضایی ایه من اصلا نمیتونم هضمش کنم!
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1392، 02:42 ب‌ظ توسط TESLAA »

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #9 : 05 امرداد 1392، 03:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
دارن پیش فروش می کنن!! نمیشه که ایده آلشون باشه تو همین مایه ها خواهد بود وگرنه همه بر میگردونن گوشی رو!!!
خب توجه داشته باشید به این جملات :
Finally, the very nature of this concept device means the exact component list is fluid until we enter production to ensure we’re picking the best available part at the time. If we are forced to change a major feature or component, we’ll come up with something just as innovative to replace it. If you’ve backed us, you’ll be kept right up to date.که به شکل خلاصه داره می گه :‌
نقل‌قول
بالاخره طبیعت این وسیله مفهومی به معنی این است که این فهرست امکانات سیال است ( قابل تغییر است ) تا زمانی که ما مرحله تولید را آغاز کنیم تا اطمینان دهیم ما بهترین بخش های موجود زمان را انتخاب کرده ایم . اگر ما مجبور به تغییر یکی از ویژگی های اصلی با اجزا شویم ما آن را با چیزی بسیار خلاقانه جایگزن می کنیم . اگر ما را حمایت کنید ما شما را درست به روز نگه می داریم .
خب دیگه این طرح تا عملی شدن تفاوت خواهد داشت و پیش فروشش هم جنبه حمایتی داره و زمان اعلام شده برای خریداران هم تخمینی هست یعنی ممکنه در ماه می ۲۰۱۴  بهتون این محصول را تحویل دهند که به شکل قطعی دیرتر خواهد بود .
اما باز هم میگویم برآورد امکانات نشون می ده که امکان تولید در آینده هست .

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 05 امرداد 1392، 03:16 ب‌ظ »
شما فرض کن دستگاه Samsung Galaxy S III داشته باشی و امکان نصب سیستم عامل اوبونتو رو روش داشته باشی، الان این سیستم عامل باید برای معماری CPU شما کامپایل شده باشه و با سخت افزار شما سازگار باشه، اینکار انجام هم شده.
اما یه مشکل بزرگ وجود داره، یه سیستم عامل دسکتاپ اصلاً برای صفحه ی کوچک و ورودی لمسی ساخته نشده، برای موس و کیبرد ساخته شده.

حالا شما این ایده رو بگیر، با خودت میگی سخت افزار که دارم (پس توان اجرای نرم افزار رو دارم) اما چرا بیام و خروجی و ورودی رو از خود گوشی بگیرم (LCD گوشی)
کاری که کنونیکال کرده اینه که برای استفاده بعنوان گوشی دوتا سیستم عامل قرار داده که هرکدوم رو خواستی بوت می کنی (اندرویدش هم همون اندرویده و با یه ظاهری که اوبونتو شخصی سازیش کرده)
اما وقتی گوشی رو میزاری روی پایه ی مخصوصش که به موش و کیبرد و مانیتور وصل میشه، این سخت افزار (نمیگم گوشی) از اون پایه بعنوان رابطی برای ورودی و خروجی استفاده می کنه.
یعنی خروجی تصویر رو میده به مانیتور و ورودی رو از موس و کیبرد متصل به پایه میگیره، اینجا گوشی حکم یه سخت افزار برای اجرای سیستم عامل رو داره.

قبلاً این حالت هم رونمایی شده بود و از گوشی هایی که پورت HDMI داشتن (و پورت mini-USB شون نزدیک پورت HDMI بود) استفاده شده بود.

حالا شما میتونی توی سیستم عامل دسکتاپ هر پکیجی که با معماری CPU شما همخوانی داشته باشه نصب کنی

برای سیستم خنک کننده هم برمیگرده به طراحی و سخت افزار که هیچ اطلاعی ازش ندارم، اما مطمئناً فکری به حالش کردن (قطر کم Mac Book های Apple رو درنظر بگیرید با اونهمه سخت افزار پر مصرف)

اگر کمپین به هدفش برسه و تا 27-28 روز اینده ۳۲ میلیون دلار جمع آوری بشه، گفتن به احتمال زیاد تا ماه May سال 2014 عرضه میشه و گوشی به دست اونایی که پیشخرید کردن (تو همین کمپین بسته هایی رو انتخاب کردن که یه گوشی براشون ارسال بشه، بسته های 600 دلاری به بالا) میرسه
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1392، 05:02 ب‌ظ توسط Nevercom »

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 05 امرداد 1392، 04:28 ب‌ظ »
با این اوصاف پس این یه تکنولوژی High End حساب میشه تازه مال الان هم نیست! وقتی میگن می ۲۰۱۴ پس باید طرف های ۲۰۱۵ منتظرش باشیم! ولی خب بازهم تا اون موقع هم باید دید iPhone 5s چیکار میکنه و هم 6 ! چون اینطور که من حس میکنم الان تمام سایت های خبری و آدم های دنیا محصولات لپتاپی و گوشی رو با محصولات اپل مقایسه میکنن! تقریبا برترین الان اونان از نظر جهان و البته این برداشت منه فقط! و اینکه خب این بازارها هم بشدت رقابتی! و این رو گفتم چون احساس میکنم دریچه ای که این ایده آل ها توی اذهان این غول های بزرگ باز میکنه خب خیلی جدیده! من خودم واسم سیری با اون همه سر و صداش جذابیت اش به اندازه این نیست! ولی خب طبق گفته دوستان مسله یه مقدار پیچیده ست و معلوم نیست چه پارامترای استانداردی که الان روی اوبونتو هست رو نسخه فون و توی محصول نهایی و بعد از تولید انبوه قراره تغییر کنه!

-- راستی داخل پرانتز کسی خبر نداره از این Google Glass ؟؟!!!!! چی شد؟! نمیخواد بیاد تو بازار؟! کشتن ملت و که!